Schimbare motor Megane II 1.9 DCI
![]() ![]() ![]() |
Schimbare motor Megane II 1.9 DCI
Dominohunter |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 11 August 10 From: recas ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2003 1.9 dci
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Am sa-ti raspund simplu la toate intrebarile/nedumeririle:nu se poate face schimbarea!
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Dominohunter |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 11 August 10 From: recas ![]() |
Multumesc de raspuns.Dar de ce nu?Poti aprofunda?
Multumesc |
--------------------
renault
megane
2003 1.9 dci
|
|
slim6630 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 28 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut, am si eu aceiasi motorizare, sunt curios de ce vrei sa faci schimbul asta ...
|
--------------------
Renault
Megane II
- B 24 FHM
2003/1.9 dci
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Dominohunter @ 26 Sep 2012, 15:48) Poti aprofunda? Vezi pe o masina cu motor 1.5 cum sunt dispuse prinderile motor(suportul)si apoi compara cu al tau sau vrei sa modifici si elemente de caroserie?. Cutia de viteze este diferita+timoneria. Electronica este diferita+cablajul. Suficient? @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
tutzucu18 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 24 July 12 ![]() |
de ce vrei asa ceva???
Mi se pare ca motorul de 1.9 este mult mai bun ca cel de 1.5 si in plus consumul nu prea diferit.. |
--------------------
Renault
Megane
- bv 91 tzu
II 2002 Hatchback 1.9 dci
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Mai simplu, mai ales daca masina este functionala, sa o dai asa cum e si sa iei una cu acel motor. Dar daca e problema de taxa, Bulgaria e sfanta, mai bine stai cu nr. de BG (am vazut destule M2-uri) si tii 1.9 dCi decat un 1.5 dCi "romanesc".
|
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:29 |