Indicator temperatura apa, Variatii ale indicatorului
![]() ![]() ![]() |
Indicator temperatura apa, Variatii ale indicatorului
darksleep |
![]()
|
||
![]() Za software developer Group: Members Posts: 351 Joined: 23 April 13 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna I Phase II
1999 Kia Ceed 1.6 GDI @ 2016
|
|||
Laguna8499 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 2 June 13 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(darksleep @ 16 May 2015, 07:50) MPP = Motoras Pas-cu-Pas. Are rolul de a reglia turatia motorului, deschide sau inchide clapeta pe unde trage aer in functie de temperatura motorului. Atasat ai o poza unde se gaseste MPP-ul: MPP Nu ai cumva si probleme cand aprinzi farurile sau pui frana brusca / inchizi sau deschisi geamurile electrice ? Nu pierde masina tensiune, in sensul ca intensitatea luminilor scade pentru o fractiune de secunda ? Multumesc pt raspuns, m-am uitat si nu am vazut nici un fir de masa in spatele acelui MPP, unde ar trebui sa fie......sau nu il am eu....ai putea,te rog,sa faci o poza cu acel cablu de masa? Probleme cand aprind farurile sau inchid/deschid geamurile nu am remarcat....ideea este ca nu se intampla mereu,ci numai cateodata... |
--------------------
Renault
Laguna 1
1999 1,6 16V
|
|
piny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 April 15 ![]() |
Salut. La 1.6 16v' an '98 unde este termostatul?
|
--------------------
Renault
Laguna
I
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Laguna8499 @ 16 May 2015, 12:41) Multumesc pt raspuns, m-am uitat si nu am vazut nici un fir de masa in spatele acelui MPP, unde ar trebui sa fie......sau nu il am eu....ai putea,te rog,sa faci o poza cu acel cablu de masa? Este cel subliniat cu sageata rosie pe poza motor fata/lateral....nu mai ai cum sa nu-l vezi acum! Attached thumbnail(s) 07052013_002_.jpg ( Size: 572.15k ) Number of downloads: 82 08052013.jpg ( Size: 531.58k ) Number of downloads: 83 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 02:35 |