trepidatie la motor, motor 1.6 16 v 2002
![]() ![]() ![]() |
trepidatie la motor, motor 1.6 16 v 2002
foreveruzzy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 30 January 15 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane clasic
2002 clasic 1.6 16v
|
|||
maryus_maryusss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 28 July 13 ![]() |
Bobinele le-ai verificat?Poate e vreuna pe duca .
|
--------------------
renault
megane si laguna 2
1997 hatchback si hatchback 2001
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca ai posibilitate sa montezi 4 bobine bune si tot asa face......este vreo supapa care nu mai etanseaza bine.
Se demonteaza chiuloasa si se schimba supapa/supapele......vezi pe forum sa sunt cateva cazuri descrise. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
foreveruzzy |
![]()
|
o sa verific si bobinele si revin cu raspunsul,dar unde are mai precis supape pe la chiloaSA?
27 Apr 2015, 13:11: LA MOTORUL ME DE 1.6 16 VALVE, dupa ce am schimbat injectoarele trebuie sa le si introduc codurile in calculatorul masini?? sa le recunoasa? asa imi mai spunea cineva .uni zic ca nu e nevoie daca e pe benzina This post has been edited by foreveruzzy: 27 Apr 2015, 13:11 |
--------------------
renault
megane clasic
2002 clasic 1.6 16v
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Injectoarele trebuie sa fie toate identice si compatibile......nu se scrie nimic la 16V.
Supapele sunt in numar de 16(8 evacuare si 8 admisie)....montate in interior chiuloasa. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
foreveruzzy |
![]()
|
am rezolvato baieti....era o bobina,nu functiona deloc,chestia este ca ,cand leam vreificat pe fiecare in parte,leam scos numai mufa si motorul trepida,deci functiona,dar am primit de la voi o recomandare sa scot bobina cu tot cu mufa si asa am aflat ca nu lucra deloc. tin sa va multumesc pentru ca miati raspuns. va multumesc pentru sfaturi,va salut cu respect.
|
--------------------
renault
megane clasic
2002 clasic 1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:38 |