ELECTRONICAL FAULT, .....???????
![]() ![]() ![]() |
ELECTRONICAL FAULT, .....???????
Sandokan85 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 21 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Megan II
1.5 dci
2007
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
SEARCH!!!
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Sandokan85 |
![]()
|
am dat search..dar am gasit problema doar cu franarea nu si cu accelerarea...vroiam sa stiu daca a mai avut cineva exact problema asta
|
--------------------
Megan II
1.5 dci
2007
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Si nu puteai sa scrii tot in topicul ala despre problema ta?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Sandokan85 |
![]()
|
Am rezolvat cu electronic fault(era de la pedala de frana) dar tot se tureaza....am sa incerc sa explic care sunt simtomele pate s-a lovit cineva de aceasta chestie...(am crezut ca e posedata masina
![]() 1 apare aceasta accelerare in momentul cand o scot din viteza (numai in timpul rulajului)si nu apare frecvent. 2 turatia urca pana la 4000(destul de mult)rpm 3.dupa ce a urcat in 4000 de ture coboara imediat nu ramane acolo in timpul urcarii e inutil sa apas acceleratia ca nu se intampla nimica. sper sa nu fiu singuru cu o astfel de problema Ps Nu imi mai apare nici o eroare pe bord (tind sa cred ca e tot o mufa dar nu stiu care ar putea sa fie) |
--------------------
Megan II
1.5 dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 18:42 |