Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Zgomot metalic din zona stalpului - centurii

gicu_lord
post 19 Jul 2013, 17:23
Post #1

Membru incepator

Group: Members

De ceva vreme ma streseaza la maxim un zgomot ce apare la denivelari. Stiu, ce mai conteaza unul in plus? Dar asta e maxim de enervant. Vine parca din stalpul de pe partea soferului din locul unde se afla centura. Ati mai intalnit asta? E cumva din ciclul asa face toate? Sau a mea s-a gandit sa faca ceva in plus ca sa fie mai cu mot.

P.S.Deja la 5 ani masina asta se dezmembreaza intr-un ritm alert. Zilele trecute am tras parasolarul ca sa-l folosesc in scopul pentru care a fost creat si am avut "placuta" surpriza sa constat caderea ornamentului care acopera locul unde acesta este prins de plafon. Interesant este ca in moementul in care am pus mana pe el ca sa-l prind la loc am observat cum piciorusele de plastic ce ar fi trebuit sa-l fixeze au picat efectiv fara sa apuc sa-l infig unde trebuie. S-au rupt singure si acum stau cu el atarnat. Renault ruleaza.

--------------------
Renault Clio III 2008 1.4 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MMVI
post 19 Jul 2013, 19:55
Post #2

Membru autentic

From: Ilfov

baga wd40 in incuietoarea usii, daca nu merge e un topic mai vechi cu posibile cauze

--------------------
renault clio III 2007 1.6 16V dynamique - B-xx-ELF
+
gicu_lord
post 21 Jul 2013, 08:49
Post #3

Membru incepator

WD-40 in incuietoare a rezolvat problema. Se pare ca astia de la Renault ar trebui sa ofere un stoc serios de WD-40 pe toata perioada de utilizare a masinii. Am mai rezolvat si alte scartaieli in felul asta.

--------------------
Renault Clio III 2008 1.4 16v
+
bogdan_2008
post 23 Jul 2013, 09:09
Post #4

Membru incepator

From: Pe Pamant

aceiasi problema, cu aceiasi rezolvare . eu am folosit ulei de angrenaje ... cam o data la 6 luni.

--------------------
clio III, 1.4 clio III, 1.4 2007& Exception
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 17:11
Dacia