Montaj scaune renault 19
![]() ![]() ![]() |
Montaj scaune renault 19
Bleuindigo |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
19
RT
|
|||
Bleuindigo |
![]()
|
Am primit rply de la r19 /16v la topicul meu si il voi atasa pentru cei interesati:
QUOTE Salut! Cauta scaune de R19 16v, sunt foarte confortabile si bine profilate. Motivul pentru care nu gasesti scaune pentru el este faptul ca sinele nu sunt in acelasi plan. Cea dinspre mijlocul masinii e mai sus decat cealalta. Si una e mai lunga decat cealalta; sunt decalate si dpdv al paralelismului. Cred ca ar fi foarte greu sa improvizezi ceva. |
--------------------
RENAULT
19
RT
|
|
Bleuindigo |
![]()
|
Mersi frumos de raspuns ai fost foarte prompt! Poate iti gasesti timp sa imi zici si mie unde as putea gasi scaune de r19/16v ca eu am cutreierat cam toate dezmembrarile astazi. oricum sesizez un interes enorm pentru scaunele de r19 care se potrivesc perfect pe dacie(asa au zis nenii de la dezmembrari) de unde rezulta preturi ireale. scaune de focus am gasit la 2 mil si de r19 stage 1 patate la 3mil.....dubios nu?
![]() |
--------------------
RENAULT
19
RT
|
|
Lusyen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 13 August 07 From: Bistrita ![]() |
Ma intereseaza si pe mine scaunul de la sofer pentru un r19 tse.Se poate stii ce fel de scaune se potrivesc ?
|
--------------------
Dacia
Logan
- BN04UXT
2007 Laureat
|
|
baiatbelea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 9 August 07 ![]() |
am eu un interior de 16v; scaune fata si banchete spate; da-mi un telefon la 0733 182 720 si iti dau mai multe detalii; stima!
|
--------------------
renault
19
19 cabrio 94
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 08:38 |