Scartiitul oglinzilor la inchidere
![]() ![]() ![]() |
Scartiitul oglinzilor la inchidere
Adi_rus |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 6 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3 2.0dci
2008 Dynamique
|
|||
korn |
![]()
|
Made in France Group: Members Posts: 164 Joined: 25 June 07 ![]() |
Da, am avut si eu problema asta. Se poate rezolva la reprezentata, se pare ca oglinzile prind ceva praf si de aici problemele astea.
|
--------------------
Peugeot
508 Allure
MMXII Ex Dacia 1310 TLE
Ex Dacia Logan 1.4 MPI Preferance Ex Citroen C4 SX HDI Ex Renault Laguna III 1.5 dCi Peugeot 508 Allure |
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
Si la mine scartaie, mai ales pe dreapta. Oare faimosul WD40 o merge?
|
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 422 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Si la mine, si tot dreapta, si tot la cald. O fi prima problema de tipul "asa face toate"?
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e
05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
- HA308VT
|
|
digioptic |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 24 September 09 ![]() |
Sunt doua cauze care duc la scartait. Mizeria sau praful a tot prezent in tarisoara noastra draga si deformarea pieselor de plastic la expunere solara sau variatii mari de temperatura. Asta din urma mai tine si de calitatea plasticului (pretul de...) si procentul de material reciclat din componenta.
Eu nu as recomanda WD40, pe moment e o solutie simpla si salvatoate, dar praful se acumuleaza si mai si, formand o mazga greu de dat jos. De altfel, nu stiu in ce masura WD40, un produs petrolier, nu ataca chiar plasticul. Solutia care o recomand eu, e demontarea ansamblului, curatarea suprafetelor cu apa si sapun foarte bine si ungerea peliculara (nu in exces) a suprafetelor de contact si frictiune, cu vaselina siliconica, un produs mult mai bun din punct de vedere al tolerarii la plastic si al stabilitatii termice. Vaselina siliconica e un produs albicios sau transparent si e de gasit pe la magazinele cu componente electronice, folosit de regula la mecanismele aparatelor de redare si inregistrare, ce au in componenta mecanisme de plastic. |
--------------------
--------
------------
------------------ ---------------------------------------
|
|
didiland11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 29 May 07 From: Iasi ![]() |
am fost eu cu prob asta in service, se rezolva pe garantie. au dat plasticul jos, au curatat, au uns cu ceva. a mers brici, dar dupa 5-6 luni a aparut iar scartaiala.
|
--------------------
Renault
Laguna III 1.5dci
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 16:25 |