Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Parapet rupt

Altis
post 9 Aug 2011, 20:18
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Bun, ca sa concluzionez:

Una peste alta, Generali m-au dezamagit. Nu cum au patit altii la alte companii, dar suficient cat sa merg spre alta |companie.
Au intrat banii in cont, dar dupa ce au promis ca si misca si nu s-au tinut de cuvant, dupa ce a fost nevoie sa merg la sediu sa le spun ca nu e problema mea ca angajatul care se ocupa de dosar e in concediu...

Suma asigurata a fost cca. 6300 euro, noi am primit cam 5400 la final, plus ce am cheltuit cu masina inchiriata, plus alergatura la pitesti, plus chiria pt o luna cat a stat masina in curtea service-ului. Ca si suma, nu e neaparat dezamagitor, astea se mai deduc, mai un TVA, etc.
Ca si bataie de cap in schimb...

Am comandat un logan echipat de varf, Laureate cred, cu motorul de ascutitoare - 1.2, 50% avans si inca un an rate. Ca sa trec cu asigurarea de la Omniasig la Tiriac costa 5 euro in plus pe luna si cred ca merita fiecare banut.

Ca o idee despre experienta mea cu Generali:
La dauna totala se misca foarte greu, mai degraba cred ca din indolenta angajatilor decat din cauza politicii companiei. Nu am avut probleme la avariile partiale, am reparat totul in service Skoda - respectiv Subaru, fara probleme, am luat masina si nu m-a interesat nimic decat sa platesc franciza.
Ma enerveaza ca mint: daca imi spuneau clar: Ba, dureaza o luna si 5 zile, luam bani de altundeva si acum aveam masina, dar ei nu, se rezolva in 2 saptamani, etc.
Varbesc frumos, nu s-a pus problema de indiferenta, de atitudine jignitoare cum am citit ca practica pe la Euroins, dar e greu pana raspund la telefon.

Sper sa nu am ocazia sa aflu cat de buni, sau prosti sunt cei de la Tiriac.

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cosmin_2300
post 10 Aug 2011, 13:26
Post #32

Banned

From: București

QUOTE(Altis @ 9 Aug 2011, 21:18)
La dauna totala se misca foarte greu, mai degraba cred ca din indolenta angajatilor decat din cauza politicii companiei.
*

Eu în 5 zile lucrătoare am avut banii în cont huh.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
Altis
post 10 Aug 2011, 18:11
Post #33

Membru autentic

From: Bucuresti

Asta spuneam si eu ca nu cred ca e politica companiei... A fost ala din Ploiesti in concediu, apoi cel din Bucuresti. Presupun ca nu s-a obosit niciunul sa dea altcuiva dosarul.

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 01:59
Dacia