probleme egr, ajutor..!!
![]() ![]() ![]() |
probleme egr, ajutor..!!
gabrielgl |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 2 July 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
- b-6984-wl
1999 2.2 dt
|
|||
bogdanbby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 13 March 11 ![]() |
la mine e blindat si inacelasi timp e si mufa pusa.
cum se comporta acum masina? |
--------------------
renault
laguna 2
- bh 24 bby
model privilege 2002 2,2 dci
|
|
gabrielgl |
![]()
|
se comporta bine mi se pare un pic cam galagioasa...dar nu mai scoate fum..foarte putin scoate cand o calc...singurul lucru care ma sperie e sunetul acela si numi pot da seama de la ce sa fie pentru ca daca sunt pe loc nu se aude nimik...o turez la maxim si se aude perfect..dar an mers dupa 2000 se aude
|
--------------------
renault
laguna
- b-6984-wl
1999 2.2 dt
|
|
bogdanbby |
![]()
|
nu stiu ce sa zic cu acel sunet. sigur nu se auzea si inainte si nu ai sesizat u pana acum?
|
--------------------
renault
laguna 2
- bh 24 bby
|
|
gabrielgl |
![]()
|
nu nimik...nu sa auzit niciodata-
|
--------------------
renault
laguna
- b-6984-wl
1999 2.2 dt
|
|
bogdanbby |
![]()
|
nu stiu ce sa zic chiar nu imi dau seama ce ar putea provoca acel zgomot.
cand o calci pe loc se aude sau doar in mers? pune pe cineva sa accelerese si asculta motoru savezi de unde provine |
--------------------
renault
laguna 2
- bh 24 bby
|
|
gabrielgl |
![]()
|
nu se aude deloc pe loc doar in mers
19 Sep 2011, 23:47: se aude pe la carcasa de la filtru de aer..azi lam scos sal scutur dar e nou lam pus bn la loc dar nustiu dece se aude asa..maine sal scot din nou sa vad carei treaba acolo This post has been edited by gabrielgl: 19 Sep 2011, 23:47 |
--------------------
renault
laguna
- b-6984-wl
1999 2.2 dt
|
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
Merg cu mufa scoasa la EGR de aproximativ un an.
Am un zgomot de genul "blow off" care pare a fi o descarcare de presiune in cutia filtrului de aer, cand o turez. Nu am gasit rezolvare, am facut tot felul de teste inclusiv reprezentanta, am schimbat senzor de presiune, TRS, EGR si nimic, cu mufa conectata la EGR masina "nu trage". Explicatie primita: EGR-ul primeste prea tarziu comanda si deschide\inchide prea tarziu. Am martorul de poluare aprins, se poate dezactiva din CLIP sau DDT ? |
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
bogdanbby |
![]()
|
pai fa si u acelasi lucru ca si gabrielgl
blindeaza tubul care iese din lateralul egrului spre motor si poti sa conectezi mufa din nou la egr pt ca nu mai are nici o treaba daca se deschide si se inchide din moment ce tubul e blindat nu mai intra nimic pe el merge ca si cum ar fi mufa scoasa bafta |
--------------------
renault
laguna 2
- bh 24 bby
|
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
Si daca blindez tubul mentionat de tine si pun mufa la loc, tot trebuie facuta reintilizarea EGR-ului ca sa scap de eroarea din bord !
Nu dispare cu borna de la baterie scoasa, am incercat ! |
--------------------
Renault
2004 F9Q670
|
|
gabrielgl |
![]()
|
ati dispare cand ai pui mufa la loc...eu ba o pun ba o scot.. si de fiecare data cand pun mufa la loc ami dispare
21 Sep 2011, 15:48: si amea tot din 2004 este, asaca este inposibil sa nu dispara... ![]() This post has been edited by gabrielgl: 21 Sep 2011, 15:48 |
--------------------
renault
laguna
- b-6984-wl
1999 2.2 dt
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
La motoarele mercedes nu e suficienta blocarea egr sau scoaterea vacumaticului. Rcu sesizeaza imediat si in cativa km intra in limp mode. Baietii din strainatate au gasit varianta sa dezactiveze egr pacalind calculatorul prin adaugarea unor mici montaje electronice. Posibil sa fie si la renault valid. Un electronist, coleg de forum care poate masura valorile din instalatie poate face un montaj care sa simuleze functionarea egr.
Asa e la mercedes: http://forums.mercedesclub.org.uk/showthread.php?t=68928 P.S. Am gasit si ceva pentru Renault. Daca incearca cineva si reuseste sa spuna aici. http://www.electronicspoint.com/threads/he...cheater.244193/ This post has been edited by ionutt daniel: 19 Sep 2015, 23:00 |
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|
PuscasMarin |
![]()
|
Am mufa de la EGR scoasa si martorul aprins in bord, ma poate ajuta vreun coleg din Brasov cu stergerea erorii sau e musai in reprezentanta pe tester CLIP ??
Multam ! |
--------------------
Renault
2004 F9Q670
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 11:51 |