Trosneste usa dreapta-fata
![]() ![]() ![]() |
Trosneste usa dreapta-fata
Venon |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 15 May 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2008/1.5 dCi
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Fii si tu mai explicit, ca nu inteleg. Despre ce cutiuta este vorba?
Daca e vorba cumva de cea de la fata de usa gasesti aici detalii: http://www.reno.ro/Panou-Portiera-Sofer-Clanta-t41713.html |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Cutiuta aia are un arc inauntru care trebuie curatat si gresat dar nu ai cum sa-l scoti fara sa-l zgarii/deformezi.
Citeste aici in detaliu: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=98859&hl= |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine la fel facea. Piesa se numeste opritor, si e un ansamblu nedemontabil de capac + corp. Mai pe scurt e capsulat, deci oricat te-ai chinui sa il ungi, stergi, cureti etc.., nu vei reusi decat daca il desfaci. Chiar si cu el desfacut nu am reusit mare lucru asa ca am apelat la metoda brutala: L-am stricat. Acum am liniste, si usa oricum sta deschisa exact cat o lasi, doar sa nu fii in panta...
![]() ![]() This post has been edited by geomvp2nite: 21 Jun 2011, 18:16 |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Ok, nu se desface cutia aia mica.Dar se poate da o gaura in ea?Iar prin gaura aia sa gresam mecanismul?
|
--------------------
------
------
------
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Ba se desface, trebuie sa ai mai multa incredere in propriile forte!
![]() Ideea cu bormasina si diverse substante a mai fost incercata de cineva, dar nu a avut rezultate prea bune. ![]() |
--------------------
renault
megane hb
|
|
beberazvan_n |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 30 June 09 From: Bucuresti ; Branesti Ilfov ![]() |
Si eu am incercat ideea cu facut gaura si bagat ulei sau vaselina, dar nu merge. In final am desfacut cutia si am anulat opritorul. Acum tre' sa fiu mai atent cu deschisul, dar bine ca am scapat de zgomot
![]() This post has been edited by beberazvan_n: 21 Jun 2011, 20:31 |
--------------------
Renault
Megane 2, 1.5 dci...
2003
- IF-03-VZL
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Eu nu vreau sa anulez opritorul.Nu vreau sa carpesc (sper sa nu se supere cei care au facut treaba asta, dar asa mi se pare mine ca se numeste operatiunea de eliminare a opritorului).O sa incerc sa desfac cum a zis Vik, daca nu reusesc o sa cumpar altele noi si asta este.Oricum nu fac asa grav cum am auzit la un megane, mai merg ceva, inca nu sunt o prioritate.
|
--------------------
------
------
------
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
Inteleg Mihai, ideea era ca nu mai suportam clonk-clonk-clonk-...
![]() Eu nu am gasit de cumparat, daca gasesti dai de veste si pe aici! ![]() |
--------------------
renault
megane hb
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
Eu am avut aceiasi problema de 1-2 ori de-a lungul timpului, dar cand apare, cand dispare de la sine. Asa ca acum cand troncane iar, nu fac decat sa astept sa dispara, respectand ciclul....
![]() |
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
danyos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 30 June 09 From: focsani /vrancea ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=155...dpost&p=2493669
![]() ![]() This post has been edited by danyos: 25 Jun 2011, 15:02 |
--------------------
scenic 2
renault
2005 dynamique 1.5 dci
- VN 10 XTX danios
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:49 |