Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Lampa numar cu led

wTk
post 25 Sep 2015, 17:01
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua, am un clio II din 1998 si as fi interesat daca a gasit cineva pe undeva lampa pentru numar cu led. Singurele modele pe care le-am gasit sunt de la clio III in sus si nici nu merg puse deoarece sunt dreptunghiulare, la modelul meu fiind sub forma de semicerc turtit. As fi interesat si daca ar fi ok o astfel de lampa deoarece lampa luminand in sus, si lumina fiind puternica sa nu afecteze vizibilitatea la luneta. La cele care bat in jos mai este cum mai este deoarece bat in pamant sau in partea de jos a locasului pentru numar dar la acestea este mai complicat cred.

--------------------
Dacia Solenza 1998
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bleano1
post 25 Sep 2015, 17:19
Post #2

Membru

From: iasi

Bun venit pe forum,eu unul am masurat care-i plusul si minusul in mufa lampii,am pus un segment de banda led la 12volti,umplut lampa cu silicon sa nu intre apa,uscat bine pus capacul de plastic deasupra si... sanatate.Am o lumina la numar minunata.Asa ca spor la treaba wink.gif
Cea mai ieftina lampa in dezmembrari e 20-30 lei,noua nu merita,iar becul se va arde in 2-3 luni,daca nu se va innegri si nu mai lumineaza deloc.

--------------------
renault clio2 1,5dci 65cp,2004,caroserie
+
wTk
post 25 Sep 2015, 17:33
Post #3

Membru incepator

Mutumesc de raspuns bleano1 , la mine s-a ars de curand becul si nu am cautat inca bec de schimb asa ca am zis sa ii pun led la numar ca imi place la nebunie cum se vede la unele masini. Deci sa inteleg ca nu este nicio problema noaptea cu vizibilitatea la luneta.

--------------------
Dacia Solenza 1998
+
1r1nel
post 25 Sep 2015, 19:32
Post #4

Membru

From: Pitesti

Salut,am acelasi model de clio ca al tau,eu pentru numar am cumparat un bec cu leduri,pentru lumina alba si pentru faptul ca celelalte se ardeau foarte repede.Il am de mai mult de 1 an pe masina si nu da semne de slabiciune.Deci eu zic sa cumperi un bec cu leduri si nu te doare capul.

Attached thumbnail(s)
12046817_899824716732465_5745665768596205106_n.jpg ( Size: 24.89k ) Number of downloads: 313

--------------------
Renault Symbol Renault Symbol 1.4 8v sedan 2006
+
z_fdd bacau
post 28 Sep 2015, 10:26
Post #5

Membru autentic

From: BC

gasesti pe la 5-6 lei un bec cu SMD-uri... dau o lumina mai puternica si sunt mai durabile in timp... e varianta cea mai ieftina... dar cauta un bec care sa nu aiba lupa in capat, adica sa nu directioneze lumina doar intr-un unghi, ci sa o raspandeasca pe tot numarul

28 Sep 2015, 10:53:
asa ceva am eu la numar...
http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://...CFQLVLAodykYE7Q

This post has been edited by z_fdd bacau: 28 Sep 2015, 10:53

--------------------
Renault Symbol 2006 - 1.4 8v ||| Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
+
Forlan
post 21 Jan 2016, 21:40
Post #6

Rookie

salutare tuturor !
recent am schimbat becurile originale,de la plafon,torpedo,portbagaj cu becuri LED (am un Clio || 2002) tot ok si frumos apoi am schimbat becul de la numar (tot cu LED) si a mers ok cam 3 saptamani.
Azi am observat ca imi palpaie intermitent... am curatat locasul unde intra dulia + mufa apoi am dat sprey de contact si nimic... tot palpaie sad.gif
vreun sfat va rog... P.S: sigurantele sunt bune din moment ce palpaie,deci are curent.
Help ! dry.gif

--------------------
Renault Clio II 1.4 16V 2002
+
gabytzzu27
post 23 Jan 2016, 12:33
Post #7

Membru incepator

From: Bucuresti

Salutare! Eu am un Clio 2 din 2005 si am aceeasi problema cu ledul de la numar, numai ca eu nu am suportul cu totul pe bara, doar plasticul ala alb de deasupra. Firele le mai am, iar la dezmembrari nu am gasit suportul de lampa. Ce imi recomandati sa fac in cazul asta? Sa pun si eu tot asa o fasie cu leduri la numar?
Stima

--------------------
Renault Clio II Clio II 2005
Renault Clio II 2005
+
z_fdd bacau
post 23 Jan 2016, 13:11
Post #8

Membru autentic

From: BC

Forlan: palpaie? schimba becul... cred ca asta este cauza (si la mine palpaia unul pe pozitie si l-am schimbat)

verifica cu alt bec si o sa vezi ca nu mai palpaie, deci becul este buba

gabytzu, imposibil sa nu gasesti pe site-urile de anunturi un suport... da un search la cei care dezmembreaza clio si aproape sigur gasesti daca ii intrebi

23 Jan 2016, 13:17:
tocmai am dat un search... de la 50 de lei lampa... (SH)
sau 85 lampa noua, cu leduri, cu garantie...

raman la parerea ca trebuie sa contactezi cateva persoane care dezmembreaza clio si gasesti, apoi te intelegi la pret cu ei...

This post has been edited by z_fdd bacau: 23 Jan 2016, 13:17

--------------------
Renault Symbol 2006 - 1.4 8v ||| Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
+
Forlan
post 23 Jan 2016, 21:59
Post #9

Rookie

fdd bacau
Azi am pus in loc de becul LED un bec obisnuit si merge,cred ca problema era de la acel LED desi l'am cumparat in tipla :-? o sa caut alt LED atunci..
Multumesc !

--------------------
Renault Clio II 1.4 16V 2002
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 00:10
Dacia