Pierdere antigel?
![]() ![]() ![]() |
Pierdere antigel?
raducostel2006 |
![]()
|
||
durastelco1974 Group: Members Posts: 89 Joined: 21 June 11 From: Targu Jiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1
Laguna 1, /1994/ 99cp / 66kw / motor 1794.
|
|||
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Ai verificat conductele de la calorifer? Ele vin in stanga si s-ar putea scurge antigelul pe acolo.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
raducostel2006 |
![]()
|
durastelco1974 Group: Members Posts: 89 Joined: 21 June 11 From: Targu Jiu ![]() |
am verificat. am gasit azi dimineata antigel sub mocheta, dupa ce pierdeam antigel pe la cele doua conducte care intra in bord. am astupat cu silicon dar acum cred ca s/a facut scurgere inspre interior. o sa la desfac maine pe amandua si o sa modific ceva acolo. multumesc pentru ajutor.
|
--------------------
Renault
Laguna 1
Laguna 1, /1994/ 99cp / 66kw / motor 1794.
|
|
Sempre |
![]()
|
![]() Membru veteran Group: Members Posts: 149 Joined: 3 June 07 From: CONSTANTA ![]() |
eu cred ca ai caloriferul de caldura de sub bord spart
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 1 phase2 1.6 16v 107
1999 CONCORDE
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Exista in orice magazin de piese auo si in carrefour si metro si sellgros o solutie la 1L de culoare forforescenta (verde sau portocaliu) care se toarna in vas si unde are pierdere cand pui laterna sau cu ochiul liber se vede exact unde curge.
|
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
Scr3wBall |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 30 January 12 ![]() |
buna seara si scuze de deranj dar am si eu o problema cu pierderea antigelului. am observat ca pe undeva pe langa roata fata dreapta imi curge din antigel. are cineva vreo idee de unde ar putea sa curga? masina e un Renaul Laguna 2 din 2001 cu motor de 1.6 16v. Multumesc anticipat
|
--------------------
renault
laguna 2
2001
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
pompa de apa?
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Daniel194 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 29 May 15 ![]() |
si eu ma confrunt cu aceeasi problema la inceput am crezut ca este din cauza motorului dar mam gandit sai fac curatenie generala in interior am scos scaune tot absolut tot ce inseamna tapiterie pt spalare si am depistat ca la pirioarele pasager dreapta si sofer curge antigeam dat bordul jos dar sa ajung la conducte radiator sau la el trebuie sa dau tot jos si e cam mult de munca cum pot verifica conductelele sau radiatorul fara sa am atat de lucrat am un clio 2 2003...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
hatchback
2003 clio 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 12:37 |