Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Kilometraj + Vitezometru

st3fun
post 29 Jul 2011, 16:22
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Constanta

Scuze ca deschid un nou topic dar am vazut ca nimeni nu a dat nici un raspuns; poate a trecut neobservat

Am un Megane 1 Hatchback '96 benzina , chel (fara ABS, fara aer), bord mecanic, nimic electronic pe el decat ceasul si termometrul pe mijloc. Eram in mers si, dintr-o data a cazut vitezometrul la 0 si nu s-a mai ridicat; am observat ca nici kilometrajul nu merge. Am citit prin forumuri cum ca ar fii un senzon in spatele motorului, dupa cutia de viteze, dar acolo nu am gasit decat contactul de la electromotor. Maine am sa desfac bordul sa nu fii iesit vreo mufa, dar daca nu a iesit mufa, pe unde gasesc acest senzor ? sau cablu ?

Megane 1 hatchback model 96
motor K7M

P.S. Am desfacut bordul, nu am vazut nimik suspect; am curatzat contactele pe acolo. Nu am vazut nici un cablu, decat mufe cu fire (deci exclus transmiterea prin cablu ca la dacia). M-am uitat si in partea unde este bateria (este o cutie neagra acolo, dar parca are 3 sigurantze gigant in ea, pe 1 scrie 30 si pe 2 scrie 60).

Idei ?

30 Jul 2011, 09:57:
Azi am facut full-ul la masina si, din obisnuinta, am resetat kilometrajul si, SURPRIZA; a inceput sa imi functioneze si vitezometrul si kilometrajul. 124.gif
Sunt foarte curios ce s-a putut intampla. Sa se fii blocat vreo rotita pe acolo ?

This post has been edited by st3fun: 30 Jul 2011, 08:57

--------------------
Renault Megane 1.6 eRT - CT-27-SSD 1998 - versiunea 1996 - motor K7M-A-702 66kw
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CRY 79
post 30 Jul 2011, 09:05
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Sibiu

Ce rotita? Crezi ca este ceas cu pendula? Vreun contact imperfect ceva...

This post has been edited by CRY 79: 30 Jul 2011, 09:06

--------------------
Renault Trafic - SB 10 KXF Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
With under cover face.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 17:40
Dacia