[VAND] anvelope auto, stare buna si f. buna
![]() ![]() ![]() |
[VAND] anvelope auto, stare buna si f. buna
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|||
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
poze cu anvelopele se poate?
pune poze si cu testul cu moneda de 50 de bani ![]() This post has been edited by total: 28 Nov 2011, 15:00 |
--------------------
logan
pentru?
- X XX XXX
200x
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Am respectat toate regulile de la sectiunea BURSA !
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=announce&f=5&id=2 Pentru ORICE discutie off-topic voi da report si amintesc faptul ca imi rezerv dreptul sa-mi aleg cumparatorii produselor mele . In continuare sunt valabile doar anvelopele de vara ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
valabile !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Valabile !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
gabriel05 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 369 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu spune nimeni ca nu ai respectat regulile, dar fara niste poze este mai greu sa vinzi! Succes!
|
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
Mai 2007 1,5 dci 85 CP rouge vif
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Cand ajung la tara voi face si poze , momentan acolo sunt .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Valabile deocamdata cele de vara .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Cristi1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 26 August 07 ![]() |
niste poze cum ziceau cei 2 colegi de mai sus, dar detaliate fiecare in parte + cu indicatorul de uzura si o modena de 50 bani se poate?
|
--------------------
Dacia
Logan
- B54erf
2005
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
E uite ca nu se poate ! Nu am chef ! Te oftici ? Ia cauta , vezi peste ce topicuri ale mele mai dai ? Nu ma intereseaza sa-ti vand tie NIMIC !
Nu am promis nimanui nici o poza , am date de contact si detalii , cine vrea sa cumpere da telefon , isi deplaseaza hoitu si vine sa le vada , asta bineanteles la primavara ! Pana atunci trebuie sa tin topicul activ ca sa nu se inchida , ca asa se face pe aici . NU ma intereseaza cine esti si ce vrei sau de pe ce forum ti s-a pus pata ! Orice intrebare de acum va fi la telefon , orice intrebare pe acest topic va fi considerata off-topic si raportata ca atare ! Cine vrea mai mutle informatii vine si vede produsul ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 00:10 |