Curea Agregate RUPTA!
![]() ![]() ![]() |
Curea Agregate RUPTA!
Alexandru M. |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 June 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Classic 1.9dti
- XFB
2000
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cand se rupe cureaua de la accesorii bucati din ea mai intra si pe la cureaua de distributie....obicei prost!
Verifica bine daca nu sunt prezente bucati/fasi/fire din cureaua rupta infasurate pe la distributie. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Alexandru M. |
![]()
|
Am inteles, altceva nu mi explic de a luat o so motoru razna de nu mai merge rotund, dar in cazul in care a sarit de la punct si l am fosrtat exista riscuri sa fii stricat ceva pe acolo? nu se auzeau batai nimic pur si simplu nu mai mergea rotund.
|
--------------------
Renault
Megane Classic 1.9dti
- XFB
2000
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se poate ca distributia sa fie decalata...un pic.
Sau poate doar lipsa alternatorului din sistem sa dereglaze mersul normal.....de verificat! @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Alexandru M. |
![]()
|
Am inteles, maine pe seara va spun ce am descoperit acolo, sper sa nu fii stricat cine stie ce pe acolo.
|
--------------------
Renault
Megane Classic 1.9dti
- XFB
2000
|
|
Alexandru M. |
![]()
|
Mda, am revenit cu decizia finala:)): 1. curea rupta, 2. rota intinzator sparta si motor sarit de la punct. pana acum m a costat 150 rola de la intinzator pe INA, si 70 cureaua pe bosch, acum sa vedem cat imi ia mecanicu sa imi puna motorul la punct si sa mi schimbe astea. Bafta!
|
--------------------
Renault
Megane Classic 1.9dti
- XFB
2000
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Mecanicul ala ti-a explicat ce inseamna "sarit de la punct"?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 00:28 |