arena polemicilor, credinta vs ateism/cultul x vs cultul y
![]() ![]() ![]() |
arena polemicilor, credinta vs ateism/cultul x vs cultul y
Zipy |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- TR 04 ZIF
1.5 dCI, 86hp, Sedan
|
|||
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
"[...] domnului sa ne rugam!! Si acum voiiiii!"
![]() m-as duce la concert "MC Popa" |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Scoaterea boxelor pe pridvor nu intra la tulburarea linistii publice?
|
--------------------
.
.
.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Ministrii jura pe biblie cand intra in functie, deci nu.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
http://www.antena3.ro/romania/preotul-stan...lui-199369.html
Asta chiar mi-a placut: " Nu este mai bine apoi pentru sufletul meu să rămână cu impresia că cel mort a plecat numai, decât să-mi produc pe cale silită senzația distrugerii lui? Nu corespunde mai bine credinței creștine această impresie de plecare a celui răposat, decât senzația dură de distrugere?" Nu este mai bine sa ma las fraierit ca cei dragi ma asteapta intr-un aeroport decat sa accept realitatea? Nu este mai bine sa intervina religia sa imi spuna in ce conditii sa ma fraiereasca? Tocmai pe tema asta lucreaza biserica. O suna frumos, dar chiar si-ar dori cineva sa fie intr-o stare constienta timp de 1000 ani? 10 000? o infinitate? Ce se intampla dupa ce ai cunoaste totul? Nu te-ai plictisi? |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
brutus1789 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 1 February 12 From: Călărași/Slobozia ![]() |
Dacă urca Noe dinozaurii pe Arcă (un Velociraptor sau T-Rex, măcar), povestea era foarte diferită. Sau cred că nu mai era...adică eu nu am vâzut șopârle să poveștească.
![]() QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 15 Aug 2011, 09:00) 2. Poate de aceea nu mai exista dinozauri, ca n-au apucat sa se urce pe arca lui Noe ca si asa era cam mica ![]() 3. Din ce am citit eu, nu specifica nicaieri ca Adam si Eva au fost primii oameni. Spune ca mai intai a facut pe om parte barbateasca si femeieasca, si dupa aceea spune ca a facut pe Adam si Eva. Asta din ce am citit inceputul geneza de la ortodocsi ca n-am citit si la catolici. Asta mi-a făcut ziua bună. Mai tare decât un întreg spectacol de comedie... QUOTE(Mutzunache @ 23 Aug 2011, 14:27) ![]() Dap...nasol. QUOTE(mariusscout @ 26 Aug 2011, 12:15) legat de evolutie: pana in momentul in care primul umanoid a folosit un obiect pe post de unealta/arma, evolutia speciei umane a avut un caracter natural. adica a mers de la sine. dupa acel moment, omul a fost capabil sa-si infuenteze evolutia (mai mult sau mai putin constient). sintagma "supravietuirea celui mai puternic" e valabila acolo unde criteriul este forta bruta. omul ca specie s-a dezvoltat si a evoluat pana la stadiul actual datorita procesului cognitiv numit gandire din care au rezultat tehnologia,stiinta, arta si(din nefericire)religia. parerea mea in alta ordine de idei... Elefantul îl întreabă pe dinozaur: - Ți-a dat Noe add ? - Nu. - Nasol. My friend, adică, prietene, tu, la școala generală....nu ai mai continuat după ce ai terminat clasa a II-a? În aceeași ordine de idei....... - (am șters, nu mă pot «ridica» la acest nivel). QUOTE(adytym @ 9 Sep 2011, 08:51) si ca sa punem punct cu chestiunea asta cu luna, de unde stiau americanii ca pe luna nu exista gravitatie sau alte conditii meteo, cand ei nu au mai fost niciodata pe luna. si plus de asta si-au pregatit costumele exact pentru acest tip de fenomen. Foarte tare....Vă recomand și «Vechiul Testament» scris de Benz. QUOTE(xjc0c0 @ 9 Oct 2011, 01:06) Dupa 8 pagini incepe sa devina intersant ![]() [...]Si uite cum se inchina cca 60% dintre rumani la necuratul si fumatorul TDI ![]() ( Apoc. Otto 2.11) |
--------------------
Bicicletă
Pegas
- CL03LFP
1976
|
|
svclio |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
|
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 10:32 |