Scaune piele, imi trebuie ptr reconditionare
![]() ![]() ![]() |
Scaune piele, imi trebuie ptr reconditionare
renault19tse |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|||
cosmin90 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 18 March 10 ![]() |
am si eu scaune din piele si nu merge incalzirea in ele,stie cineva cum se pot repara sau posibil s fie dusa rezistenta din ele?un sfat mi-ar prinde bine.ms mult
|
--------------------
renault
R19
1994 cabrio
|
|
conte_hd |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 2 May 10 From: Hunedoara ![]() |
Salut,
Vreau sa dau jos jusele de piele de pe scaune dar sunt cele doua chesti din plastic in care intra tetierele si nu pot sa le scot afara,am incercat prin rotire dar nu ies,aveti idee cum sa le scot?Ms. Attached thumbnail(s) DSC07564.JPG ( Size: 686.23k ) Number of downloads: 259 |
--------------------
renault
19
- HD-05-ZVT
1991
|
|
andishors |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 3 May 10 ![]() |
suportii aia 2 de la tetiera sunt prinsi pe cadrul scaunului si ajungi la ei doar dupa ce dai jos tapiteria. sunt prinsi cu niste cleme. nu cred ca ai cum sa ii scoti altfel. succes
|
--------------------
Renault
Super 5
- B 45 XYZ
1988
|
|
conte_hd |
![]()
|
QUOTE(andishors @ 8 Aug 2011, 03:15) suportii aia 2 de la tetiera sunt prinsi pe cadrul scaunului si ajungi la ei doar dupa ce dai jos tapiteria. sunt prinsi cu niste cleme. nu cred ca ai cum sa ii scoti altfel. succes ms,pai eu vreau sa dau jos husa din piele de pe scaun dar nu pot din cauza suportilor aia doi de care zici ca sunt prinsi cu niste cleme |
--------------------
renault
19
- HD-05-ZVT
1991
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
ies suportii aia foarte usor. tragi fix in sus de ei, nu apesi nici o clema nimic, probail sunt intepenite din cauza huselor care au fost prinse p-acolo!
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
conte_hd |
![]()
|
QUOTE(zeu_4u_sweety @ 12 Aug 2011, 10:12) ies suportii aia foarte usor. tragi fix in sus de ei, nu apesi nici o clema nimic, probail sunt intepenite din cauza huselor care au fost prinse p-acolo! ms,am tras de ei de am crezut ca rup si husa si scaunu , tot nu ies.Cred ca or fost intepeniti cu loctite! |
--------------------
renault
19
- HD-05-ZVT
1991
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 20:24 |