Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Trecere cablu din compartiment motor in habitaclu, cum se poate lega corect o statie audio?

catalincre
post 19 Jan 2009, 17:39
Post #1

twingo fan

Group: Members
From: Laslea, Sighisoara

De curand am primit o statie audio si as vrea sa o montez in twingo, PROBLEMA e urmatoarea: statia a venit cu o gramada de fire printre care si + de alimentare care trebuie legat la borna de la baterie (am si bornele cu care a venit statia), am cautat peste tot si nu am gasit nici un dop care sa astupe o trecere prin panoul care desparte motorul de habitaclu, Rugamintea mea este: daca stie cineva cum sa fac sa trec cu firul din habitaclu la motor fara sa gauresc tabla sau unde se afla un astfel de dop sau alta solutie rapida de trecere, sa posteze si o eventuala schema sau poza.
Multumiri anticipate!
Sau eventual un link catre un topic cu asa ceva ca eu nu am gasit nimic.

--------------------
renault/nissan twingo/note - SB 97 ACC/ SB 98 ACC 2009 night&day/2006 acenta
SB 97 ACC / SB 98 ACC
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dany_ing3r
post 19 Jan 2009, 18:42
Post #2

Membru incepator

o sa ma uit eu saptamana asta intr-o zi cand o sa fiu la masina la lumina pe unde e tras la mine.
mie mi-a instalat fratemio un subwoofer activ in portbagaj si stiu sigur ca nu a dat nici o gaura pentru cablul alimentare de la borna. undeva pe sub volan l-a inghesuit tongue.gif(banuiesc ca pe langa alte cabluri deja existente).

--------------------
Renault Twingo 2001 1.2 16V 75CP
+
catalincre
post 19 Jan 2009, 18:58
Post #3

twingo fan

@dany
eventual fa o poza si posteaz-o aici, te rog

--------------------
SB 97 ACC / SB 98 ACC
+
_182_
post 19 Jan 2009, 19:30
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti

eu l-am bagat printr-o chestie rotunda de cauciuc de diametru ~ 5 cm (este in stanga axului volanului cum te uiti prin bord pe la panoul cu sigurante, iar de la motor se vede imediat si ai acces usor)

nu mai stiu ce e chestia aia, mai trece ceva prin ea

e compusa din 3 bucati de cauciuc, numai bucata convexa (din compartimentul motor) e necesar a fi strapunsa

avantajul ar fi ca nu mai trebuie sa izolezi vreo gaura, cauciucul ala (eu l-am strapuns cu o surublenita) se muleaza pe cablu

--------------------
Renault Clio bicorp dCi 65 Expression 2003
Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
+
catalincre
post 20 Jan 2009, 17:38
Post #5

twingo fan

merci _182_ pe acolo ma gandeam si eu numai ca nu stiam unde da in interiorul masinii. am sa ma uit maine si va spun ce am rezolvat

--------------------
SB 97 ACC / SB 98 ACC
+
djseba
post 8 Jun 2011, 22:55
Post #6

Membru incepator

salut readuc la viata topicu asta ca sa va dau solutia mea:

incepi de la baterie si tragi cablul prin dreapta(cum te uiti la baterie) si il bagi in aripa din aripa deschizi usa la max si il scoti afara,dupa e un grup de cabluri care intra in portiera pacolo te apuci si gentil ca un cioacn te apuci si il introduci indrandu-ti in habitaclu si de acolo usurel pana in spate pan plasticele alea pe care calca toata lumea (mai trec pacolo niste fire si un furtun cu apa)ar fi bine ca daca tot scoti plasticu sa tragi si sunetu intre casetofon si amp(asta daca o sa il pui in spate....) poate fac si poze maine

mie mi sa parut destul de greu sa gasesc ceva gaurici sa bag cablu ala..... consider ca solutia mea e buna chiar daca cablul e stresat acolo la usa daca se dezizoleaza e numai plastic si cauciuc in jur desi e cablu destul de greu de dezizolat nu dala china....

si un sfat : nu puneti mana pe obiecte ascutite bormasini burghie ciocane si nu va ganditi la a da gauri incrcati sa va canalizati mental pe vrabiute sau alte lucruri pacifiste

--------------------
renault twingo 1998
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 22:34
Dacia