Accident cu ambulanta, in Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Accident cu ambulanta, in Bucuresti
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Dezgropaciune.
Recent, dosarul a plecat de la Politie cu propunere de clasare. O avea vreo valoare propunerea sau procurorul poate sa o schimbe, daca s-a trezit cu fata la calorifer? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.214 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
4 ani a durat sa plece dosaru' de la politie ? sau a fost returnat acolo pt. cercetari suplimentare ?
In mod normal procurorul decide, dar autopsia (care s-o fi facut atunci) e determinanta (daca s-a declarat infarctul drept cauza a decesului, n-are de ce sa nu dea nup procurorul). |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Pe mine era sa ma omoare o ambulanta o data. De aceea, nici acum nu cred ca este normal ca ambulantele sa fie bombe pe sosea, si riste sa curme viata unor copii care sunt invatati sa treaca pe verde, in grup, pe trecerea de pietoni.
Nu cred ca exista in codul rutier ca ambulanta poate trece pe rosu sau sa depaseasca viteza legala. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
De trecut poate trece pe rosu, dar legal nu au voie sa depaseasca viteza sau sa depaseasca pe dunga continua...
Au doar posibilitatea de a trece prin intersectii si de a se da lumea la o parte din calea lor. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 25 Oct 2015, 18:38) Codul rutier nu e pe ghicite, sau crezuri. Permisul de conducere nu inseamna doar drepturi, implica si obligatii, de exemplu cunoasterea codului rutier. QUOTE art. 61. (1) Pentru a avea prioritate de trecere, autovehiculele prevazute la art.32 alin.(2) lit.a) si b ), atunci când se deplaseaza în actiuni de interventie sau în misiuni care au caracter de urgenta, trebuie sa aiba în functiune semnalele luminoase si sonore. Aia inseamna ca pot trece pe rosu, cedeaza, sau stop, daca au semnalele(ambele) in functiune. Deci daca au doar luminos, nu prea au prioritate. This post has been edited by argon: 25 Oct 2015, 19:02 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 25 Oct 2015, 17:38) Ai face bine să crezi: Art. 61 (2) Conducătorii autovehiculelor aparținând instituțiilor prevăzute la art. 32 alin. (2) lit. a) și b ) pot încălca regimul legal de viteză sau alte reguli de circulație, cu excepția celor care reglementează trecerea la nivel cu calea ferată, atunci când se deplasează în acțiuni de intervenție sau în misiuni care au caracter de urgență. Art. 32 (2) Sunt autorizate să utilizeze semnale speciale de avertizare luminoase: a) pentru lumina roșie - autovehiculele aparținând poliției și pompierilor; b ) pentru lumina albastră - autovehiculele aparținând poliției, jandarmeriei, poliției de frontieră, Agenției Naționale de Administrare Fiscală, serviciului de ambulanță sau medicină legală, protecției civile, Ministerului Apărării Naționale, unităților speciale ale Serviciului Român de Informații și ale Serviciului de Protecție și Pază, Administrației Naționale a Penitenciarelor din cadrul Ministerului Justiției, precum și autovehiculele de serviciu ale procurorilor din Ministerul Public, atunci când se deplasează în acțiuni de intervenție sau în misiuni care au caracter de urgență; This post has been edited by VladSoare: 25 Oct 2015, 19:02 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(klaus @ 25 Oct 2015, 19:22) De trecut poate trece pe rosu, dar legal nu au voie sa depaseasca viteza sau sa depaseasca pe dunga continua... Au doar posibilitatea de a trece prin intersectii si de a se da lumea la o parte din calea lor. 61064287.jpg |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, asta e, se mai intampla.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
azi pe soseaua vitan barzesti, cum urci de la autovit
coloana pe ambele benzi de urcare, se mergea cam cu 40, 50, apare deodata un smurd tare cu semnale pe contrasens, cel de pe banda a doua ca sa evite tamponare frontala face dreapta peste o duba de pe banda 1, ambele poc puternic, duba pune frana, a treia masina din spatele dubei poc in spatele ei eu eram in spatele celei de a treia masini pocnite, am avut noroc ca aveam mai multa distanta si s-a oprit aici nu-mi dau seama cat de surprins a fost ala de a facut dreapta peste duba, ca totusi nu a aparut de dupa colt smurd-ul, sau o fi apreciat gresit si i s-a parut ca o sa se urce smurd-ul peste el, ca era un nene mai batran din ce am vazut deci 3 masini lovite tare, smurd-ul s-a dus in treaba lui This post has been edited by aqua: 25 Oct 2015, 21:41 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Trec des SMURD-uri si ambulante pe acolo, fie urca spre sfântul Ioan, fie coboara. Cred ca e un centru SMURD ca trec si multe elicoptere pe acolo. Zilele trecute aveam ambulanta in spatele meu pe banda doi si incercam sa trag dreapta sa-i fac loc. Aia de pe bada unu nu ma lasau, nu ar fi incetinit sa-i pici cu ceara.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 13:09 |