Probleme cheie principala, Uzura cheie??
![]() ![]() ![]() |
Probleme cheie principala, Uzura cheie??
Peruschi |
![]()
|
||
![]() Doar membru Group: Members Posts: 89 Joined: 25 January 08 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
- B 61 RCE
2007, 1,4 16V 105 CP Renault Megane Estate / 1,6 16V 115 CP
|
|||
adrian tutuianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 29 August 09 From: Iasi ![]() |
Salut,
Si la mine se intampla la fel, insa mi mi-a fost lene sa schimb bateria la cheia principala si folosesc cheia de rezerva, care este noua. Problema cu asta noua este ca intra destul de greu si iese la fel, numai dupa ce o misc prin contact. Mie imi e teama putin sa nu stric ceva pe acolo. De folosit o pot folosi, dar tb sa o misc sus-jos ca sa o pot baga/scoate din contact. Adi |
--------------------
Renault
Clio 3
2006/1.4, 16V, 98CP, Euro 3
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cheia de la Clio 3 e formata din 2 repere:
- partea metalica (tija cu profil de cheie), care se comanda utilizand codul original al masinii (nu e scumpa, dar se poate comanda doar la service autorizat Renault, unde trebuie sa mergi cu actele masinii si cu codul de cheie) - partea electronica (cutia de plastic care contine telecomanda si transcoder-ul), care se comanda tot doar la service autorizat si apoi se inregistreaza in computerul masinii pentru a functiona. Asta e mai scumpa. Si pentru ea trebuie mers cu actele masinii. Peruschi, din ce spui tu, eu n-as zice ca e o problema la Clio 3, e pur si simplu vorba de uzura normala. Ai folosit totusi 70.000 km aceeasi cheie. Poate a prins umezeala, o fi atacat-o un pic rugina, poate a-i indoit-o un pic fara sa iti dai seama... in acest timp orice e posibil. Tu ai nevoie sa iti comanzi partea metaliza din cheie. Mergi la service autorizat si se rezolva. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
Ai putea incerca sa-i pui 2-3 picaturi de ulei de mecanisme fine. E o uzura normala care mai trebuie ajutata pentru a o intarzia.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
- CT O6 XXX
2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3. http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
|
|
Vocea-Clientului |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 20 October 09 ![]() |
QUOTE(Peruschi @ 20 Oct 2009, 22:21) Salutare, Saptamana trecuta am avut neplacuta surpriza de a constata un nou defect la clio 3 ![]() Cheie principala, pe care am folosito pana acum nu mai intra in contact. Daca intra, intra doar pe jumatate si ramanea agatata si trebuia sa tragi destul de tare de ea ca sa o scoti. Am folosit cheia de rezerva a masinii si am vazut ca nu aveam nici o problema, cheia intrand destul de usor in contact. Am facut o comparatie la ochi intre cele doua chei, si am observat la cheia principala o uzura ... Acum trebuie sa vad ce fac, pentru ca nu pot ramane doar intr-o cheie, ce fac daca imi face probleme si asta??? Masina e din 2007 si am aprox. 70.000 de km cu ea ... A mai avut cineva astfel de probleme? Salut, Asa cum singur o spui, e vorba de o uzura a cheii pe care o utilizezi. Ai posibilitatea sa comanzi cheia in orice service Renault, iar datele de contact le gasesti in carnetul de garantie. Renault Romania Tel: 021.203.88.58 voceaclientului.renault@renault.com This post has been edited by Vocea-Clientului: 23 Oct 2009, 11:14 |
--------------------
Renault
Fluence
- B-35-FRA
2009
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.775 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ai posibilitatea sa te duci sa iti faci un insert metalic la orice taraba de chei, mult mai ieftin decat la service Renault.
QUOTE(G L G @ 21 Oct 2009, 19:31) E o uzura normala Nu este nici o uzura normala. Nici macar la berlina nu se toceste asa de repede cheia.This post has been edited by IRONICK: 23 Oct 2009, 15:22 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Uzura normala inseamna ca nu e defect de fabricatie sau viciu ascuns. La 70.000 km nu poate fi vorba de asa ceva. E o uzura care a aparut ca urmare a utilizarii. Marea majoritate a renaulturilor nu au nevoie sa inlocuiasca cheia (partea metalica) la 70.000 km, functioneaza bine-mersi mult mai mult. Foarte posibil ceva in modul de utilizare (sau si mai probabil de depozitare atunci cand nu e utilizata) a dus la o uzura sa-i zicem "prematura".
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.775 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Haide mai ca doar nu o depoziteaza pe polizor ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
De ce nu mergi la un atelier de copiat chei?
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
maxielup |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 February 08 ![]() |
Si cheia mea principala da semne de oboseala.Intrebare....Nu am putea inlocui cheia originala clio III cu o cheie cu insert rabatabil ca la clio Estate, ce stiti?
|
--------------------
renault
clio III
- BC-81-LOA
2007, Privilege
|
|
Peruschi |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 89 Joined: 25 January 08 From: Ploiesti ![]() |
Salutare,
Revin dupa o perioada cu o mica problema: si cheia secundara a inceput sa aiba aceleasi problema. Am folosito cam 20.000 de km ... Masina nu mai este in garantie din pacate! Inclin sa cred ca uzura aceea este din cauza butucului. ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 61 RCE
|
|
tetelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 May 07 From: Galati ![]() |
QUOTE(maxielup @ 25 Oct 2009, 22:02) Si cheia mea principala da semne de oboseala.Intrebare....Nu am putea inlocui cheia originala clio III cu o cheie cu insert rabatabil ca la clio Estate, ce stiti? Buna intrebare.... am scris si la Voce si mi-a raspuns sa iau legatura cu dealerii. Am scris la vreo 3 (GL, VN, PH) si ... no answer! A mai incercat careva sa-si ia cheie pliabila? |
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.4
|
|
Peruschi |
![]()
|
nu, dar sincer as incerca si eu. Nu vad de ce nu ar fi posibil, atata vreme cat costul schimbarii cheiei este suportat de catre proprietar...
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 61 RCE
|
|
aby129 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 December 10 ![]() |
Inchiderea centralizata de pe cheia principala nu mai functioneaza, iar cei de la reprezentanta au zis ca trebuie schimbat "capul de cheie", vreo 500 de roni. Stiti ceva meseriasi care pot face asemenea reparatii, insa mai ieftine?
|
--------------------
renault
laguna
1.6 - 2003
|
|
zambiee99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 1 August 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Clio
- MM 04 EOR, MM 90 DNS
2001, 2004 Dacia SuperNova 2001 Confort MM 04 EOR, Renault Clio 2 bicorp 2004 MM 90 DNS
|
|
maxielup |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 February 08 ![]() |
Buna seara
Raspuns pentru domnul Voinea: Nu am reusit inca sa rezolv problema cu cheia. M-am interesat la dealer si au spus ca e destul de complicat, trebuie data comanda la uzina in Franta si nu se merita. Eu caut in continuare solutii la problema asta... |
--------------------
renault
clio III
- BC-81-LOA
2007, Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 18:53 |