Rulmenti alternator
![]() ![]() ![]() |
Rulmenti alternator
azaghorth |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|||
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
daca codul original asa cum si tu zici e ala mentionat, atunci reno recomanda schimbarea acestuia integral.asa iti recomand si eu insa, mai e varianta de a schimba rulmentii in cartier la electricianul tau dedicat cu doar fantasticul pret de doua beri!la sfarsitul zilei mecanicul care a invatat sa repare masini pentru ca tu sa nu te murdaresti nu isi ia bani, electricianul care a IMPROVIZAT la alternatorul tau se gandeste la urmatoarele beri, magazinul cu alternatorul pe stoc ramane cu el pe stoc...si toata lumea e fericita
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
calinormy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 4 March 07 From: Cluj - Napoca ![]() |
twingooo e cam sarcastic de felul lui, dar ideea era ... pune o piesa originala si nu o sa ai probleme... altfel risti ca berile de cartier sa te coste ( a doa oara il iei original, deci pret total= alternator + beri cartier = mai mult decat alternator)
|
--------------------
Renault
Twingo 1,2 8V
1999
- Cj 11 ESG
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
intreb aici ca sa nu mai deschid al topic, am facut din greseala un scurt la alernator,mi-a cazut un patent pe firul de + care-l alimenteaza si acum nu imi mai incaraca cum trebuie, m-ar interesa daca stiti niste preturi pentru releul de incarcare si grupul de diode asta ca sa imi fac si eu o idee, sa vad cat ma costa prostia facuta ... ca sa nu fiu off topic si preturi pentru rulmenti stiti ?
Multumesc Doamne Ajuta This post has been edited by przamfiri: 7 Sep 2011, 15:54 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
releu incarcare cargo 123 lei
Doamne Ajuta |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 16:58 |