Bucse jug motor espace 3, se pot procura separat?
![]() ![]() ![]() |
Bucse jug motor espace 3, se pot procura separat?
bundy220 |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
n
n
-
n
|
|||
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
foarte greu de gasit separat si majoritatea celor care vand vor si luna de pe cer:
la masina mea i-am facut la strung niste compensatoare conice din polietilena de inalta presiune si lucreaza foarte bine nu stiu de cate ori merge smecheria dar pana fac rost de ceva mai bun merg asa |
--------------------
renault
espace
- vl-19-ran
the race,2002 Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
bundy220 |
![]()
|
ai putea sa pui o poza?
sau sa descrii mai exact ce ai facut ? Multumesc |
--------------------
n
n
-
n
|
|
dethave |
![]()
|
pai nu am ce poza sa ti pun pentru ca nu am facut:dar daca desfaci jugul de caroserie o sa ti apara conurile din polietilena si o sa stii ce ai de facut:unele cu o zecime mai mari decat cele care le ai pe masina:am sa ma uit daca le mai am pe cele vechi si daca dau de ele iti desenez pe langa cam ce trebuie facut
|
--------------------
renault
espace
- vl-19-ran
|
|
blondan2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 15 February 07 ![]() |
scuza ma ca ma bag dar am inteles ca ti ai reglat jocurile la supape mi ai putea explica si mie ca si eu am probleme daca vrei scriemi pe blondan2007@yahoo.com mersi
|
--------------------
reno21
berlina
1989
|
|
dethave |
![]()
|
Ce legatura are stampila primariei cu coada vacii?si cui te adresezi
![]() |
--------------------
renault
espace
- vl-19-ran
|
|
bundy220 |
![]()
|
la mine este dusa deocamdata o bucsa inferioara sa zic asa,din partea dr.
sper sa pot face o inventie romaneasca ,dar pt asta trebuie sa las masina ceva vreme pe butuci Despre supape iti scriu pe pm sau mess |
--------------------
n
n
-
n
|
|
bundy220 |
![]()
|
Am rezolvat problema temporar pe partea dreapta,foarte simplu
Am gasit acel con,care are doua conicitati una interioara si una exterioara.Am pus o saiba dedesubt,de o dimensiune care sa permita apasarea bucsei de teflon mai tare,si am strans surubul.Rezultatul incredibil.a disparut troncanitul si mai mult, si ce se mai simtea pe la schimbatorul de viteza. Acum am dat la cineva sa imi faca doua bucse mai mari respectiv interior mai mic,din poliamida,la fabrica de avioane de la noi.Daca iese bine treaba,am sa fac si poze si am sa postez si un desen,cu cotele de reparatie. |
--------------------
n
n
-
n
|
|
pricinosus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 17 May 10 ![]() |
Salut
Bocaniturile, tot pe dreapta le aud si eu, in special peste sinele de tramvai. Parca ar fi masina "pe tocuri de dama". Zgomotul asta poate fi si de la capetele de bara ? (doi mecanici diferiti au dat verdictul) QUOTE daca desfaci jugul de caroserie o sa ti apara conurile din polietilena si o sa stii ce ai de facut Unde umblu si eu la bucsele alea, trebuie elevator sau se poate in gradina ? Sunt simplu de scos, ca sa le pot duce la un strungar? Din ce material sunt facute originalele? Scuze daca vorbesc prostii, nu sunt mecanic, dar ma mai "murdaresc pe maini" cateodata. ![]() Va multumesc RESPECT |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
dethave |
![]()
|
Se poate face treaba si in gradina,dar trebuie sa ai grija ca trebuie suspendata caroseria pe un butuc ,ceva ,si jugul trebuie 'controlat' cu ajutorul cricului{recomand unul hidraulic}.Daca nu ai de schimb nu are rost sa le dai afara,adopta solutia colegului bundy220{compensatoare de polietilena},la final arata ca niste cornete de inghetata fara partea inferioara si vin ca niste 'prezervative' peste bucsile uzate.
Spor la treaba! |
--------------------
renault
espace
- vl-19-ran
|
|
bundy220 |
![]()
|
Daca ti-au zis doi ca sunt capete de bara,cred ca au dreptate. Daca ar fi bucsele,s-ar auzi un zcomot de-ti vine sa arunci masina la gunoi,zici ca se rupe,si zgomotul este gros,nemetalic.La capetele de bara zgomotul e mai subtire si metalic.
|
--------------------
n
n
-
n
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 19:04 |