Nou posesor de Clio ....., Dati-mi va rog cateva sfaturi ...
![]() ![]() ![]() |
Nou posesor de Clio ....., Dati-mi va rog cateva sfaturi ...
Eugen M |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 7 May 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1992
|
|||
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Salutare,
Sa stapanesti sanatos masinuta si sa te bucuri de ea. Acel E2 se refera la varianta de echipare a masinii (optiunile cu care masina vine din fabrica). Referitor la CB (computer de bord). Daca pe LCD-ul ala micut din bord iti arata ora inseamna ca este versiunea fara CB. Toata stima, This post has been edited by bubu782001: 14 Jun 2011, 17:46 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Nu exista 1.5dci Euro 2, cel mai probabil ai Euro 3.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 614 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
Conform numarului de omologare AERE1E0011T48E3 este euro 3
|
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
- MS 2 cifre 3 litere
2015 Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.229 Joined: 13 October 06 ![]() |
Euro3, e Clio Symbol din 2005 deci nu are CB, ph4 si implicit CB au aparut in vara lui 2006
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Eugen M |
![]()
|
Va multumesc pentru raspunsuri si urari / asa sa fie .
Pe displayul mic , imi afiseaza kilometri totali si dedesupt , cei facuti dupa resetare . Asta pe displayul din bord . Ceasul , temperatura si informatii legate de radio , sunt afisate pe displayul din centru , de deasupra aparatului de radio . ......deci cand o sa caut informatii , sa ma refer la Clio Symbol si atat ? Sau mai e si 1 /2 /3 ? Cu stima , This post has been edited by Eugen M: 14 Jun 2011, 20:13 |
--------------------
Dacia
1310
1992
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
http://www.docauto.ro/Clio-Symbol.php
15 Jun 2011, 11:22: sau aici : http://www.reno.ro/index.php?showtopic=39745&st=90 This post has been edited by verde: 15 Jun 2011, 10:22 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
Eugen M |
![]()
|
Va salut !
Atasez doua poze cu eticheta de pe sasiu (la motor nu am ajuns ) si mesajele de sub capota motor . Mai am o rugaminte : am gasit niste " bumbi din plastic " / niste piese de fixare a unor elemente de caroserie rupte pe jumatate . (sunt compusi dintr-o piesa gaurita si o alta piesa de umflare / blocare , care intra in prima ) cum se numesc , si unde gasesc de cumparat sa le schimb . M-am lamurit intre timp . Am luat unul cu mine ...si am aflat ca se chiama " clips " si am gasit doar in targ la Vitan . Si pentru ca , undeva pe Pantelimon mi-au cerut 3lei pe bucata ,la comanda , am luat de la primul butic din targ tot cu 3 lei fara sa mai caut / targuiesc . Cu trecerea momentului de euforie generata de posesia unui nou (SH ) auto , descopar diverse probleme . Clipsurile acestea sunt de la bara din spate (spoiler ) chiar din dreptul potbagajului . Ma gandesc ca , daca astea au fost rupte , s-ar putea sa mai fie si altele care fixeaza spoilerul spate . Daca stiti , va rog , spuneti-mi si mie pe unde sa ma mai uit . O alta problema , minora zic eu , sunt doua contra aripi tocite pe mijloc . Sa le carpesc , sau sa caut noi ? Cu multumiri , This post has been edited by Eugen M: 25 Jun 2011, 14:36 Attached thumbnail(s) IMG_3177.JPG ( Size: 3.55mb ) Number of downloads: 318 IMG_3178.JPG ( Size: 4.03mb ) Number of downloads: 335 |
--------------------
Dacia
1310
1992
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 19:43 |