sfat achizitie megane 2 motor 1.5 dci, la ce sa ma uit mai intai ?
![]() ![]() ![]() |
sfat achizitie megane 2 motor 1.5 dci, la ce sa ma uit mai intai ?
cristian_nechita |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 22 April 11 ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
3
2012 |
|||
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
cristian_nechita: multam frumos, o explicatie ca la carte
e clar, concluzia este ca voi cauta pana voi gasi un megane 2 1.5 dci la 105/6 CP E4. nu sunt dispus sa bag multa motorina la un motor de 1.9 de dragul performantei, viteza maxima pe A-uri, e cam ...pfff, 130 ..rar depasesc pragula asta. am vazut una cu pilot automat ar fi ideala ! well dragii mei, sa va spun patanie.. aseara a venit un nene cu fata lui sa vada buburuza. fata s-a indragostit (de buburuza!) a ramas ca ne auzim in seara asta ca sa avem mai mult timp (aseara am plecat tarziu de la servici..apoi stomatolog..) ..ca sa se uite si cu un mecanic la masina. la 07:30 azi dimineata, ma trezeste tr tr tr telefonul ca a venit tipul cu un mecanic si cu un vopsitor sa se uite la buburuza pana nu plec eu la servici, ca seara POATE iar nu avem timp ![]() concluzia vopsitorului *au fost vopsite anumite parti, dar au fost vopsite BINE* concluzia mecanicului *merge super ok, cumpar-o* pret in anunt. 3600. pret de vanzare 3400. azi dimineata, nu a avut sa imi dea si avans, insa a zis ca sa il sun diseara si vine la mine sa imi dea avans ca sa nu o vand ..in seara asta sau maine...ca maine sa mergem sa facem actele! so...cateva sute ma desparte de un *uandarful* megane 2 ![]() am si gasit cateva, una chiar la 4200 din 2005, avea aproximativ 150.000 in poze arata super ok, este versiunea hagback. problema e ca ...pfff, cred ca o sa fiu pieton o vreme .. multumesc ![]() This post has been edited by synergist: 12 Aug 2011, 13:54 |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
maverick34 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 13 November 10 ![]() |
salutare...sunt posesorul unui megane 2 break,2006,1,5 Dci,105 CP, 6 trepte,fabricat in 2006 in Franta.Masina am luat o de acolo in 2009, are 158.000 km reali..Cam vreo 50.000 km sunt facuti de mine in Romania.Am schimbat cand am luat o 2 bielete de directie, in rest numai consumabile, ulei si ..talpa!Nu am avut decat probleme cu clima, care de fiecare data cand trece iarna si vine vara trebuie sa ma duc cu ea la un meserias cu laptop sa mi activeze functia de rece din computerul de bord..am inteles ca asta e o problema de a lor mai veche nerezolvata.
Cat despre motor...sa fii atent la cum "rontaie"...nu strica nici un diagnostic computerizat...ala spune multe..inclusiv de defectiuni a mai avut..Cat despre ca te uiti la scurgeri...masina e ca pepenele..marfa inchisa..azi merge, maine iti cade motorul.Si daca alegi prea mult, o sa ai surpriza sa alegi ceva prost..eu iti doresc mult succes... |
--------------------
renault
megane II
2006 break
- br-44-a--
|
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
mda, momentan adun tot felul de informatii pana o fi sa fac de aproximativ minim 4200 cat e cel care l-am vazut..pfff
va multumesc tuturor pentru sfaturi si ..cine stie, poate gasesc si sectiunea de vanzari... |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
ric26ct |
![]()
|
![]() ric26ct Group: Members Posts: 461 Joined: 19 February 10 From: Constanta ![]() |
QUOTE(synergist @ 12 Aug 2011, 13:49) cristian_nechita: multam frumos, o explicatie ca la carte e clar, concluzia este ca voi cauta pana voi gasi un megane 2 1.5 dci la 105/6 CP E4. nu sunt dispus sa bag multa motorina la un motor de 1.9 de dragul performantei, viteza maxima pe A-uri, e cam ...pfff, 130 ..rar depasesc pragula asta. am vazut una cu pilot automat ar fi ideala ! Daca ai de optat intre clima si pilot automat te sfatuiesc sa alegi clima pt ca pilotul automat il poti monta daca simti nevoia dupa ce o cumperi, la colegul Romeo cu un pret super decent. |
--------------------
renault
megane 2
2005, 1,5 dci 101 cp, confort-expression Skoda Octavia 1,9 tdi
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.321 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(synergist @ 11 Aug 2011, 10:20) am cautat o tema "sfat achizitie megane" si nu am gasit aici pe forum sau pe google (cum recomanda unul din moderatori ...butonasul de mai jos...) si de aceia am deschis aceasta tema, ca sa obtin direct de la proprietari informatiile corecte Cred ca nu ai cautat bine ... este ditamai topicul ... http://www.reno.ro/Sfaturi-achizitie-Megan...ml#entry3097412 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 14:54 |