furtun motorina, inlocuit furtun motorina
![]() ![]() ![]() |
furtun motorina, inlocuit furtun motorina
markoone |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 30 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
laguna II
laguna II
2001 / hatchback
|
|||
iulyy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 20 May 07 ![]() |
exista niste furtune speciale de conbustibil. se gasesc la metru in magazinele de piese auto si sunt dintr-un cauciuc gros rezistent la motorina si imbracat intr-un material textil. poti sa il incerci. eu am improvizat cu asa ceva plus cate 2 coliere metalice la fiecare cap ca sa pot sa ma deplasez pana mi-au venit furtunasele de la renault. dar sincer... nu recomand! pana la urma e laguna II nu 1310.
|
--------------------
renault
laguna II
2001 1.9dci
- vl.12.ssp
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
De la dezmembrari cel mai bine...
|
--------------------
-
-
-
|
|
ghita1984 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 24 June 08 ![]() |
are dreptate la ce zice iulyy....ia si cauta!
|
--------------------
dacia
logan
2006
- is-22-ghi dacia logan,renault laguna 2 1.9 dci 160 cp,peugeot 607 200 cp,vw bora 1,9 tdi 130 cp,audi a8 4.2 v8 380 cp si o bicicleta 1 cp!
|
|
jetatae |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 30 October 08 From: SIBIU - AVRIG - ROMANIA ![]() |
fratioare furtunele de retur cele din cauciuc pinzat sunt foarte bune si sunt cele mai indicate pt. problema ta nu e nici odiferenta intre ele si intre cele asa zise originale.....doar pretul
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9 DCI
2002
- SB -**-** In viata cel mai mare risc e sa nu risti nimic...
|
|
ender40 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 June 08 From: Bucuresti ![]() |
salut, si eu am schimbat cu furtun cumparat la metru + 2 coliere. singura diferenta este doar de pret. acest furtun il am de aproape 1 an si nu da semne ca nu ii place acolo.
spor |
--------------------
Renault
Laguna II
2003
- B 85 XNW
|
|
CoBrAcsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 27 October 08 From: Caransebes ![]() |
stie cineva ce diametru trebuie?
eu trebuie sa le schimb pe cele 2 de la pompa de injectie, tur retur pt filtru cu 5 conducte This post has been edited by CoBrAcsb: 16 Aug 2011, 20:16 |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 110kw
2011 Renault Laguna II 1.9 dCI 79 kW 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:34 |