inlocuire scaune
![]() ![]() ![]() |
inlocuire scaune
xeryus |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 31 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane classic
2000/1.9dTI/rxe
|
|||
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Cele de coupe/cabrio trebuie modificat un pic sistemul de prindere..Il pastrezi pe cel original. Cele de dynamic presupun ca sunt cele care te intereseaza. Doar daca vei gasi de sedan sau hatch atunci pentru inlocuiere nu sunt necesare modificari.
Daca vrei de pe alt model de Renault posibil sa pierzi functionalitatea airbag-ului,iar de la alte autoturisme 100% le pierzi This post has been edited by xjc0c0: 9 Jun 2011, 04:41 |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
snowdream |
![]()
|
![]() posesor de meganel Group: Members Posts: 176 Joined: 21 July 06 From: Ilfov ![]() |
Eu am schimbat scaunul de la sofer, cu un altul de pe alt megane, alta echipare cu sustinere lombara si reglaj pe vertical. S-a potrivit fara probleme, a fost mai anevoioasa demontarea si montarea.
|
--------------------
Renault
Megane I RTA
2000/ 1.6/8v
|
|
xeryus |
![]()
|
@xjc0c0 si snowdream: multumesc pt raspunsuri
Scaunele care sunt acum pe masina au suport lombar si ajustare pe verticala,dar nu mi se par comode.as prefera niste scaune de skoda octavia sau kia ceed,astea mi s-au parut cele mai comode. |
--------------------
renault
megane classic
2000/1.9dTI/rxe
|
|
dbx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 2 June 08 From: Bucuresti ![]() |
A schimbat cineva scaunele fata de la megane I cu scaune de megane II ? se potrivesc sine, mufe? daca a facut cineva operatiunea asta rog un nr de tel pe PM . multumesc
|
--------------------
Renault
Megane I
- B-60
2003
|
|
xeryus |
![]()
|
dbx daca afli ceva,te rog un Pm!
|
--------------------
renault
megane classic
2000/1.9dTI/rxe
|
|
DrAg0nX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 175 Joined: 8 November 09 From: Ploiesti / Bucuresti ![]() |
Eu sunt foarte multumit de scaunele meganuui meu
![]() |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16v Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:25 |