de unde iau o alimentare + pt detector, alimentare detector la oglinda
![]() ![]() ![]() |
de unde iau o alimentare + pt detector, alimentare detector la oglinda
danuttt |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 25 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megan 2.2
- is
2008/1.5dci
|
|||
stany |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 29 August 10 From: Vaslui ![]() |
de la bricheta...nu cred ca ai de altundeva mai aproape....sau de la senzoru ala de la clima de la oglinda dar nu stiu cat e de indicat sa faci asta...
|
--------------------
Renault
laguna
1.6, 2002, expression. Seat Leon S, 2003
|
|
nedelcu.andrey |
![]()
|
![]() :-?? Group: Members Posts: 102 Joined: 4 September 10 From: Giurgiu ![]() |
De la plafoniera ??? :-?
|
--------------------
renault
megane II coupe
- gr-91-stf
2006. 1.5 dci
|
|
costi13 |
![]()
|
![]() junior Group: Members Posts: 257 Joined: 1 December 09 From: prahova ![]() |
|
--------------------
renault
megane 2.2
- PH 01
1.4 16v 2008/NOIR NACRE/
|
|
danuttt |
![]()
|
problema este ca pe fir am comenzi pentru detector (mute, vol) care trebuiesc pozitionate la indemana, si astfel am ajuns cu cablu in zona de sub volan.
Comanda am pus-o in spatele 'batului' care comanda stergatoarele |
--------------------
renault
megan 2.2
- is
2008/1.5dci
|
|
costi13 |
![]()
|
![]() junior Group: Members Posts: 257 Joined: 1 December 09 From: prahova ![]() |
incearca sa te conectezi la orice fir de culoare- rosie- care se afla sub bord.rosu =+ dupa contact
|
--------------------
renault
megane 2.2
- PH 01
1.4 16v 2008/NOIR NACRE/
|
|
danuttt |
![]()
|
Cum fac asta?
Adica tai izolatia si leg firul apoi izolez?Sau as putea lega firul de o siguranta? |
--------------------
renault
megan 2.2
- is
2008/1.5dci
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Recomand sa tragi fir din tabloul de sigurante. Daca vrei alimentare de pe curent de contact, trage fir de la siguranta de casetofon (cea de a treia de pe randul din mijloc, de 15A, in care intra un fir mai gros galben), iar daca vrei alimentare de pe curent permanent, trage fir de la siguranta de claxon, intra in ea un fir mai gros rosiatic. Nu te mai lua dupa oricine cu fire la plafoniere si alte improvizatii sa iti ia foc masina.
Pentru colegul care zicea ca orice fir rosu are curent de pe contact, GRESIT. Firele cu rosu au curent permanent in cele mai multe cazuri. Firele ce au curent pe contact sunt de culoare galbena. Cine a desfacut macar odata tabloul de sigurante de sub volan sau a studiat putin schemele electrice de la Megane stie despre ce vorbesc. Cine nu, doar isi da cu parerea ![]() This post has been edited by skorpio_bog: 9 Aug 2011, 22:17 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
danuttt |
![]()
|
Cum trag firul de la siguranta?
Leg firul de piciorusul sigurantei? |
--------------------
renault
megan 2.2
- is
2008/1.5dci
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
desfaci tabloul de sigurante de pe bord, il apleci si vei vedea in spatele lui firele care intra in sigurante. Te legi de firul gros galben care alimenteaza primele 3 sigurante de pe randul central. Acela are curent de contact. Desfaci putin izolatia lui si lipesti firul tau pe el, dupa care izolezi firul din nou si cu asta basta. Nu ai treaba cu sigurantele.
LE: Vezi intr-unul din tutorialele mele cum se desface panoul de sigurante din bord ca sa ai acces la firele din spatele lui. Am explicat acolo ce suruburi trebuie sa desfaci, ce plastice sa scoti etc. Aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=206...dpost&p=2884173 si aici: http://www.reno.ro/Cum-se-muta-iluminarea-...si-t183621.html This post has been edited by skorpio_bog: 9 Aug 2011, 22:32 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
danuttt |
![]()
|
Multumesc
10 Aug 2011, 18:19: Pana la urma am folosit un 'vampiras' si totul functioneaza O.K. This post has been edited by danuttt: 10 Aug 2011, 18:19 |
--------------------
renault
megan 2.2
- is
2008/1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 14:21 |