Probleme instalatie climatizare, Megane 1 '96, fara AC
![]() ![]() ![]() |
Probleme instalatie climatizare, Megane 1 '96, fara AC
BV87FFF |
![]()
|
||
Tilicar Group: Members Posts: 212 Joined: 27 May 11 From: Brasov [sau] Fagaras ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v RXE / 1999 / 110CP Once BMW, always a BMW =))
|
|||
greeneyes85 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 27 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Si ce este anormal in asta? Ca sa nu iti mai bage aer si pe acolo le inchizi de la rotitele respective...
This post has been edited by greeneyes85: 5 Aug 2011, 17:24 |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002/1.9 dCi
- B-47-HKF Daca prostia ar fi durut vindeam aspirine la colt de strada
|
|
BV87FFF |
![]()
|
Tilicar Group: Members Posts: 212 Joined: 27 May 11 From: Brasov [sau] Fagaras ![]() |
Clapeta aia are 4 poziti: fata, picioare, parbriz picioare si doar parbriz.
Eu daca aleg pozitia "doar parbriz" in loc sa imi dea tot fluxul de aer pe parbriz il imparte cu gurile din fata, drept urmare parbrizul meu se dezabureste canci. Ca sa pot dezaburi trebuie sa inchid gurile din fata. E nasiol sa te intinzi mereu sa deschizi / inchizi ventilatia aluia din dreapta. Spui ca asa e normal ? Imagine plansa de bord This post has been edited by BV87FFF: 5 Aug 2011, 17:34 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
BV87FFF |
![]()
|
Cutia de distributie a aerului stiu unde e, e in grila fata, sub stergatoare. Se desfac doua table si cred ca se poate scoate pe acolo.
Intreb daca a mai avut cineva problema asta sa-mi dau seama daca e simplu de remediat (adica s-o fac eu) sau daca nu sa stiu sa ma duc la un service. This post has been edited by cj98czh: 5 Aug 2011, 21:25 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(BV87FFF @ 5 Aug 2011, 20:05) Cutia de distributie a aerului stiu unde e, e in grila fata, sub stergatoare. Aia este alta cutie... Cutia cu problemele de ventilatie este sub bord unde intra cablurile de la rozete. Vezi in poza atasata cum arata. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
BV87FFF |
![]()
|
@espacern: Mersi!
Ca sa ajung la cutia aia, trebuie sa dau tot bordul jos ? Sau doar bucata aia cu rozetele si scrumiera ? This post has been edited by BV87FFF: 5 Aug 2011, 22:02 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
shaolin_taval |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 27 February 08 From: bucuresti ![]() |
Am si eu o problema.Cand pun contactul si ventilatorul este pe pozitia 0 pocneste ceva in partea stanga de vreo 3-4 ori da impresia ca sare ceva.Acelasi lucru il patesc si cand schimb de pe ventilatie pe recurculare.
|
--------------------
renault
megane
2002 break
- OT-87-RMY 1.6 16v 79kw
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@shaolin_taval=S-a defectat o rotita din angrenajul de la clapeta de recirculare.
Vezi ca este discutat ce si cum pe aici: http://www.reno.ro/Rezolvare-problema-aero...-1-t210175.html Se poate schimba sau repara rotita dar pana ajungi la ea scoate mufa de la motoras si ai liniste(nu mai functioneaza recircularea). @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
greeneyes85 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 27 February 09 From: Bucuresti ![]() |
@BV87FFF: La mine indiferent de pozitia pe care este clapeta (picioare, parbrize, etc) imi baga pe cele 4 guri de ventilatie. Numai daca sunt inchise de la rotite nu imi mai baga pe acolo
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002/1.9 dCi
- B-47-HKF Daca prostia ar fi durut vindeam aspirine la colt de strada
|
|
BV87FFF |
![]()
|
Nu cred ca e normal asa.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
bcmarius |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 3 October 06 From: iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane I Clasic 1.9 dTI
2000
- IS-05-NXI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 12:40 |