problema necunoscuta
![]() ![]() ![]() |
problema necunoscuta
danmegane13 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 13 April 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
expression 2007
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
danmegane13 |
![]()
|
ms Hack dar citisem acolo dar la mine se manifesta altfel.temperatura scade si daca dau drumul la aeroterma pe cald sau daca pur si simplu o turez usor totul la relanti.numai zic in mers.deci sa fie termostatul ca un mecanic mi-a zis ca nu are nici o treaba ca la mine e de la altcva dar habar nu are de la ce:))
|
--------------------
renault
megane
expression 2007
|
|
oanavas |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
e si normal sa scada temperatura la apa cand dai pe cald pentru ca se deschide circuitul mare adica iti vine caldura si pe furtunele care vin in bord si la frigul de afara cum circuli e si normal ca se incalseste mai greu apa nu mai ajunge pe maxim adica 90 de grade, care defapt ar fi trebuit sa fie pana in 86.
|
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Intai spune ce motor ai,daca e motorina e una,dar la benzina nu trebuie sa scada dupa ce ajunge la 90 de grade.Asa si mie mi-a scazut,dar am impresia ca nu ajunsese la 90 de grade!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
A spus in primul post, are 1.6l/16valve.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
danmegane13 |
![]()
|
e pe benzina motorul si as vrea sa stiu ce anume e de vina ca un prieten a schimbat termostatul si tot degeaba
|
--------------------
renault
megane
expression 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 16:32 |