Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Primul telefon mobil, al tau care a fost ?

horyc
post 2 Jan 2012, 04:43
Post #91

Membru

Group: Members
From: Gravesend

Asa cum spune numele topic-ului primul meu telefon mobil a fost Nokia 2110, cu acumulator de rezerva, husa de piele, incarcator priza si auto. Nu ma voi apuca sa enumar sau sa pun poze cu restul de telefoane, deoarece nu as vrea sa umplu post-ul meu cu nimicuri.
Dupa cum spune numele topic-ului este vorba despre primul telefon si nicidecum istoria fiecaruia in telefonie mobila.

This post has been edited by horyc: 2 Jan 2012, 04:46

--------------------
Renault Scenic - TX 6761 XC 1999
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mircea_aq
post 2 Jan 2012, 12:35
Post #92

Membru autentic

Group: Members

Minunat topic, mi-am dat seama ca am imbatranit.

Deci, din 99 incoace (eram in generala atunci, gosh ce vremuri), in ordine cronologica:

1) Ericsson A1018s - > bun la autoaparare, nu avea jocuri, necaz mare pe atunci, si s-a stricat intr-un an si ceva desi l-am tinut in puf
2) Ericsson A2628s -> avea jocuri biggrin.gif dar nu a rezistat mai mult decat predecesorul
3) Sony Ericsson T200-> asta a suferit traume pe care mi le asum, oricum a tinut vreo doi ani si ceva, l-au rapus problemele de soft ca si in cazurile 1&2

Conform logicii de pana acum ar urma sa-mi cumpar inca un reno, tot de nou, care va avea in continuare "greierashi", marturie ca nu inveti mare lucru din trecut.

4)Motorola V300 , primul din era moto, avea ecran color si facea poze, vga evident, dar eu eram foarte incantat, doar decartase mama o gramada de bani sa mi-l cumpere. Fericirea avea sa dureze fix un an si jumatate, cand o problema cu casca de data asta avea sa ne desparta definitiv.

5)RAZR V3, eh da, desi era mai mare chinul sa dai un sms de pe el, razr era primul telefon pe care il puteam tine in buzunar fara sa am senzatia de caramida, design 9+ la vremea respectiva, soft-ul era stabil, de altfel motorola mi s-a parut ms-dos ca stabilitate in comparatie cu Ericsson care batea Win98 la blue screen-uri. Merge si azi

6)Razr V3X, un re-make departe de original, ca in majoritatea cazurilor, avea si camera de 2mp si memory card, mergea si internetul decent, ma leaga inca amintirea primului video-call de pe el, darrr ... era, din nou, o caramida

Bun, trebuie sa ma gandesc serios la urmatorul model de reno pe care sa mi-l cumpar ... clio, megane... laguna nu-mi place... ce fac ? strang bani de o laguna coupe... mda

7)Nokia N95, scump, facea de toate, dar se misca foarte greu, il asteptasem cateva luni, dar glisa, avea ecran frumos cu cateva mil de culori, facea poze execrabile pentru 5mp, se sincroniza mizerabil cu outlook-ul, dar functioneaza si in ziua de azi dupa vreo 3-4 ani de hard duty

8)Nokia C7, pe principiul N8 arata groaznic... e subtire, se aude destul de bine, momentan sunt relativ multumit de el

This post has been edited by mircea_aq: 2 Jan 2012, 12:36

--------------------
xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 07:48
Dacia