Lampa numar cu led
![]() ![]() ![]() |
Lampa numar cu led
wTk |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 September 15 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
1998
|
|||
bleano1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 13 January 13 From: iasi ![]() |
Bun venit pe forum,eu unul am masurat care-i plusul si minusul in mufa lampii,am pus un segment de banda led la 12volti,umplut lampa cu silicon sa nu intre apa,uscat bine pus capacul de plastic deasupra si... sanatate.Am o lumina la numar minunata.Asa ca spor la treaba
![]() Cea mai ieftina lampa in dezmembrari e 20-30 lei,noua nu merita,iar becul se va arde in 2-3 luni,daca nu se va innegri si nu mai lumineaza deloc. |
--------------------
renault
clio2
1,5dci 65cp,2004,caroserie
|
|
wTk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 September 15 ![]() |
Mutumesc de raspuns bleano1 , la mine s-a ars de curand becul si nu am cautat inca bec de schimb asa ca am zis sa ii pun led la numar ca imi place la nebunie cum se vede la unele masini. Deci sa inteleg ca nu este nicio problema noaptea cu vizibilitatea la luneta.
|
--------------------
Dacia
Solenza
1998
|
|
1r1nel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 29 May 13 From: Pitesti ![]() |
Salut,am acelasi model de clio ca al tau,eu pentru numar am cumparat un bec cu leduri,pentru lumina alba si pentru faptul ca celelalte se ardeau foarte repede.Il am de mai mult de 1 an pe masina si nu da semne de slabiciune.Deci eu zic sa cumperi un bec cu leduri si nu te doare capul.
Attached thumbnail(s) 12046817_899824716732465_5745665768596205106_n.jpg ( Size: 24.89k ) Number of downloads: 313 |
--------------------
Renault Symbol
Renault Symbol
1.4 8v sedan 2006
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
gasesti pe la 5-6 lei un bec cu SMD-uri... dau o lumina mai puternica si sunt mai durabile in timp... e varianta cea mai ieftina... dar cauta un bec care sa nu aiba lupa in capat, adica sa nu directioneze lumina doar intr-un unghi, ci sa o raspandeasca pe tot numarul
28 Sep 2015, 10:53: asa ceva am eu la numar... http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://...CFQLVLAodykYE7Q This post has been edited by z_fdd bacau: 28 Sep 2015, 10:53 |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
Forlan |
![]()
|
![]() Rookie Group: Members Posts: 5 Joined: 3 January 16 ![]() |
salutare tuturor !
recent am schimbat becurile originale,de la plafon,torpedo,portbagaj cu becuri LED (am un Clio || 2002) tot ok si frumos apoi am schimbat becul de la numar (tot cu LED) si a mers ok cam 3 saptamani. Azi am observat ca imi palpaie intermitent... am curatat locasul unde intra dulia + mufa apoi am dat sprey de contact si nimic... tot palpaie ![]() vreun sfat va rog... P.S: sigurantele sunt bune din moment ce palpaie,deci are curent. Help ! ![]() |
--------------------
Renault
Clio II 1.4 16V
2002
|
|
gabytzzu27 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 23 December 15 From: Bucuresti ![]() |
Salutare! Eu am un Clio 2 din 2005 si am aceeasi problema cu ledul de la numar, numai ca eu nu am suportul cu totul pe bara, doar plasticul ala alb de deasupra. Firele le mai am, iar la dezmembrari nu am gasit suportul de lampa. Ce imi recomandati sa fac in cazul asta? Sa pun si eu tot asa o fasie cu leduri la numar?
Stima |
--------------------
Renault Clio II
Clio II
2005 Renault Clio II 2005
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
Forlan: palpaie? schimba becul... cred ca asta este cauza (si la mine palpaia unul pe pozitie si l-am schimbat)
verifica cu alt bec si o sa vezi ca nu mai palpaie, deci becul este buba gabytzu, imposibil sa nu gasesti pe site-urile de anunturi un suport... da un search la cei care dezmembreaza clio si aproape sigur gasesti daca ii intrebi 23 Jan 2016, 13:17: tocmai am dat un search... de la 50 de lei lampa... (SH) sau 85 lampa noua, cu leduri, cu garantie... raman la parerea ca trebuie sa contactezi cateva persoane care dezmembreaza clio si gasesti, apoi te intelegi la pret cu ei... This post has been edited by z_fdd bacau: 23 Jan 2016, 13:17 |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
Forlan |
![]() ![]()
|
![]() Rookie Group: Members Posts: 5 Joined: 3 January 16 ![]() |
fdd bacau
Azi am pus in loc de becul LED un bec obisnuit si merge,cred ca problema era de la acel LED desi l'am cumparat in tipla :-? o sa caut alt LED atunci.. Multumesc ! |
--------------------
Renault
Clio II 1.4 16V
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:10 |