Trecere cablu din compartiment motor in habitaclu, cum se poate lega corect o statie audio?
![]() ![]() ![]() |
Trecere cablu din compartiment motor in habitaclu, cum se poate lega corect o statie audio?
catalincre |
![]()
|
||
![]() twingo fan Group: Members Posts: 130 Joined: 15 February 08 From: Laslea, Sighisoara ![]() |
|
||
--------------------
renault/nissan
twingo/note
- SB 97 ACC/ SB 98 ACC
2009 night&day/2006 acenta SB 97 ACC / SB 98 ACC
|
|||
dany_ing3r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 27 November 07 ![]() |
o sa ma uit eu saptamana asta intr-o zi cand o sa fiu la masina la lumina pe unde e tras la mine.
mie mi-a instalat fratemio un subwoofer activ in portbagaj si stiu sigur ca nu a dat nici o gaura pentru cablul alimentare de la borna. undeva pe sub volan l-a inghesuit ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
2001 1.2 16V 75CP
|
|
catalincre |
![]()
|
![]() twingo fan Group: Members Posts: 130 Joined: 15 February 08 From: Laslea, Sighisoara ![]() |
@dany
eventual fa o poza si posteaz-o aici, te rog |
--------------------
renault/nissan
twingo/note
- SB 97 ACC/ SB 98 ACC
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
eu l-am bagat printr-o chestie rotunda de cauciuc de diametru ~ 5 cm (este in stanga axului volanului cum te uiti prin bord pe la panoul cu sigurante, iar de la motor se vede imediat si ai acces usor) nu mai stiu ce e chestia aia, mai trece ceva prin ea e compusa din 3 bucati de cauciuc, numai bucata convexa (din compartimentul motor) e necesar a fi strapunsa avantajul ar fi ca nu mai trebuie sa izolezi vreo gaura, cauciucul ala (eu l-am strapuns cu o surublenita) se muleaza pe cablu |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
catalincre |
![]()
|
merci _182_ pe acolo ma gandeam si eu numai ca nu stiam unde da in interiorul masinii. am sa ma uit maine si va spun ce am rezolvat
|
--------------------
renault/nissan
twingo/note
- SB 97 ACC/ SB 98 ACC
|
|
djseba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 19 March 11 ![]() |
salut readuc la viata topicu asta ca sa va dau solutia mea:
incepi de la baterie si tragi cablul prin dreapta(cum te uiti la baterie) si il bagi in aripa din aripa deschizi usa la max si il scoti afara,dupa e un grup de cabluri care intra in portiera pacolo te apuci si gentil ca un cioacn te apuci si il introduci indrandu-ti in habitaclu si de acolo usurel pana in spate pan plasticele alea pe care calca toata lumea (mai trec pacolo niste fire si un furtun cu apa)ar fi bine ca daca tot scoti plasticu sa tragi si sunetu intre casetofon si amp(asta daca o sa il pui in spate....) poate fac si poze maine mie mi sa parut destul de greu sa gasesc ceva gaurici sa bag cablu ala..... consider ca solutia mea e buna chiar daca cablul e stresat acolo la usa daca se dezizoleaza e numai plastic si cauciuc in jur desi e cablu destul de greu de dezizolat nu dala china.... si un sfat : nu puneti mana pe obiecte ascutite bormasini burghie ciocane si nu va ganditi la a da gauri incrcati sa va canalizati mental pe vrabiute sau alte lucruri pacifiste |
--------------------
renault
twingo
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 22:34 |