Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Scartaie ceva + o mica problema, clio 2

danydci
post 25 Jul 2011, 10:21
Post #1

Membru

Group: Members
From: BUCURESTI

Salut, am si eu un renault clio 2 din 2005 1.4, si de ceva timp cand bag a1-a , a2-a se aude un scartait undeva in spate, si am observat ca la puncte undeva langa roata stanga spate e un mic arc, care e cam ruginit l-am uns eu putin asa cu ulei, insa degeaba.....am zis sa nu fie amortizoarele dar daca sta oprita si ma apas pe masina nu face niciun zgomot doar cand bagi a 1-a si pleci sau cand dai a2-a, la viteza a 3a dispare, a mai patit cineva ?

si inca o problema, masina are 100.000 km, nu i-am schimbat discurile de frana niciodata pe fata, placutele mai au "carne" pe ele, de ceva timp, cand merg tot asa la 2a incet asa, se aude la ambele roti ca si cum ar atinge placuta de disc in mers? am dat roata jos si am invartit de disc cu mana si se aude si cand invart cu mana, dar nu pot sa inteleg ce este si din ce cauza se aude asa? MULTUMESC si sper sa poata sa ma ajute cineva !

--------------------
Renault Clio Clio 2005 - B 22 DCI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CRY 79
post 25 Jul 2011, 10:44
Post #2

Membru autentic

From: Sibiu

La a 2-a problema a ta este posibil sa nu ai clemele la placute si nu le mai tine fixe.

--------------------
Renault Trafic Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi - SB 10 KXF
With under cover face.
+
danydci
post 25 Jul 2011, 12:31
Post #3

Membru

From: BUCURESTI

si ce este de facut ? ms

--------------------
Renault Clio Clio 2005 - B 22 DCI
+
tudorelghiorghiasa
post 25 Jul 2011, 18:49
Post #4

Membru autentic

From: IASI

La problema cu zgomotul de frecare de la roate am patit si eu. La mine, deoarece nu schimbasem niciodata discurile de frana, marginea discului (partea de metal de pe exteriorul discului) atingea in placutele de frana (sau in etrieir). S-a rezolvat cu un flex prin polizarea usoara a partii de metal de pe discurile de frana.

--------------------
scenic 2000 1.6 16 v peugeot 207 diesel 2007 - IS 09 >>>
RENAULT SCENIC 2000 1.6 16 V
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 00:13
Dacia