SCHIMB ULEI CUTIE VITEZE AUTOMATA-TIP TRONIC, RENAULT LAGUNA 2
![]() ![]() ![]() |
SCHIMB ULEI CUTIE VITEZE AUTOMATA-TIP TRONIC, RENAULT LAGUNA 2
gubyan83 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 December 10 From: BERLIN,GERMANIA ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2001
- DJ-08-MUD
|
|||
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
gubyan,daca chiar vrei sa-l schimbi mergi la un mecanic ,vezi cat ulei ai de pus in ea [din cartea tehnica se poate sti]si.....fa schimbul si gata
|
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
2002 privilege
- es/4197-BVS
|
|
LTI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 25 October 08 ![]() |
salut
am laguna II cu tiptronic si sunt si eu in situatia de a face revizia la cutie (masina are 140.00 km). nu te juca cu orice mecanic ca nu e gluma. procedura e complicata si pe langa ulei trebuie schimbat si filtrul de ulei de la cutie. este in brasov un domn radu care am auzit ca se ocupa de problema asta. dupa ce voi reusi sa il contactez, daca am acceptul dansului iti voi comunica datele de contact. ai mare grija pe mana cui dai masina pt problema asta ca nu e de joaca. |
--------------------
renault
laguna 1.8
2002 initiale
- cj 10 lti
|
|
liman64br |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 10 November 10 ![]() |
eu mi-am schimbat uleiul din cutie la 144k , din cauza unei defectiuni la o electrovana , 5 litri am folosit aprox 150 ron la reprezentanta e cel mai sigur
|
--------------------
renault
laguna III
2014
|
|
aditd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 29 June 11 ![]() |
Cam 3.5 jumate intra.
Eu am schimbat la 105.000 si mi se pare cam mult. Asta pentru ca am vrut sa il schimb mai repede da mi s-a zis ca nu se schimba. De fapt nu a gasit surubul de desfacere. E undeva sub masca de jos ( sub motor ) mai spre parte cu volanul. 170 de ron a fost cu tot cu manopera si a durat vreo 2 h si ceva. atat de mult ca sa se scurga tot. Mi s-a recomandat sa il mai schimb peste 15.000 km ca in principiu sunt 4 l acolo ( desi ca mai ramas prin cutie etc ulei vechi ). |
--------------------
Renault
Laguna
2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 16:50 |