Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages « < 7 8 9 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

arena polemicilor, credinta vs ateism/cultul x vs cultul y

Zipy
post 5 Oct 2012, 07:32
Post #241

Membru

Group: Members

QUOTE(marian-j @ 4 Oct 2012, 21:33)
Bine,ma ajuta si faptul ca popii ce behaie prin catedrala Timisorii si-au scos boxele in pridvor,ca manelistii!Daca te plimb/ai treaba prin centru,vrei-nu vrei,asculti si litaniile alea penibile.

*

Toate bisericile au adoptat stilul asta de publicitate al crestinismului. Presupun ca in ultimul timp, vor sa te atraga asa cum o fac producatorii de pasta de dinti si sampoane.
Si-au facut post de televiziune, si-au facut post de radio, mai au sa puna afise pe stalpi.
Nu stiu la voi cum este, dar cea mai apropiata biserica de mine, are 2 boxe "scoase in pridvor", care canta non-stop. Dimineata tine don popa slujba, apoi o pune pe repeat pana a doua zi dimineata(dar cum slujba de dimineata este mereu aceeasi, se schimba doar tonul cu care citeste). Presupun ca duminica se bucura oamenii care aud asta mai mult de 5 minute pe zi, pentru ca mai aud si alte vorbe, poate si un suierit de la cele maxim 10 babe care se intalnesc acolo sa mai schimbe o barfa.

--------------------
Renault Megane - TR 04 ZIF 1.5 dCI, 86hp, Sedan
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
T.rac3Er
post 5 Oct 2012, 11:28
Post #242

cr8or

"[...] domnului sa ne rugam!! Si acum voiiiii!"
happy.gif
m-as duce la concert "MC Popa"

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
Laurentziu83
post 6 Oct 2012, 09:05
Post #243

Membru autentic

Scoaterea boxelor pe pridvor nu intra la tulburarea linistii publice?

--------------------
. . .
+
spy_oh_joy1389
post 6 Oct 2012, 09:09
Post #244

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

Ministrii jura pe biblie cand intra in functie, deci nu.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
spy_oh_joy1389
post 17 Jan 2013, 20:35
Post #245

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

http://www.antena3.ro/romania/preotul-stan...lui-199369.html

Asta chiar mi-a placut: " Nu este mai bine apoi pentru sufletul meu să rămână cu impresia că cel mort a plecat numai, decât să-mi produc pe cale silită senzația distrugerii lui? Nu corespunde mai bine credinței creștine această impresie de plecare a celui răposat, decât senzația dură de distrugere?"

Nu este mai bine sa ma las fraierit ca cei dragi ma asteapta intr-un aeroport decat sa accept realitatea? Nu este mai bine sa intervina religia sa imi spuna in ce conditii sa ma fraiereasca? Tocmai pe tema asta lucreaza biserica.

O suna frumos, dar chiar si-ar dori cineva sa fie intr-o stare constienta timp de 1000 ani? 10 000? o infinitate? Ce se intampla dupa ce ai cunoaste totul? Nu te-ai plictisi?

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
brutus1789
post 18 Jan 2013, 16:30
Post #246

Membru autentic

From: Călărași/Slobozia

Dacă urca Noe dinozaurii pe Arcă (un Velociraptor sau T-Rex, măcar), povestea era foarte diferită. Sau cred că nu mai era...adică eu nu am vâzut șopârle să poveștească. biggrin.gif

QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 15 Aug 2011, 09:00)
2. Poate de aceea nu mai exista dinozauri, ca n-au apucat sa se urce pe arca lui Noe ca si asa era cam mica laugh.gif .
3. Din ce am citit eu, nu specifica nicaieri ca Adam si Eva au fost primii oameni. Spune ca mai intai a facut pe om parte barbateasca si femeieasca, si dupa aceea spune ca a facut pe Adam si Eva. Asta din ce am citit inceputul geneza de la ortodocsi ca n-am citit si la catolici.
*

Asta mi-a făcut ziua bună. Mai tare decât un întreg spectacol de comedie...

QUOTE(Mutzunache @ 23 Aug 2011, 14:27)
radmasa.gif Si asta e perfect adevarat, trebuia sa ia tot pomul la rand, ramura cu ramura, sa faca un compot. E valabil si in cazul lui Adam, ala trebuia sa faca o tuica.
*

Dap...nasol.

QUOTE(mariusscout @ 26 Aug 2011, 12:15)
legat de evolutie: pana in momentul in care primul umanoid a folosit un obiect pe post de unealta/arma, evolutia speciei umane a avut un caracter natural. adica a mers de la sine. dupa acel moment, omul a fost capabil sa-si infuenteze evolutia (mai mult sau mai putin constient).
sintagma "supravietuirea celui mai puternic" e valabila  acolo unde criteriul este forta bruta. omul ca specie s-a dezvoltat si a evoluat pana la stadiul actual  datorita procesului cognitiv numit gandire din care au rezultat tehnologia,stiinta, arta si(din nefericire)religia.
parerea mea
in alta ordine de idei...
Elefantul îl întreabă pe
dinozaur:
- Ți-a dat Noe add ?
- Nu.
- Nasol.
*

My friend, adică, prietene, tu, la școala generală....nu ai mai continuat după ce ai terminat clasa a II-a? În aceeași ordine de idei....... - (am șters, nu mă pot «ridica» la acest nivel).

QUOTE(adytym @ 9 Sep 2011, 08:51)
si ca sa punem punct cu chestiunea asta cu luna, de unde stiau americanii ca pe luna nu exista gravitatie sau alte conditii meteo, cand ei nu au mai fost niciodata pe luna. si plus de asta si-au pregatit costumele exact pentru acest tip de fenomen.
*

Foarte tare....Vă recomand și «Vechiul Testament» scris de Benz.
QUOTE(xjc0c0 @ 9 Oct 2011, 01:06)
Dupa 8 pagini incepe sa devina intersant a scapat.gif

[...]Si uite cum se inchina cca 60% dintre rumani la necuratul si fumatorul TDI popa.gif
( Apoc. Otto 2.11)

*

--------------------
Bicicletă Pegas - CL03LFP 1976
+
svclio
post 19 Jan 2013, 23:24
Post #247

Membru autentic

George Carlin - Religion is bullshit

https://www.youtube.com/watch?v=a6ZcA4uGgRI

--------------------
renault clio 2 bicorp 2004 / dci 65 cai
+
mariusscout
post 21 Jan 2013, 15:49
Post #248

Membru autentic

QUOTE(brutus1789 @ 18 Jan 2013, 16:30)
My friend, adică, prietene, tu, la școala generală....nu ai mai continuat după ce ai terminat clasa a II-a? În aceeași ordine de idei....... - (am șters, nu mă pot «ridica» la acest nivel).
*

nu am inteles nimic nedumerire.gif

--------------------
Renault Koleos 2013 2.0 dci
Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
+
9 Pages « < 7 8 9
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 10:32
Dacia