stergator hayon, cel mai bun pret
![]() ![]() ![]() |
stergator hayon, cel mai bun pret
lupascuiulian |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp |
|||
tzavalau |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 445 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
QUOTE(lupascuiulian @ 15 Feb 2011, 20:32) cat costa un stergator de hayon laguna 2 - am schimbat acum 2 luni placutele frana fata (4 buc) cu 70 lei la un magazin din is...am inteles ca sunt mai scumpe undeva la 150 lei ,daca sunt doritori pot intreba daca mai are la pretul asta... ma intereseaza ,cu conditia sa-mi spui si producatorul |
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
1.5Tgdi Black/2024 /C300 Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
am schimbat acum un an jumate in urma un stergator si m-a costat vreo 50 de lei deoarece mi-l furase,dar mai nou am cumparat doar lamele de silicon da 50 cm de pe la carefour in jur de 8 lei setul de doua
|
--------------------
renault
laguna2
- BT 01 XUA
2003 EXPRESSION 79kw 107cp Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
lupascuiulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
cand ajung in is sper sa nu uit,intreb de placute
am cumparat si eu 2 stergatoare dar nu se potrivesc ca si prindere ![]() This post has been edited by lupascuiulian: 16 Feb 2011, 09:47 |
--------------------
renault
laguna 2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp |
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Pt hayon trebuie un stergator putin mai special,adica sistemul de prindere/fixare pe brat e mai altfel.
Nu se potrivesc cele universale. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
bursul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 09 ![]() |
QUOTE(Yutcaru @ 16 Feb 2011, 18:35) Pt hayon trebuie un stergator putin mai special,adica sistemul de prindere/fixare pe brat e mai altfel. Nu se potrivesc cele universale. Mdaaa... Acu vreo 2 saptamini cind era cam -7 grade afara dau de un magazin cu preturi mai decente si vreau sa-mi schimb stergatoarele. Cele de pe fata am reusit, dar fiind inghetat si bucuros ca am gasit si cel de pe spate (cel dinainte l-am gasit doar la reprezentanta acu vreo 3 ani si m-a costat 40)am incercat sa-l schimb si l-am fortat putin (era si seara).. si fiind putin mai mare am rupt bratul. Urit lucru dat fiind ca nu se gaseste decit la producator pe la vreo 140 lei ![]() Astept sa se mai incalzeasca si inzestrat cu o mica pila rotunda si cu un tun de picatura sa reusesc sa il fac functionabil. |
--------------------
renault
laguna
2002/break
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
@ccv81: stii cumva, se mai gasesc in carrefour? ce marca erau? sunt si eu interesat, dar pt un megane hatch.
|
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
04.2009 - diesel, 140cp EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
fyn11 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 11 February 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
laguna
2006 1.9dci dinamique
|
|
Dragunov |
![]()
|
![]() Biris Bogdan Group: Members Posts: 57 Joined: 18 November 09 From: Timisoara ![]() |
Stergatoarele din supermarket sunt foarte slabe calitativ! In 9 luni am schimbat 3 seturi de stergatoare pe fata, toate din supermarket! Luna trecuta ma intrebat cineva daca nu vreau un set complet( 2 fata + haion) de stergatoare bosch la 100 de lei! Pana la urma l-am luat sio sunt foarte incantat de ele, curata impecabil, ramane sa vad durata de viata
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
- BH-85-ARC
2003
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
si eu sunt de parere ca cele din hypermarket sunt mai slabe calitativ. insa pt hayon, se merita cheltuiti banii aia [10 lei] ca, eu personal, rareori folosesc stergatorul spate.
|
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
04.2009 - diesel, 140cp EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
nu toate...am luat dintr-un hypermarket din bulgaria un set de stergatoare bosh...le am de un an si inca sunt ok...foarte multumit de ele...si m-am costat aproximativ 40 de lei...pacat ca nu am luat mai multe..
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
- TR-04-CWY
2003 expresion NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Dragunov @ 11 May 2011, 11:49) Stergatoarele din supermarket sunt foarte slabe calitativ! In 9 luni am schimbat 3 seturi de stergatoare pe fata, toate din supermarket! Luna trecuta ma intrebat cineva daca nu vreau un set complet( 2 fata + haion) de stergatoare bosch la 100 de lei! Pana la urma l-am luat sio sunt foarte incantat de ele, curata impecabil, ramane sa vad durata de viata Nu stiu ce incantat esti tu de Bosch,dar in urma cu un an jumate,am cumparat stergator pt haion si sterge ca rahatul,nu e bun de nimic. Am mai si dat 30 de lei pe el si e praf. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
fyn11 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 11 February 07 ![]() |
Pt cel de pe haion se merita, dat fiind ca il folosesc foarte rar. Pe fata am Bosch aero - de 2 ani si merg brici.
|
--------------------
Renault
laguna
2006 1.9dci dinamique
|
|
Dragunov |
![]()
|
![]() Biris Bogdan Group: Members Posts: 57 Joined: 18 November 09 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Yutcaru @ 11 May 2011, 17:45) Nu stiu ce incantat esti tu de Bosch,dar in urma cu un an jumate,am cumparat stergator pt haion si sterge ca rahatul,nu e bun de nimic. Am mai si dat 30 de lei pe el si e praf. le am doar de 3 sapt dar dif calitativa e mare fata de cele ddin super!! o sa vad cu rezistaenta cum stau |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
- BH-85-ARC
2003
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Am Bosch Aerotwin de un an, au costat destul de mult (120 sau 140 lei), luate din reprezentanta Bosch. Sterg aiurea, lasa mizerie, lasa pelicula, la viteza topaie pe parbriz. Concluzia e simpla: Bosch sunt loz in plic.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
cristiniku01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 September 10 ![]() |
Fratilor lagunisti au inceput sa se fure capacelele de la stergator hayon mi l-au furat si mie ce dracu or face cu ele nu stiu
|
--------------------
RENAULT
Laguna Coupe
Monaco GP 180cp 2011
|
|
Dragunov |
![]()
|
II scump cu capac si mai is dobitoci ca mine care prima data cand am schimbat pe spate miam rupt clema de prindere de la capac si a trebui s schimb cu totul!! Si atunci se intampla neprevazutu, vede o laguna in parcare si merge si sia ala cu totu, munca de 15 secunde
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
- BH-85-ARC
2003
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.910 Joined: 4 February 09 ![]() |
La spalatorie (in una din cele doua dati cind am fost) un destept a ridicat bratul pina l-a dat peste cap, de 3 ani merg asa, fara acel cirlig de la arc care ar apasa mai bine stergatorul pe geam; vreau sa-l schimb, daca e 150-200 nu-i problema, numai sa gasesc.
10 Aug 2011, 17:17: la reprezentanta 50 lei stergatorul pe original si 30 euro fara tva bratul, total 200 aproximativ. Inca n-am reusit sa dau jos stergatoarele nici pe spate nici pe fata, am tras, saltat, ciocanit... nimic, parca ar fi sudate. Pe fata lamele schimbate pe vechile brate Valeo sterg bine, sa vedem fiabilitatea. This post has been edited by audiofilu': 10 Aug 2011, 16:17 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 06:04 |