problema in a 2, ..
![]() ![]() ![]() |
problema in a 2, ..
al3x91 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 18 July 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2007
|
|||
georgerusu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 29 December 10 From: iasi ![]() |
ar putea fi multe. iti recomand sa schimbi uleiul din cutie cu un elf pentru cutia ta. cred ca cele mai mari sanse de aici ar fi
|
--------------------
renault
megane II
2005 coupe 1.5dci
|
|
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
ar putea fi ambreiajul? si la mine face, dar cand este incalzita bine, adica dupa frecusuri pe la semafoare si ca s-o "linistesc" ii dau drumu' mai patinat.sau poate vreun tampon
This post has been edited by moreinffo: 5 Oct 2011, 08:55 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
al3x91 |
![]()
|
uleiul a fost schimbat acum 3 luni la revizie cu elf pentru cutia mea din cate stiu dar o sa ma interesez mai bine... .. in rest ma gadesc ca daca era de la ambreaj facea si in celelalte viteeze dar o ma gandesc sa ma duc din nou cu ea la tester desi nu cred ca ar vedea nicio eroare ... multumesc pentru pareri !
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2007
|
|
moreinffo |
![]()
|
de la a 3-a in sus nu face nici la mine; este vorba de momentul in care masina se pune in miscare si ia putin demaraj
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
al3x91 |
![]()
|
da .. azi am obersvat si eu face doar dupa ce e incalzita bine.. o sa ii fac schimbul de ulei iara ... ma gandesc sa ii bag Castrol sa las Elf-ul in pace ca nu prea sunt multumit de el vad.. am mai citit o varianta ca ar putea sa fie de la bujiii e adevarat ?
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2007
|
|
moreinffo |
![]()
|
bujiile ar fi bine sa le schimbi, asta daca sunt cele originale. dar nu prea cred; inainte la cele cu fise si bujii, mai crapa cate o fisa.oricum, o bujie este undeva la 15-20 lei/bucata
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:47 |