Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Renault 19 cabrio faza 2 inscris romania, un proiect esuat

baiatbelea
post 5 Jun 2011, 20:21
Post #1

Membru autentic

Group: Members

din cauza lipsei de timp dar mai ales de bani ma vad nevoit sa renunt la proiectul pe care il incepusem cu renaultul cabrio; masina a suferit cateva modificari atat la motor cat si la aspect; din pacate nu am reusit sa le termin pe nici-unele ; poate ca pe aces forum se afla cineva cu mai multe resurse decat mine care se va bucura din plin de o masina cu multa personalitate;
modificarile la exterior se vad in poze; in plus pot sa mai spun ca am modificat si cate ceva ce nu a fost inca montat pe masina; faruruile sunt complet schimbate ; ele au fost prezentate la un moment dat pe acest site; ele au lupe bixenon si geam clar; la fel si semnalele au primit geam clar;
prelata a fost refacuta integral atat la exterior cat si la interior;

capota a fost coborata cativa centimetri; de asemenea si aripile au fost modificate pentru a se imbina cu capota intr-un "bad boy" look de exceptie;

masina a avut initial un motor de 1794 cm3 injectie monopunct; ulterior am schimbat acest motor cu unul de aceasi capacitate dar cu 16 supape si injectie multipunct; cunoscatorii stiu posibilitatile acestiu motor;
am schimbat cam tot ce se putea schimba la acest motor; distributie etc; motorul nu are dectat 200 km de cand a fost reconditionat el oricum fiind intr-o stare ff buna;
masina dupa care a fost luat avea ff putini km- 115000 (asa arata bordul masinii)

am schimbat si puntea spate cu una cu discuri-dupa aceeasi masina;
sistemul de franare este nou-discuri fata si placute frana fata spate;
mai sunt ceva bani de bagat in masina asta dar rezultatul va fi cu siguranta sectaculos;

pentru interior nu am apucat inca sa fac mare lucru; masina a avut tapiserie de piele insa acesta nu se afla in cea mai buna conditie; eu aveam in plan sa o fac integral din piele alba dar nu am mai ajuns pana acolo; mai am insa un interior de stofa de pe 16v care se afla in stare buna si care va fi inmanat noului propietar;
de asemenea mai am o multime de piese rezultate din dezmambrarea celeilalte masini care si acestea vor reveni celui ce va cumpara masina;

pretul pentru acesta masina in starea actuala este de 1200 euro fix; actele sunt pe numele meu si pot da fiscal imediat;

de asemenea am actele de la cealalta masina de pe care am transplantat motorul si asa poate fio trecut si acesta in acte;

daca se strang mai multe persoane sunt dispus sa o si dezmembrez , dar numai daca se aduna banii de care am nevoie;

pentru mai multe detalii va stau la dispozitia aici pe forum dar mai ales la tel: 0733 182 720;

stima tuturor!

ps: rog moderatorii sa nu inchida acest forum mai ales ca sunt mai multe anunturi de acest gen aici ce au ajuns deja la mai multe pagini; va multumesc pentru intelegere!

Attached thumbnail(s)
IMG_0053.JPG ( Size: 1.7mb ) Number of downloads: 445
IMG_0057.JPG ( Size: 1.77mb ) Number of downloads: 487
IMG_0058.JPG ( Size: 1.92mb ) Number of downloads: 470
P26_04_11_14.46_02_.JPG ( Size: 1.91mb ) Number of downloads: 440
P26_04_11_15.57_01_.JPG ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 423

--------------------
renault 19 19 cabrio 94
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
baiatbelea
post 9 Jun 2011, 16:53
Post #2

Membru autentic

chiar nu este nimeni interesat de un cabrio inscris? poate ma bag si la ceva combinatii... e pacat de ea sa zaca in fata blocului!!!

--------------------
renault 19 19 cabrio 94
+
mr_bombastic_dma_r19
post 10 Jun 2011, 00:30
Post #3

Membru autentic

From: Pitesti

m-ar interesa dar din pacate motorul acela nu prea se poate omologa, cred, nu cred k iti da nimeni omologare pt el

--------------------
Renault 19 16V Cabrio 1992 1764cmc 135Cp - AG15DMA
Most Wanted
+
baiatbelea
post 10 Jun 2011, 16:53
Post #4

Membru autentic

de ce sa nu se omologheze? sunt atatia care au acest motor pus pe masina; nu sunt probleme in sensul asta; nu este o diferenta de putere mai mare de 40% fata de cel original si in plus are exact aceeasi capacitate cilindrica precum motorul original; am vb la rar si nu este nicio problema; ba mai mult am fost sfatuit de cei de acolo sa nici nu spun ca este alt tip de motor si ca l-am schimbat cu unul identic; cel de rar ma cunoaste si mi-a zis ca este ff posibil ca vor bate seria celui vechi pe asta;

--------------------
renault 19 19 cabrio 94
+
renault19tse
post 10 Jun 2011, 21:20
Post #5

Membru autentic

merge omologat fara pb
George, cat ai vrea pe motor ?

This post has been edited by renault19tse: 10 Jun 2011, 21:21

--------------------
Renault 19&21 19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara
Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
+
R19/16v
post 10 Jun 2011, 21:26
Post #6

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Nu are aceeasi capacitate cilindrica. A fost un singur 1764 - F7Pul

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
baiatbelea
post 12 Jun 2011, 11:52
Post #7

Membru autentic

Din cate stiu eu 1764 avea si originalul, dar poate ma insel. Oricum nu este relevant. Conditiile in care poti schimba motorul unei masini le gasiti pe site-ul RAR-ului si asa se convinge oricine de faptul ca se poate omologa. Nu m-am Gandit inca la pretul motorului deoarece nu am luat in calcul dezmembrarea pana nu sunt Mai multi doritori de Piese in Asa fel incat Sa nu ramana caroseria goala in fata blocului,

--------------------
renault 19 19 cabrio 94
+
R19/16v
post 12 Jun 2011, 12:07
Post #8

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Tu ai scris mai sus ca a avut 1794cmc, adica a fost un F3P, de 88 sau 109 cai.

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
baiatbelea
post 13 Jun 2011, 02:13
Post #9

Membru autentic

Da, Ai dreptate! Am facut eu o confuzie. Originalul era f3p acesta este f7p (1794 cm3 si 1764

--------------------
renault 19 19 cabrio 94
+
alin_bmx
post 13 Jun 2011, 18:45
Post #10

Membru

salut ,sunt baiatu cu piese pentru renault 19,nu pot sa-ti dau pm deoarece imi interzice siteu,baga id-ul meu sa vorbim : alin_bmx ,sau la numarul de telefon 0765248286 ,multumesc

This post has been edited by alin_bmx: 13 Jun 2011, 20:53

--------------------
Renault 19 Europa 1997 - TR-10-YVN
+
baiatbelea
post 17 Jun 2011, 14:17
Post #11

Membru autentic

ultimul pret 1100 euro cu toate piesele incluse; acrte de vanzare-cumparare pe loc(inclusiv fiscal)
eu cred ca este o afacere buna!

--------------------
renault 19 19 cabrio 94
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 17:01
Dacia