dimensiuni sticker plafon f1team
![]() ![]() ![]() |
dimensiuni sticker plafon f1team
eugenTL |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) renault_Megane_F1_full1.jpg ( Size: 204.35k ) Number of downloads: 465 |
||
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|||
eviliguana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 19 December 11 From: Bucuresti ![]() |
salut, scuze de off-topic insa vroiam sa te intreb daca ai gasit pe undeva de cumparat astfel de stiker-ere? As fi si eu interesat. Multumesc
|
--------------------
Renault
Megane II
2008
- B 189 YGN
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
se gasesc pe ebay toate la pachet... pe mine ma intereseaza doar cele de pe plafon pt a le modifica putin si a le colanta apoi
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Dar vai Eugen,cum iti vei pune tu acele stick-ere ce sunt puse decat pe masinile ce trec pe la divizia Renault Sport pe al tau megane 1.5 simplu?
![]() A,sau nu este acelasi lucru cu a pune un inscris cu ''sport''? ![]() |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
eugenTL |
![]()
|
Ai inteles gresit
![]() Dar vezi ca nu reno f1 team a inventat patratele pe plafon, le gasesti si pe citroen si pe mini si pe altele.. iar aici e vorba ca-mi place designeul, nicidecum ca imi place scrisul SPORT, sau ca scrie pe masina ceva ce nu e. ps: pe masina mea nici renault nu mai scrie...deci sport crede-ma ca nu vei vedea vreodata, pt ca nu e. Deci mai astepta ceva ca sa ma poti ataca ![]() Nu stiu varsta ta dar e grav daca nu faci diferenta intre a scrie SPORT pe o masina care nu e sport (o masina nu e sport datorita unor bari,eleroane,stickere---acestea doar infrumuseteaza masina) si SPORT pe o masina care merita si a fost botezata asa din fabrica. Un kit de M pt bmw, nu va face acel bmw un M(incat sa scrii pe el M), ci doar il va infrumuseta si nu e nimic rau in asta. Dar probabil daca puteai sa-ti pui jante de bentley pe reno, ai fi considerat ca poti scrie pe portbagaj bentley ca nah ai jante de bentley doar ![]() Sper sa termin subiectul asta cu tine si de ce nu sa intelegi si ceva asta daca nu esti capcaun --- cu un kit sport+jante infrumusetezi o masina --- cu scris sport,amg,m,st,rs pe o masina doar infrumusetata o dai in kitch/tiganie/penibil This post has been edited by eugenTL: 23 May 2012, 22:27 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Eugen,
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Stai linistit ca am o varsta ok.
Ai dreptate, e ca tine.No comment! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:36 |