Primul telefon mobil, al tau care a fost ?
![]() ![]() ![]() |
Primul telefon mobil, al tau care a fost ?
horyc |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|||
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.229 Joined: 13 October 06 ![]() |
Minunat topic, mi-am dat seama ca am imbatranit.
Deci, din 99 incoace (eram in generala atunci, gosh ce vremuri), in ordine cronologica: 1) Ericsson A1018s - > bun la autoaparare, nu avea jocuri, necaz mare pe atunci, si s-a stricat intr-un an si ceva desi l-am tinut in puf 2) Ericsson A2628s -> avea jocuri ![]() 3) Sony Ericsson T200-> asta a suferit traume pe care mi le asum, oricum a tinut vreo doi ani si ceva, l-au rapus problemele de soft ca si in cazurile 1&2 Conform logicii de pana acum ar urma sa-mi cumpar inca un reno, tot de nou, care va avea in continuare "greierashi", marturie ca nu inveti mare lucru din trecut. 4)Motorola V300 , primul din era moto, avea ecran color si facea poze, vga evident, dar eu eram foarte incantat, doar decartase mama o gramada de bani sa mi-l cumpere. Fericirea avea sa dureze fix un an si jumatate, cand o problema cu casca de data asta avea sa ne desparta definitiv. 5)RAZR V3, eh da, desi era mai mare chinul sa dai un sms de pe el, razr era primul telefon pe care il puteam tine in buzunar fara sa am senzatia de caramida, design 9+ la vremea respectiva, soft-ul era stabil, de altfel motorola mi s-a parut ms-dos ca stabilitate in comparatie cu Ericsson care batea Win98 la blue screen-uri. Merge si azi 6)Razr V3X, un re-make departe de original, ca in majoritatea cazurilor, avea si camera de 2mp si memory card, mergea si internetul decent, ma leaga inca amintirea primului video-call de pe el, darrr ... era, din nou, o caramida Bun, trebuie sa ma gandesc serios la urmatorul model de reno pe care sa mi-l cumpar ... clio, megane... laguna nu-mi place... ce fac ? strang bani de o laguna coupe... mda 7)Nokia N95, scump, facea de toate, dar se misca foarte greu, il asteptasem cateva luni, dar glisa, avea ecran frumos cu cateva mil de culori, facea poze execrabile pentru 5mp, se sincroniza mizerabil cu outlook-ul, dar functioneaza si in ziua de azi dupa vreo 3-4 ani de hard duty 8)Nokia C7, pe principiul N8 arata groaznic... e subtire, se aude destul de bine, momentan sunt relativ multumit de el This post has been edited by mircea_aq: 2 Jan 2012, 12:36 |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 07:48 |