Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Boicot total OMV PETROM !

nonic
post 26 Jan 2011, 21:38
Post #1

Together we can do more

Group: Members
From: Ploiesti

Revin la ideea de a boicota intr-un mod inteligent si care poate sa dea roade, acest lucru este posibil doar daca ne unim toti si facem ceva pentru binele nostru. Stiu ca toti am fost invatati de mici sa nu ne bagam, sa nu luam noi initiativa, sa lasam vecinul, sa fie in voia Domnului s.a.m.d, trebuie sa luam masuri acum pana nu este prea tarziu si dupa aceea sa regretam ca nici macar nu am incercat, la momentul potrivit, sa schimbam cursul unor actiuni dictate de cei care au buzunarele pline si nu sunt afectati foarte mult de scumpiri...

Click aici Pretul carburantilor la pompa a fost majorat nejustificat pe parcursul anului 2010, fara a fi determinat de evolutia cotatiilor de bursa la titei, cursul valutar si taxele percepute de stat, iar aproape toate companiile au raportat pierderi semnificative, castigurile nefiind reflectate corespunzator.

Haideti sa ne unim si impruna vom invinge!

PS: sper sa nu se mai stearga acest topic.

--------------------
Renault Megane 2.1 1.5 dci 2004 Privilege Sedan
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj98czh
post 26 Jan 2011, 22:36
Post #2

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Daca va fi in aceleasi "tendinte" ca si predecesorul ... cu siguranta DA ..

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
nonic
post 26 Jan 2011, 22:43
Post #3

Together we can do more

Eu sper sa nu se stearga si toti sa punem umarul la acest boicot pentru ca acum este momentul.

--------------------
+
T.rac3Er
post 26 Jan 2011, 22:48
Post #4

cr8or

yaaay. iar incepe distractia.
unii pro si alti contra. blink.gif
s-a discutat ce a fost de discutat. decat daca nu sunt propuneri concrete pt cine e pro si vrea sa faca ceva eu zic sa o lasam moarta. nu se nasc decat flameuri.
uite aici ce ziceam eu cu vacutele din topicul sters.

un mic detaliu.
12 dolari barilul la extragere
2.5lei (fara accize) litrul la pompa > 120 dolari barilul
adaos 1000%
avand un produs de cel mai mare rulaj, adaousul oricarei firme normale pe lumea asta, in economia de piata, este de MAXIM 15%
pentru ca la miliarde de litrii vanduti se acopera si mama lor de celtuieli cu totul.
deci pretul fara taxe la pompa ar putea fi sub 1 leu pe litru (hei, ce coincidenta; la arabi am inteles ca e ceva gen 60 de bani/litru)
si vorbim de petrolul romanesc.
de asemenea GPL e neaccizat si se vinde cu 2.8 lei /litru, mai scump decat benzina 95 fara accize radmasa.gif si GPL e un rest, un byproduct de la petrol...asta trebuia vandut un plin la 2.8 lei icon_mrgreen.gif
pretul normal pt 1l de benzina (avand in vedere rulajul anual) ar trebui sa fie sub 2 lei / litru
gata e ultimul post al meu pe tema asta. plin de informatii concrete. nu vreau reply de la nimeni. cine a re ochi de citit bine, cine nu iar bine. eu incet imi deschid aripile spre alte taramuri. aici urmasii mei vor fi mancati de vii.

This post has been edited by T.rac3Er: 27 Jan 2011, 09:43

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
M i h a i
post 26 Jan 2011, 22:51
Post #5

Nonic, eu sper sa se stearga pentru ca a mai fost unul si a degenerat.Crezi ca asta nu o sa ajunga la fel?Au fost discutii penbile, cu un limbaj suburban. In loc sa avem discutii de calitate, a fost o totala bataie de joc, ca sa nu spun altfel. Oricum, eu sper sa dispara topicul;de postat aici nu o sa postez dar o sa ajut prin report daca se cuvine, si daca se pastreaza topicul . Bafta !

This post has been edited by M i h a i: 26 Jan 2011, 22:51

--------------------
------ ------ ------
+
supremeon
post 26 Jan 2011, 23:11
Post #6

cam rareori membru...

From: din inima țării...

ok, boicot total, sunt intru totul deacord... sa cumparam de la mol, sa se duca banii nostri un hungaria; sa cumparam de la lukoil, sa se duca banii nostri in rusia... dar, mai e un aspect: la petrom e cea mai ieftina motorina... de ce sa boicotam petrom, iar alte companii, nu? nimic nu are nici o logica...

--------------------
Iubesc mersul domol pe o sosea fara gropi si alte masini, - pur pretutindeni! primavara cu verde crud si albastru
+
merqry
post 26 Jan 2011, 23:12
Post #7

Membru autentic

Sustin cauza si revolutia daca este necesara..dar facem si ceva in privinta asta?? sau doar facem mare zarva pe forumuri biggrin.gif

--------------------
Renault Megane II 2005
+
nonic
post 26 Jan 2011, 23:36
Post #8

Together we can do more

Daca esti pro, raspandesti linkul cate cunoscuti, pui umarul si scrii articole daca te pricepi si imparti fluturase si cel mai important nu mai alimentezi de la OMV PETROM. Daca esti contra ignora si lasa macar pe ceilalti sa spere si sa faca ceva.

De ce OMV-PETROM ? pentru ca de departe nesimtirea si raul facut de acest grup sunt cele mai mari, este liderul oligopolului, daca ataci o haita de caini trebuie sa ataci liderul, exact asta facem si noi.

Pretul este mai mic la Petrom, ok sa facem un calcul simplu sa vedem cat economisim daca facem un plin de 60 l:
Benzina 95:
5.01 lei/litru - Petrom
5.03 lei/litru - Lukoil
5.04 lei/litru - Mol

Iesim mai ieftin la Petrom fata de Lukoil cu 1,2 lei la un plin si cu 1,8 lei fata de Mol, crezi ca aceste economii sunt substantiale? Acelasi calcul se poate face si in cazul alimentarii cu motorina si rezultatul va fi asemanator.

--------------------
+
claus
post 27 Jan 2011, 02:01
Post #9

private spice

From: Bucuresti

nonic, cumva protestul de pe forumul ăsta se adresează marilor transportatori? avem printre noi patroni de la companiile de transport? sau lideri sindicali?
ca altfel, e fix degeaba, e un topic care se vrea important.. și nimic mai mult

This post has been edited by claus: 27 Jan 2011, 02:02

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
nonic
post 27 Jan 2011, 07:21
Post #10

Together we can do more

Este un topit care se adreseaza tuturor celor care doresc sa faca ceva pentru binele lor.
Asa cum am scris si mai sus, toti cei care sunt pro si raspandesc linkul vor avea o mare satisfactie cad vor vedea ca actiunile lou au avut rezultatul scontat.

--------------------
+
Hack
post 27 Jan 2011, 08:18
Post #11

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

QUOTE(nonic @ 27 Jan 2011, 07:21)
Este un topit care se adreseaza tuturor celor care doresc sa faca ceva pentru binele lor.
*

Pai eu vreau sa fac ceva pentru binele meu, dar trebuie mai intai sa invat limba germana wink.gif ...

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
cj98czh
post 27 Jan 2011, 09:00
Post #12

Membru de la Cluj ...

From: Cluj-Napoca

QUOTE(Hack @ 27 Jan 2011, 08:18)
Pai eu vreau sa fac ceva pentru binele meu, dar trebuie mai intai sa invat limba germana wink.gif ...
*

respekt.gif

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
SpargeMonopolul
post 27 Jan 2011, 09:38
Post #13

Salut forumisti,

Dupa cum ati vazut si intuit, acest boicot nu este si nu va fi televizat, nu o sa vedeti nicaieri pe vreo televiziune initiativele care chiar ar avea o sansa! acesta e motivul principal pentru care am facut acest site, si bineinteles in ideea de a directiona boicotul intro directie eficienta. Pe acest site veti mai gasit articole recente legate de boicot direct sau indirect, favorabile sau nu, pe cat m-am priceput am arata manipularea si substanta din spate, intoxicatiile din media si din presa.

Unde ne aflam acum ?
Dupa campania cu monezi, a urmat faza selectarii benzinariilor, a fost ales grupul OMV PETROM, perioada ? Pana la atingere obiectivului (acum pretul tinta este 3.8 RON/litru dar nu avem decat 150 de voturi, asteptem sa colectam cel putin 2-300 0 de voturi)! Modalitatea ? PUR SI SIMPLU NU MAI ALIMENTATI DE LA ACESTE BENZINARII. Desi blamate, actiunile cu monezi au tras un semnal de alarma si au atras atentia asupra acestui boicot.

Ce este de facut ?

Am rugat colegul vostru Nonic sa deschida acest topic prin care va cer ajutorul !
NU mai este timp de razgandit, de dat inapoi, de ales alte benzinarii etc.

Ratiunile pentru care a fost ales acest grup si obiectivele boicotului le gasiti pe SpargeMonopolul OMV PETROM

Simplu, informati si cereti suportul tuturor cunoscutilor despre acest boicot, faceti cunoscut modul de desfasurare si obiectivele lui.

Tineti la status in YM linkul catre acest site, oamenii uita foarte usor, este bine sa fie ceva care sa le aminteasca periodic.

Folositi butonul "Subscribe" astfel veti fi la curent cu posturile noi aparute si veti avea tot timpul materiale noi de trimis cunoscutilor din lista, nu de alta dar oamenii se plictisesc repede de acelasi text.

Popularizati SpargeMonopolul OMV PETROM prin mail, messenger, like pe facebook, comentarii articole etc.

De asemenea astept ...coautori , articole, sugestii de imbunatatire etc, ma adresez in special celor care lucreaza in media.

Va rog sa ma ajutati cu un text serios si cu impact pentru mass mailing, de asemenea ne trebuie un manifest care trebuie pus pe site pentru descarcat si printat ca fluturas, astept acestea pe adresa de email pusa pe site.

De asemenea rog un administrator sa deschida un thread sticky despre acest boicot, modul lui de desfasurare si obiectivele lui.

La fel cum a spus si Nonic va spun si eu, ACUM este timpul! daca am pierdut acest "momentum" viitoarele actiuni vor cadea in derizoriu. Nu este numai lupta noastra, de pretul carburantilor depind toate celelalte preturi!

Va rog lasati acest topic curat! Fiti constructivi!

dacă vrei să mai scrii pe forum, nu mai face reclama la diverse siteuri obscure

This post has been edited by claus: 27 Jan 2011, 10:54

--------------------
OPEL corsa d 2008
+
caktuss
post 27 Jan 2011, 09:44
Post #14

Membru autentic

From: Iasi

QUOTE(claus @ 27 Jan 2011, 02:01)
nonic, cumva protestul de pe forumul ăsta se adresează marilor transportatori? avem printre noi patroni de la companiile de transport? sau lideri sindicali?
ca altfel, e fix degeaba, e un topic care se vrea important.. și nimic mai mult
*

discutam cu un prieten de faza cu transportatorii. spunea ca edy spedition are vreo 1400 de tiruri. la vreo 12000 de km pe luna fiecare, cu 35% consum, mi-a dat un necesar de vreo 700 de tone de combustibil pe luna. ala si altii ca el daca protesteaza, e jale mare icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II - numar cu gaura 1.6 16v 05-2005
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
aleksanders
post 27 Jan 2011, 09:46
Post #15

.

From: ...

si mie cine imi boicoteaza injectoarele daca bag de la luk blink.gif

--------------------
. . - . .
....
+
rtBK
post 27 Jan 2011, 09:49
Post #16

Unique like everyone else

da... si daca boicoteaza transportatorii benzinariile voi nu va dati seama ce "bine" o sa fie pentru populatie? blink.gif blink.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
SpargeMonopolul
post 27 Jan 2011, 09:50
Post #17

QUOTE(caktuss @ 27 Jan 2011, 09:44)
discutam cu un prieten de faza cu transportatorii. spunea ca edy spedition are vreo 1400 de tiruri. la vreo 12000 de km pe luna fiecare, cu 35% consum, mi-a dat un necesar de vreo 700 de tone de combustibil pe luna. ala si altii ca el daca protesteaza, e jale mare  icon_mrgreen.gif
*

Membri FORT sunt printre primii care au initiat boicotul. DA, avem suportul lor.

--------------------
OPEL corsa d 2008
+
nonic
post 27 Jan 2011, 09:55
Post #18

Together we can do more

Este foaste important sa protesam fiecare chiar daca alimentam mai putin, putin de la mine, putin de la tine ... si asa ei pierd vanzari si cantitati insemnate de combustibil le ramane in stoc.
Si transportatorii vor sa scada preturile, ei sunt cei mai afectati de cresterea pretului la carburanti.

--------------------
+
rtBK
post 27 Jan 2011, 10:06
Post #19

Unique like everyone else

sunt aproape sigur ca transportatorii sunt mult mai putin afectati de cresterile de pret a carburantilor pentru ca totul se regaseste in pretul final al unui produs.

Firmele care folosesc edyspedition si altii ca el nu isi dau interesul pentru reducerea costurilor pentru ca inca avem cat de cat un sistem feroviar. Chiar m-am minunat cand am fost la sibiu cata energie inutila depusa de camioane si langa sosea trenurile rugineau. Ma rog.. asta e alta discutie.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
BioHazarD
post 27 Jan 2011, 11:51
Post #20

Gold member

QUOTE(aleksanders @ 27 Jan 2011, 09:46)
si mie cine imi boicoteaza injectoarele daca bag de la luk  blink.gif
*

Baga de la Rompetrol, ca "sa canti la ele". biggrin.gif

--------------------
Renault ex-Clio Symbol 1.5 dci 2008
Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023
+
alex0507
post 27 Jan 2011, 20:05
Post #21

Membru autentic

From: BV

QUOTE(aleksanders @ 27 Jan 2011, 09:46)
si mie cine imi boicoteaza injectoarele daca bag de la luk  blink.gif
*

Da la voi in sud va pune apa in loc de motorina? smile.gif)

In ultima luna am alimentat de la Lukoil in zilele cu promotiile la sortimentul Ecto si-s tare multumit si de benzina si de motorina.

OMV nu mai vede bani de la mine de vreo 2 luni nono.gif si nici nu mai pupa.

--------------------
Renault Megane 2002 Classic Expression, 1.9 dCi
+
skorpio_bog
post 27 Jan 2011, 20:09
Post #22

Sports cars are difficult to justify, but easy to love

From: UK/RO

si crezi ca ii doare ca nu mai vii tu la ei? Li se rupe si lor si la Petrom, asa ca stai linistit. In seara asta veneam acasa de la birou, iar in drumul meu trec pe langa 2 omv-uri, un petrom si un agip. La toate erau pompele full de masini. Halal boicot.

--------------------
Renault Megane 4 RS Trophy 300 EDC 2019
VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012
Renault Megane 2 1.5dci 2007
+
nonic
post 27 Jan 2011, 22:27
Post #23

Together we can do more

Daca gandim asa sunt sigur ca nu vom ajunge la niciun rezultat, fiecare client conteaza si ma intreb oare ce se intampla daca procedeaza toti ca mine, ca alex0507... eu stiu raspunsul si vreau sa isi raspunda fiecare la aceasta intrebare.

--------------------
+
alex0507
post 27 Jan 2011, 23:07
Post #24

Membru autentic

From: BV

QUOTE(skorpio_bog @ 27 Jan 2011, 20:09)
si crezi ca ii doare ca nu mai vii tu la ei? Li se rupe si lor si la Petrom, asa ca stai linistit.

Am urmarit topicul cu protestul de la inceput si am observat ca gandirea asta predomina in randul celor anti (oricare ar fi protestul). Si posteaza ca se plictisesc, altfel nu vad de ce s-ar deranja. blink.gif

Ati putea face un topic Anti-protest si sa postati doar acolo.

--------------------
Renault Megane 2002 Classic Expression, 1.9 dCi
+
merqry
post 27 Jan 2011, 23:19
Post #25

Membru autentic

QUOTE(skorpio_bog @ 27 Jan 2011, 20:09)
si crezi ca ii doare ca nu mai vii tu la ei? Li se rupe si lor si la Petrom, asa ca stai linistit. In seara asta veneam acasa de la birou, iar in drumul meu trec pe langa 2 omv-uri, un petrom si un agip. La toate erau pompele full de masini. Halal boicot.
*

smile.gif Cu un forum pe reno.ro nu se face primavara dar ideea de baza este cea buna..Doar pentru ca sunt un pic curios..iti place in general sa carcotesti sau iti convine pretul actual la carburanti?

excl.gif Toti suntem constienti din pacate ca nu va ajuta cu nimic sau cel putin eu sunt un pic cam sceptic asupra reusitei din pur si simplu fapt ca suntem romanii. excl.gif

Imi bazez cuvintele de mai sus din experienta de viata ..Un exemplu real...
(nici macar revolutia din 89 nu am inceput-o noi)

Romanii sunt lasi "si asta ne doare" pe cei care vrem sa facem ceva...dar daca nu incerc nu gandesc si las de la mine ca am vazut si pe altii ca faceau la fel mai bine admit statutul de oaie in turma si nu ma exprim smile.gif

--------------------
Renault Megane II 2005
+
skorpio_bog
post 27 Jan 2011, 23:30
Post #26

Sports cars are difficult to justify, but easy to love

From: UK/RO

QUOTE(alex0507 @ 27 Jan 2011, 23:07)
Am urmarit topicul cu protestul de la inceput si am observat ca gandirea asta predomina in randul celor anti (oricare ar fi protestul). Si posteaza ca se plictisesc, altfel nu vad de ce s-ar deranja.  blink.gif

Ati putea face un topic Anti-protest si sa postati doar acolo.
*

Aici ai cam gafat-o smile.gif Nu sunt deloc anti. Chiar sustin acest protest, in cele 3 zile magice nu am alimentat deloc, iar dupa nu am mai alimentat de la omv ci de la agip. Insa asta nu ma impiedica sa fiu realist si sa imi sustin punctul de vedere de mai sus si anume ca acest prostest nu va avea mari sorti de izbanda in conditiile in care vad in fiecare zi omv-urile pline. Mai linisteste-te, ia o gura de aer si citeste bine posturile inainte sa sari la afirmatii eronate. smile.gif

QUOTE(merqry @ 27 Jan 2011, 23:19)
smile.gif Cu un forum pe reno.ro nu se face primavara dar ideea de baza este cea buna..Doar pentru ca sunt un pic curios..iti place in general sa carcotesti sau iti convine pretul actual la carburanti?

*

E valabil si pt tine ce am scris cateva randuri mai sus pt colegul smile.gif

--------------------
Renault Megane 4 RS Trophy 300 EDC 2019
VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012
Renault Megane 2 1.5dci 2007
+
nonic
post 27 Jan 2011, 23:42
Post #27

Together we can do more

QUOTE(merqry @ 27 Jan 2011, 23:19)
smile.gif Cu un forum pe reno.ro nu se face primavara dar ideea de baza este cea buna..
excl.gif Toti suntem constienti din pacate ca nu va ajuta cu nimic sau cel putin eu sunt un pic cam sceptic asupra reusitei din pur si simplu fapt ca suntem romanii. excl.gif

Romanii sunt lasi "si asta ne doare"  pe cei care vrem sa facem ceva...dar daca nu incerc  nu gandesc  si las de la mine ca am vazut si pe altii ca faceau la fel mai bine admit statutul de oaie in turma si nu ma exprim smile.gif
*

Ideea este promovata pe foarte multe site-uri si forum-uri si se raspandeste tot mai mult, totusi trebuie sa luam initiativa ( chiar daca suntem romani) si sa sustinem o cauza care in viitor ne poate usura putin existenta. Insist asupra boicotului in acest moment pentru ca acum este momentul cand mai e mediatizat si zvonul ajunge mai repede la fiecare individ... sper ca va lua si masuri si nu ramne doar informat!

--------------------
+
Laurentziu83
post 28 Jan 2011, 11:50
Post #28

Membru autentic

Am o intrebare: Se supara cineva daca voi alimenta de la Petrom-ul de dupa granita, din Rep Moldova, unde e 4 ron litrul de benzina in banii nostri? biggrin.gif

Nu de alta, dar daca Petrom-ul ala poate sa vanda benzina cu 1 ron mai ieftin si e aflat la 15 km de Galati, de ce nu o face si la noi?

*bine, eu stiu motivul (recte accizele), dar sunt curios de un raspuns oficial in aceasta privinta.

Pentru cine nu stie, GPL-ul ESTE ACCIZAT. La fel, peste granita, litrul de GPL e sub 2 lei. Acelasi GPL.

This post has been edited by Laurentziu83: 28 Jan 2011, 11:52

--------------------
. . .
+
spy_oh_joy1389
post 28 Jan 2011, 11:55
Post #29

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

Iti trimit rezervoarele mele prin posta, fa-mi si mie 2 plinuri laugh.gif

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
A l e x
post 28 Jan 2011, 12:05
Post #30

Showing the fangs of rage

Laurentiu, si cu cat iesi tu castigat? 40 RON? 50? Pentru asta te duci pana in Republica Moldova sa pui benzina? radmasa.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

atenție mare la limbaj și la eventualele dispute !

--------------------
5 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th August 2025 - 07:21
Dacia