servodirectia
![]() ![]() ![]() |
servodirectia
illusi0n85 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 16 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1999 Laguna '99 1.6 16v
|
|||
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
Verifica rulmentii de la amortizoare!
|
--------------------
n
n
n
-
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Nu cred ca e din rulmenti aceia mai degraba as da vina pe caseta sa nu fie vre-o garnitura de vina si sa o ia inainte.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
fsilviu86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 12 April 10 From: Buzau ![]() |
de la rulmenti nu are cum sa fie, de la caseta daca era trebuia sa tiuie ompa de servo, daca pompa servo nu face galagie adica cand mist de volna sa se auda cum scartaie, atunci schimba uleiul.
ulei te duci la magazin si ceri ulei pentru servodiectie sau ulei pentru cutii cu transmisie automata. |
--------------------
Renault
clio
2005
- BZ 05 LDT
|
|
bundy220 |
![]()
|
DE CE NU ARE CUM SA FIE DE LA RULMENTI?
|
--------------------
n
n
n
-
|
|
asfaltuscat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 8 May 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Acuma cati oameni atatea pareri... Nu e cumva pompa de servo care e pe duca? Cand virezi maxim volanul nu se aude un zgomot sau nu trepideaza pompa de servo? Si la mine e pe duca si trepideaza si suna cand virez maxim dar problema e ca merge foarte greu servodirectia.
|
--------------------
Renault
Laguna
1.6 16V 107cp 1999/RXE
- CJ 27 BGM
|
|
alsk |
![]()
|
![]() LagunaR ~ Group: Members Posts: 121 Joined: 29 March 10 From: JB ![]() |
QUOTE(bundy220 @ 30 Aug 2011, 08:43) subscriu: aceleasi simptome le-am avut si eu si am schimbat rulmentii de la amortizoare care, coincidenta sau nu, s-au potrivit cu cele de pe logan sau nova, nu mai stiu sigur, insa dupa asta, am scapat de aceasta problema. deci DA, are cum sa fie de la rulmenti asa cum a zis bundy220. This post has been edited by alsk: 31 Aug 2011, 07:22 |
--------------------
Renault
Laguna I
1999 1,6 16V 107CP
- SJ-03-NUU
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Rulment axial : 2.76euro + tva - Auto Meridian Bucuresti
daciareno.jpg ( Size: 506.75k ) Number of downloads: 294 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
bundy220 |
![]()
|
rulmentii sunt exact ca la Solenza,doar ca mai ieftini
Ar mai putea fi ceva si anume presostatul de la servo(sau contacte oxidate la mufa) |
--------------------
n
n
n
-
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Dupa cum spuneam si mai sus nu are treaba cu rulmentii, cand se duc acestia cand virezi se aude pocnind nu are treaba cu servodirectia sa mearga mai greoi, in cel mai rau caz cand rulmentul e dus de tot, atunci directia ti-ar merge intrerupt.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
bundy220 |
![]()
|
pai atunci ce rol mai au rulmentii?
![]() |
--------------------
n
n
n
-
|
|
razvan_smart |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 30 July 10 ![]() |
Am patit si eu treaba cu rulmentii, fara sa pocneasca la viraje. Logica e simpla: s-au inchilat (mult praf amestecat cu vasilina + rugina), se miscau foarte greu, servorirectia depunea efort mai mare sa bracheze rotile, dar nu atat de mare incat sa inceapa sa bazaie pompa de servo. Rezultat: rotire a volanului mai greoaie, far alte simptome.
PS: La Laguna oricum, cu servo in perfecta stare, volanul se roteste mai greu decat la alte masini, cu diverse asistari la viraj. |
--------------------
Renault
Laguna
1998/ RXE
|
|
bundy220 |
![]()
|
Eu stiu,ca am patit si eu,la mine mergea fier pe fier
![]() |
--------------------
n
n
n
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:08 |