Scartait ciudat
![]() ![]() ![]() |
Scartait ciudat
bobiliky |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 22 November 10 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
renault
symbol
2006/ 1.4 8v
|
|||
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
sa nu fie niste simpli greierasi.... se aud la motor? la mine se auzeau pe la portiera din spate, dupa ce s-a saturat masina de facut de 3 ori pe zi drum forestier
![]() PS: si cam asa se auzeau si la mine.... un scartait pronuntat, de fier pe fier... This post has been edited by z_fdd bacau: 10 Jul 2011, 22:25 |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
Andrei LGN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 12 September 06 From: Ploiesti ![]() |
Sa nu fie o tabla pe post de scut termic, aflata deasupra catalizatorului, care se rupe la partea de prindere - urechile de prindere si incepe sa vibreze; eu o s-o schimb saptamana asta impreuna cu garnitura galerie esapament si garnitura cuplaj toba intermediara de catalizator(asa-zisul "inel de foc") la service Serus
This post has been edited by Andrei LGN: 11 Jul 2011, 06:17 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006 1.4 MPi
|
|
pegas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 29 September 05 From: IASI ![]() |
exceptand ce s-a spus mai sus (scut etc), la mine asa se auzea cand s-a dus un pivot. chestia amuzanta (sau nu) e ca am fost de 3 ori in service si mi s-a spus ba ca e suportul de la etrier (si trebuie strans putin cu ciocanul), ba ca e vreun surub in scut, ba ca nu are nimic.
intr-un final, dupa inca vreo 1000km, a inceput sa se auda suficient de tare cat sa se prinda si ei :-) |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:06 |