halogen in loc de xenon, ce halogen se potriveste?
![]() ![]() ![]() |
halogen in loc de xenon, ce halogen se potriveste?
babi82 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 April 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege
|
|||
gmt97hr |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 11 April 08 ![]() |
Faza scurta - H7
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2001 1.8 16 V DYNAMIQUE
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
babi82 daca vrei facem schimb de faruri iti dau eu farurile mele si mi le dai tu pe ale tale cu xenon
|
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
babi82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 April 09 From: Cluj Napoca ![]() |
gmt97hr...se potriveste h7 in soclu de xenon? daca ma duc la un magazin de piese auto (ex: unix) o sa imi dea si becuri si mufa? sau gasesc laorice piese auto?
bad_x nu cred ca ai vrea farurile mele ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu se poate pune bec normal pe far XENON(sau invers).
Cu o "mica"adaptare se poate monta un bec dar nu o sa ai lumina corecta. Farul pe care este montat Xenon de origine are oglinda speciala doar pentru bec cu xenon. In plus masina cu faruri cu xenon are reglaje de planeitate pentru reglajul pe inaltime. Soclul pentru bec H7 este diferit de soclul de bec Xenon. Ca o alternativa incearca un sistem HID ieftin(xenon aftermarket). NB! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
dondan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 25 October 08 From: oradea ![]() |
Are dreptate espacern.Nu cheltui banii de pomana cu improvizatii cu becuri halogen.
Iti spun din exerienta.Am incercat si eu asta. Dat jos faruri facut alte legaturi.Lumina slaba ca si lumanarea.Pana la urma am cumparat alta instalatie.Si merge. Asa ca incearca sa cauti ceva aftermarket de calitate |
--------------------
Renault Laguna 2
Laguna 2 privilege estate
2005
- BH 70 DON
|
|
sandugalati |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 12 April 11 ![]() |
oameni buni cam aceiasi problema o am si eu ,, sar potrivi si alte becuri in acest soclu ? ex. halogene,,, etc. si daca da pls spunetimi si mie ca peste tot unde am fost ma trimit la reprezentanta
|
--------------------
renault
laguna 2
2004
- gl08cox
|
|
dondan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 25 October 08 From: oradea ![]() |
De potrivit potrivesc doar ca nu se compara cu lumina de xenon,si se ard intr-una.
Si daca tot stai sa le schimbi cedezi nervos la un moment dat ca ala din fata bateriei se schimba foarte greu.La reprezentanta nici gand ca un balast costa 2.800 lei. Asa ca cea mai buna solutie instalatie completa alta si cu 5,600 de lei ai scapat. |
--------------------
Renault Laguna 2
Laguna 2 privilege estate
2005
- BH 70 DON
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu am cumparat de pe ebay din Ungaria 2 becuri cu xenon si m-au ajuns aproximativ 80 lei.
Le am de 2 luni, pana acum par OK. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...em=160565509539 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
Eu miam pus xenon de 4300 pe scurta si de 6000 pe lunga.Cel de 4300 se vede galbui apropiat becului normal
|
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
r2d3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 4 June 11 ![]() |
Sustin sfatul lui espacern! Un kit xenon aftermarket cu soclu D2R iti trebuie. Culoarea cea mai alba si puternica este 4100-4300K.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008 1.5dci
|
|
babi82 |
![]()
|
mersi pt raspunsuri
vreau sa va zis ca la mine pe farul din dreapta am droser nou si bec nou,dar dupa 1 minut dupa ce il aprind se stinge? poate sa imi zica cineva de ce se stinge ,si de unde asi putea cumpara doua drosere bune,si ieftine ![]() mersi vreau sa mai zis ca droserul este unul cumparat la pretul de 120 ron,si pus pt ca droserul original nu mai era. This post has been edited by babi82: 18 Jul 2011, 19:56 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege
|
|
eugen dinu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 17 December 09 ![]() |
cum a dica cel original nu mai era? a cazut, sau? ca nu inteleg si ce droser iti trebuie LAD5GL sau 6G ?.
|
--------------------
renault
laguna
2001 18 16V
- TM25ESA
|
|
babi82 |
![]()
|
cel original care e prins pe far e acolo,dar cred ca masina a fost lovita pt ca farul am vazut ca e prins in ceva suruburi mai ciudate
![]() Am cumparat unul nou si l-am pus sus si becul s-a aprins dar dupa 1 minut s-a stins,mi-a zis cineva ca intra in stare de protectie ![]() Sincer sa fiu nu stiu ce drosere se potrivesc This post has been edited by babi82: 24 Jul 2011, 10:00 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege
|
|
r2d3 |
![]()
|
Bag de seama ca tie iti place sa te complici. Deja ai cheltuit ceva bani fara rezultat. Ti-am mai zis mai sus, atat eu cat si espacern ca cea mai ieftina solutie este un kit xenon aftermarket, care consta in 2 drosere si 2 becuri D2R. Unul destul de bun este pe la 290 lei. Si daca auto-levelingul iti functioneaza acum, va functiona si cu kitul aftermarket.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008 1.5dci
|
|
babi82 |
![]()
|
![]() sincer sa fiu am auzit ca sunt mai multe tipuri de kituri,chiar azi am cautat pe net si am scris la3 firme daca simonteza acel kit. Sper sa gasesc in cluj pe cineva care sa faca si montare. |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege
|
|
eugen dinu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 17 December 09 ![]() |
Ok, daca ai balastu original pe far il dai jos, pui unu original cu bec cu tot si ai rezolvat problema.
La fel si la celalat far. Iti ei 2buc balast, 2buc bec si totul o sa iasa perfect. |
--------------------
renault
laguna
2001 18 16V
- TM25ESA
|
|
r2d3 |
![]()
|
La 310 euro un balast original cu bec cu tot e o nimica toata.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3
2008 1.5dci
|
|
babi82 |
![]()
|
![]() ![]() aici jos la reclama scrie Xenon Auto-120 ron Instalatii xenon Philips originale Montaj .Garantie, am trimis mesaj si e-mail daca este cineva in cluj care sa monteze drosere si nu mi-a raspuns nimeni ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege
|
|
puitzimd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 August 09 From: deva romania ![]() |
QUOTE(espacern @ 16 Jul 2011, 15:33) Nu se poate pune bec normal pe far XENON(sau invers). Cu o "mica"adaptare se poate monta un bec dar nu o sa ai lumina corecta. Farul pe care este montat Xenon de origine are oglinda speciala doar pentru bec cu xenon. In plus masina cu faruri cu xenon are reglaje de planeitate pentru reglajul pe inaltime. Soclul pentru bec H7 este diferit de soclul de bec Xenon. Ca o alternativa incearca un sistem HID ieftin(xenon aftermarket). NB! Care ar fi adaptarea pentru ca sa pot pune h7? |
--------------------
renault
megane 1,9 dTi break 2000
laguna 2 1,8 16V break privilege 2001
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Pai in primul rind sistemul de prindere difera si mai difera si oglinda (daca ai xenon pe far reflector). Daca ai far elipsoidal (lupa) e mai simplu dar in primul caz vei orbi pe ceilalti deoarece oglinda va focaliza aiurea...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
puitzimd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 August 09 From: deva romania ![]() |
stiu prea bine ce zici tu dar treaba era ce adaptare pot face la un far xenon( echipare din fabrica)sa pot pune de exemplu xenon HID h7 ?sau la caz de nevoie un halogen H7
|
--------------------
renault
|
|
agacheadrian89 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 13 October 11 From: Tulcea ![]() |
Buna seara. Detin un Renault Laguna II din 2002, si am faruri normale, pe halogen. Doresc sa achizitionez de la cineva un set de faruri originale, cu xenon. Intrebarea mea este, mufele de la cablurile de alimentare de pe farurile vechi sunt la fel ca cele pentru xenon? Multumesc, o seara buna!
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 Expression
- TL 03 JFT
|
|
puitzimd |
![]()
|
nu sunt la fel
tocmai asta caut eu , ca sa pot sa adaptez un far xenon d2r la instalatie H7 |
--------------------
renault
|
|
nnightwolf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.938 Joined: 7 January 09 ![]() |
mufele se potrivesc, am eu faruri xenon de vanzare pentru cine e interesat
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=235279&hl= |
--------------------
Renault
Laguna/Megane/Velsatis/Kangoo/Clio
2000-2010
- BC-01-AAA Piese Second Renault (toata gama)
|
|
puitzimd |
![]()
|
ce tip de bec ai pe ele???
eu unu nu vad cum pe un far xenon sa pot pune un bec halogen daca nu schimb si cablajul sau invers (exceptie daca pui xenon after market pe far normal) |
--------------------
renault
|
|
thomas27 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 11 January 10 From: BUCURESTI ![]() |
Buna seara ,
am un renault grand scenic 2.0 benzina 2006 , si am faruri cu xenon din fabrica cu regalre automata , de curand am observat ca farur din stanga numai are lumina aia alba , incepe sa fie mai galbuie .. probabil se consuma incet incet . Problema este ca nu stiu ce tip de bec trebuie sa cumpar .. si nu stiu nici unde sa caut informatia .. ma puteti ajuta cumva ? va multumesc |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2006 2.0 16V
- B 627 THO
|
|
seba2010 |
![]()
|
Permanent incepator Group: Members Posts: 106 Joined: 2 March 11 From: Galati ![]() |
Salut,
Readuc topicul la actualitate cu o intrebare ... Am cumparat masina cu Xenon after market si un prieten mi-a spus ca nu trec ITPul cu el. Stiu ca becurile xenon de acum sunt H7. Normal , ar disparea balasturile, firele de la balast la bec. Ma intreb daca firele care vin in balast se pot conecta direct la becul halogen H7. Deci, cat de complicat este sa pui inapoi becuri cu halogen H7 pe faza scurta? |
--------------------
Renault
Laguna II
2005, 1.9dci, 110CP, Expression, F9Q674, Facelift
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se poate(este recomandat)sa revii la instalatia de origine....este plug@play.
Nu doar pentru ITP ci si pentru circulat in siguranta in trafic. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Firele care alimenteaza balastul se conecteaza la becul halogen h7. Deobicei se scot papucii de pe firele de alimentare al balastului si se introduc in becul halogen.
This post has been edited by gsalexandru: 17 Mar 2014, 21:09 |
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:20 |