ASPIRATOR BUN - Ce model alegem dintre toate, modelele de calitate indoielnica de pe piata ?
![]() ![]() ![]() |
ASPIRATOR BUN - Ce model alegem dintre toate, modelele de calitate indoielnica de pe piata ?
Axe |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|||
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
piatza... china... 1400W... 60-70 de RON... daca se strica iei altu
![]() Al meu are vreo 10 ani si e un cox de Alaska luat la oferta din Metro. |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Am luat un Goblin Boxer Wet&Dry si la cateva zile am gasit ce cautam de mult:Siemens Dry&More 1400w.
Aviz amatorilor...... |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eu am de 14 ani un aspirator cehesc de 1500w...Eta e fabricantul, Quinto si nu mai stiu cum e modelul. Nu vrea sa moara, nu l-am desfacut niciodata, nici carbunii nu i-am schimbat. S-au tocit perii aia de scame de atata folosire....dar...merge.
![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 4 May 2011, 23:30 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Eu am avut ETA (chiar varful lor de gama de pe atunci, cu telecomanda pe manerul de aspiratie) si nu am fost prea multumit. Mai ales ca dupa un timp n-am mai gasit saci de hartie pentru el.
Dupa ce am schimbat vreo 5 aspiratoare in cativa ani, ultimul pe care l-am luat acum vreo 3 ani, un PHILIPS FC8614 se dovedeste cel mai bun. Am tras cu el si moloz si rumegus si tot isi face treaba excelent. Preturi FC8614 Ai mei parinti au un Panasonic (nu mai stiu modelul) cumparat in 1994 (fabricat in Spania) care si acum merge la fel de bine ca in prima zi. Dar nu cred ca se mai gasesc asemenea aspiratoare. Asa ca eu ti-as recomanda Philips. Evita-le pe cele cu filtrare prin apa sau cu filtru lavabil This post has been edited by Lex Luthor: 5 May 2011, 05:59 |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
QUOTE(ipiq @ 4 May 2011, 21:44) piatza... china... 1400W... 60-70 de RON... daca se strica iei altu ![]() Al meu are vreo 10 ani si e un cox de Alaska luat la oferta din Metro. Subscriu, am si eu un Alaska de 1400W (teoretic), luat tot din Metro, si anul asta face exact 10 ani, fara nicio problema, doar schimbat sacii. |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ah, si eu care credeam ca e vorba de aspiratoare de masina, alimentate de la bricheta
![]() Celelalte de apartament sunt neinteresante, la mine in familie sunt folosite exclusiv de d-na Tamango ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
kirby
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
cauta bosch , dar facut in germania, scrie pe ele made in germany, is silentioase si puternice, ceva pe la 1800-2000w ii suficient, iar daca nu te incanta ia-ti un rowenta.
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Eu prefer un aspirator in genul celor verticale, cilindrice, cu carcasa metalica, ceva model clasic, nu astea pitice care seamana cu un mause si pe care scrie 5000w dar ele nu aduna nici firimiturile de pe masa !!
Vad insa ca unii lauda philips. Important este si cat de incapator este compartimentul pentru punga ca doar nu merg sa-l scutur sau sa-i schimb punga dupa fiecare intrebuintare. LE: Hai sa incercam sa specificam modelul, pe care il laudam, rowenta nu-i suficient ! This post has been edited by Axe: 5 May 2011, 07:56 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Eu folosesc de vreo 7 ani un Siemens cu sistem de spalare ( model clasic, l-am vazut la Metro ). I-am pus sac de panza ( tot de la Metro ) cu golire in partea opusa sistemului de fixare. Merge foarte bine, l-am folosit inclusiv la spalarea geamurilor de la balcon.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Axe |
![]()
|
Am gasit ceva exceptional, astia chiar au orice ?! Componente Aspiratoare
This post has been edited by Axe: 5 May 2011, 08:47 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(adytym @ 5 May 2011, 07:50) din cate stiu nu prea se mai aduc bosch si siemens .Cele la 400 lei erau made in germany .Am si eu unul bosch nemtesc .Bestial , rupe . A fost folosit la greu, merge impecabil si acum.Urmatorul va fi tot bosch ori siemens.Asta daca vrei din ala simplu fara spalare..etc. |
--------------------
------
------
------
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
tare topicul asta , presimt ca urmatorul o sa fie legat de masini de spalat , de masini de paine este deja unul , zic sa facem unu si pt frigidere sa nu le marginalizam
![]() LE : avem si legat de masina de spalat : http://www.reno.ro/Masini-de-spalat-t175642.html totusi de frigidere nu am gasit This post has been edited by L!nuX: 5 May 2011, 10:05 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Axe |
![]()
|
Am selectat cateva modele care sar putin peste 100E, daca are cineva si vrea sa ne spuna cate ceva despre ele ar fi minunat
BOSCH BSGL32383 ROWENTA Aspirator Compact Power RO3841 ELECTROLUX ZJM6820 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
eu am un samsung fffff silentios - isi face foarte bine treaba - pretul este destul de mare dar a fost primit si atunci chiar ca nu a mai contat
![]() Attached thumbnail(s) sc6340.jpg ( Size: 28.46k ) Number of downloads: 11104 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
L!nuX |
![]()
|
Nu vad ce atata bataie de cap sa alegi un aspitaor , te duci in magazin si ceri o prob , daca trage bine atunci e bun , daca nu are vlaga atunci e praf , zici ca isi cumpara ozn-uri
ps : eu am luat un westwood de la domo acum 3 ani , trage si azi ca in prima zi , nu ramane fir de pisica pe mocheta ... : cel mai tare aspirator vazut pana acum e Kirby doar ca e vre-o 2000 E la noi , la americani e cam 800 dar aspira ala ceva de speriat ... This post has been edited by cmandrei: 5 May 2011, 15:08 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Si rainbow.
![]() Eu am un Samsung dinala cu cana de strans praful, nu cu sac. Merge de n-are treaba, si nici scump nu a fost. |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
locul topicului/intrebarii ar fi fost mai degraba aici.
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Axe |
![]()
|
Daca tu crezi ca intr-un singur topic poti amesteca vreo 633.872 de produse pentru casa, insumand aici tot ce s-ar putea gasi intr-o casa de oameni,...muta-l !
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
L!nuX |
![]()
|
atunci putem face un topic pentru toate 633.872 din ele
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(Lex Luthor @ 5 May 2011, 06:57) QUOTE(aleksanders @ 5 May 2011, 13:56) eu am un samsung fffff silentios - isi face foarte bine treaba - pretul este destul de mare dar a fost primit si atunci chiar ca nu a mai contat ![]() QUOTE(shteffanivlad @ 5 May 2011, 14:48) Eu am un Samsung dinala cu cana de strans praful, nu cu sac. Merge de n-are treaba, si nici scump nu a fost. Un Samsung am si eu, putere 1800W, tot asa primit, ( ![]() La casa la ai mei pt. aspirat masina, folosesc unul facut de Electroarges, Argis parca ii zice, pt praf si lichide... e fara moarte ![]() Deci recomandarea mea este sa le testezi inainte, si sa vezi la fata locului daca puterea de aspiratie este ok, comparativ cu altele din acelasi magazin, ca texte gen 2000W - 3000W, au ajuns doar asa de reclama... ca la boxe audio 4000W pmpo... si ele saracele nu au nici 10W ![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
Axe |
![]()
|
Un site excelent cu o cautare avansata pentru orice: My Webpage
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Axe |
![]()
|
Pana la urma nu stiu daca am facut cea mai buna alegere insa am luat un Rohnson R 182 care are referinte bune pe net, gasit la dedeman cu 255ron, un pret modest pt un aspirator care se lauda cu performante care bat marea majoritate ! Dedeman este o firma serioasa si chiar daca duda crapa ma astept la o garantie reala !
![]() 344679_aspirator-rohnson-r-182-2400w.jpeg Tipul de tub Telescopic inox Tip sac Textil Indicator de umplere a sacului Da Reglaj putere Da Derulator cablu Da Capacitate 4.5 l Putere 2400 W Putere de aspirare 360 W Nivele de filtrare 4 Altele Filtru HEPA lavabil Garantie 24 luni LE: cei de la philips au sacii aia speciali care nu stiu ce pret au insa te obliga sa cumperi doar un anumit tip. ![]() This post has been edited by Axe: 6 May 2011, 19:46 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pentru cei lenesi:
41yMqVZjCOL._SL500_.jpg Are cineva modelul "Scooba" sau cum se cheama? Ala de spala pe jos? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Axe |
![]()
|
Juacaria asta Rohnson R-182 este de fapt o fiara !
![]() Deja l-am bagat in paine si daca ai covorase mai mititele trebuie sa micsorezi turatia ca le inghite ![]() Aerul evacuat, filtrat si cernut are un miros specific chinezesc, ala de gaz amestecat cu plastic si benzina dar sper in timp sa nu mai miroasa asa ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Am luat saptamana trecuta un LG fara sac, dupa ce aspiratorul vechi a inceput sa cam scoata un miros ciudat si ma saturasem sa tot caut saci pentru el.
Am ales http://www.lg.com/ro/home-appliance/vacuum...G-VC4918NNT.jsp E foarte OK, trage bine, nu scoate pic de praf (HEPA 12), bine gandit si finisat. Se gaseste pana in 300 de lei. Attached thumbnail(s) LG_4918NNT.jpg ( Size: 22.4k ) Number of downloads: 10915 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
petre 1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Acum cam o luna am cumparat un Bosh de 2300 W(Made in Germany),poate fi folosit si cu sac si fara.
In principiu este ok dar are si un minus din partea mea pentru sistemul de strangere a cablului de alimentare. http://www.altex.ro/catalog/index.jsp?cate...34&itemId=28974 Pentru cine vrea sa cumpere ceva de calitate recomand Miele,partea cu pretul e o alta poveste. This post has been edited by petre 1: 17 May 2011, 22:32 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
pai ce nu-i bun la strangerea cablului, ii foarte practic
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 21:53 |