Noul MEGANE, Sfaturi si pareri.....
![]() ![]() ![]() |
Noul MEGANE, Sfaturi si pareri.....
silviu.skd |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 31 March 15 ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4
2011
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ia GOLF, reno nu ti se potriveste.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu zic tot GOLF.
Dar mai citeste si pe topicul celalalt in orice eventualitate. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
aprob pozitiv, ia golf, reno sux,
astia care au reno se multumesc cu putin ( putin = oleac, nu presedintele cu gazele) + golf are "valoare" This post has been edited by pishky: 1 Apr 2015, 15:58 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
QUOTE(silviu.skd @ 1 Apr 2015, 14:03) In primul rand salutari tuturor ! Deschid acest Topic pentru ca azi am facut o vizita celor de la Renault in ideea de a configura o masina ![]() ![]() - ce parere aveti depre masinuta ? - ce asteptari sa am de la ea ?....in sensul ca voi avea parte de surprize neplacute ? ![]() Va rog sa fiti obiectivi si sa argumentati comentariile. va multumesc ![]() Ca sa nu crezi ca lumea te ia la misto degeaba... presupun ca intrebarea ta vine dupa un studiu temeinic de topicuri reno.ro si, de asemenea, de topicuri pe alte forumuri (alte marci). Adica ai citit si ai tot citit si nu ti-ai dat seama de nimic, nu exista pareri pe forumul asta despre Megane si atunci te-ai gandit sa intrebi. |
--------------------
.
.
.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Este topic dedicat. Nu mai este nevoie de inca unul.
Multumesc! |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:28 |