Probleme imobilizator - inlocuire baterie
![]() ![]() ![]() |
Probleme imobilizator - inlocuire baterie
cosminmm |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Banned Posts: 9 Joined: 20 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
safrane
1995
|
|||
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
Salutare ! Nu cred ca trebuie nimic resetat. Eu am patit-o cu o laguna din '93 cu acelasi fel de immo, dar problema era de la conector, nu facea bine contact si am refacut contactele ingrosandu-le putin cu cositor(fludor) si a mers perfect !
Succes ! |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
cosminmm |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 9 Joined: 20 September 08 ![]() |
Ms mult o sa incerc sa il scot afara poate are ceva fir rupt, poate a fost o coencidenta ca am schimbat bateria si ma gandeam ca numai de acolo poate fi pb, inainte de a schimba bateria nu aveam pb ms mult
This post has been edited by cosminmm: 21 Sep 2008, 11:35 |
--------------------
renault
safrane
1995
|
|
Bo_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 2 July 09 From: Brasov ![]() |
de azi am si eu o problema cu imobilizatorul.
ori de la ploaia de ieri prin trapa, ori de la baltile pe care le-am luat... ideea e ca mi se aprinde ledul, dar nu se mai inchide circuitul la contact cu 'stickul magic'. e drept ca am incercat cu alt 'stick' de la alta masina, si led-ul de pe acel stick indica ceva, clipea el in legea lui... o sa pun si stickul la uscat... sa vedem ![]() contactele par ok, le-am verificat pe cat posibil pana la locul unde face masa 'cutia neagra' din spatele panoului de sigurantze. tzine-ti-mi pumnii ![]() 13 Jul 2009, 12:12: ca update,.. cei de la euromotor m-au asigurat ca renault nu a facut imobilizator pe stick sau alte porcarii, e o "improvizatzie", si daca vreau sa se uite la ea (la masina, adica), tre' sa le-o duc in brate sau pe platforma. fain... are cineva vreo idee cum se poate elimina din circuit imobilizatorul? This post has been edited by Bo_: 13 Jul 2009, 11:12 |
--------------------
Renault
Safrane
- ---
2000, 2.2 dT, Alize
|
|
tiberiu27 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 239 Joined: 6 July 06 From: baia mare ![]() |
Dupa inlocuirea bateriei, care a functionat 7 ani fara probleme , la un megane 2, am si eu o mica problema: martorul luminos de la imobilizator se aprinde in mers 1-2 secunde, acul vitezometrului cade la 0, apoi totul revine la normal.
Masina se comporta bine, nu are nici o problema,trage bine. In 3 zile ledul s-a aprins de 4 ori si e insotit de un beep puternic. Ideea e ca peste o saptamana plec din tara si n-as vrea sa raman pe acolo , chiar daca am de parcurs numai 200 km. Are cineva vreo idee? are legatura cu schimbatul bateriei? sau cu faptul ca am folosit o data si cheia de rezerva? This post has been edited by tiberiu27: 25 Jun 2011, 17:19 |
--------------------
renault
sedan2
2004 1.5 dci
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Tocmai ce am inlocuit si eu bateria (tot M II) si nu am observat "efecte secundare".
Eu ti-as sugera sa deconectezi din nou bateria pentru cateva minute si s-o reconectezi. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
tiberiu27 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 239 Joined: 6 July 06 From: baia mare ![]() |
up
martorul luminos de la imobilizator se aprinde in mers 1-2 secunde +se decupleaza casetofonul si afisajul de la ventilatie+nici aer nu mai sufla+ vitezometrul cade la 0.(turometrul ramane la 2000 de ture) Dupa secunda aia totul revine la normal. Se intampla la orice viteza, doar in mers. Nici o idee? |
--------------------
renault
sedan2
2004 1.5 dci
|
|
tiberiu27 |
![]()
|
Dupa ce am decuplat bateria a 2 oara si am strans tot pe acolo, nu am mai avut probleme, insa distanta parcursa a fost destul de mica - 30 km. Sper sa fi trecut.
Totusi, daca mai apare, ma duc la diagnosticare, desi sunt sceptic ca o sa gaseasca ceva din cauza comportamentului stil "frica de dentist". |
--------------------
renault
sedan2
2004 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 23:10 |