Galerie Evacuare, Megane I
![]() ![]() ![]() |
Galerie Evacuare, Megane I
srty18 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
Megane 1.6 8 v K7m
1998 k7m
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ori faci una frumusel din inox si dupa ce o faci ii dai un mail lu' reno si ii zici sa'si vare galeria lui de evacuare cat poate de sus, ori cauti pe la dezmembrari iar cum motorul tau e unul destul de des intalnit, ai mari sanse sa gasesti.
Sau...ai putea sa o sudezi daca nu e asa mare gaura... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Urmeaza sfatul de mai sus dute si sudeaza locul cu pricina intr-un service oarecare.
|
--------------------
Honda Accord
ES
- IS 01 DOR
2007
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
srty18 a incercat sa-i raspunda lui R19/16V ca:
QUOTE(srty18) e mare, nu mai mere sudata dar nu a nimerit butonul AddReply sau FastReply ci pe cel de Report. srty18, citeste regulile de introducere a mesajelor. Iar intrebarile personale adreseaza-le prin mesageria privata (PM). |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
Este o firma a unor ciprioti , la cca. 20km de Brasov spre Bacau , se numeste Stelco Romania ; tel 0268 361111 , fac tobe de export ( cu tabla si tevi din materiale aduse de afara ) , te programezi .... te duci , o desface si apoi o monteaza pe cea noua .
Ca pret cred ca iesi pe la jumatate si lucreaza si sambata ...... This post has been edited by dcsiki: 12 Oct 2006, 16:21 |
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
dcsiki, mi-ai luat-o inainte...
![]() recomand si eu Stelco, la ei mi-am schimbat intermediara si finala, pretul pana in 500 RON. Si-au deschis si in Bv reprezentanta, pe Calea Bucuresti chiar vis-a-vis de Selgros . |
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
srty18 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 October 06 ![]() |
am rezolvat.... deabia acum
![]() |
--------------------
renault
Megane 1.6 8 v K7m
1998 k7m
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Nu stiu inca daca trebuia postat tot aici, dar o fac fiindca pare cat de cat pe subiect. Asadar: se da una bucata sosea Campulung Muscel - Curtea de Arges absolut VARZA. La intoarcere, din prostia mea, am mers cam tare si am dat o mare burta de o denivelare. Simptome: huruie pe sub masina evacuarea dar doar in sarcina. Pe liber pot sa o turez cat vreau si nu huruie, dar in sarcina, in special in treptele inferioare, cand bag piciorul tare in pedala se aude acel huruit / zornait specific.
Nu am apucat sa o ridic pe o rampa dar dintr-o aruncatura de ochi rapid toate par sa fie la locul lor. Idei, pana ajung cu ea in service? 25 Jun 2007, 13:53: Problema rezolvata (temporar) ![]() 1. scutul indoit - rezolvat cu ciocanul 2. tampoane motor + cutie varza, rupte complet. Temporar mi-a pus tipul din service un distantier la cel motor facut dintr-un tampon de toba de 1300 ![]() Timp de lucru - cca 25min cu 2 probe de drum incluse Instalatia de evacuare ok, doar pe toba din mijloc se vede o urma de la lovitura, in rest nimic fisurat / desprins. This post has been edited by adip: 25 Jun 2007, 12:53 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
BV87FFF |
![]()
|
Tilicar Group: Members Posts: 212 Joined: 27 May 11 From: Brasov [sau] Fagaras ![]() |
Se pare ca dupa vre-o luna fara probleme mi-a cedat si mie galeria de evacuare. Imi poate recomanda cineva un parc de dezmembrari unde as putea gasi asa ceva ?
LE: Megane 1 1.6 75CP, K7M 720 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v RXE / 1999 / 110CP Once BMW, always a BMW =))
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Si a mea e praf...Am sudat-o pana fac una de inox...
Nu le-ar fi rusine ...mama lor de japite,astia de la Renault... Ar trebui sa ne cheme pentru inlocuire. This post has been edited by jas2: 23 Jun 2011, 13:13 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acuma sa-i iertati cu dupa 13-15 ani de utilizare crapa ....
La cealata masina din familie ... una cu "pretentii" din partea unora .... traseul de evacuare este mai ruginit decat la batranul Megane .... si aia are jumatate din numarul de km ai Meganului + 4 ani mai tinerica .... asa ca ... This post has been edited by cj98czh: 23 Jun 2011, 13:16 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Tu tii cu ursu...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu este vb. ca tin cu ursul ... dar nu mi se pare anormal ca dupa un numar de ani si km parcursi sa ai o problema la linia de evacuare ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 17:32 |