Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Montaj scaune renault 19

Bleuindigo
post 8 Jan 2007, 20:41
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut! sunt nou in forum si as dori sa stiu daca se pricepe cineva la ce am eu nevoie. Am un r19 stage 2 si am scaunul de la sofer rupt din sudura. M-am gandit sa schimb scaunul cu unul mai sport, insa cei de la dezmembrari mi-au zis ca singurul model de scaun care merge pe masina mea este tot cel original. Tot ei au zis ca nu se pot face adaptari. Ziceti-mi si mie pls daca a facut cineva ceva in sensul asta si daca da cum smile.gif O fi mai bine sa il repar pe cel vechi totusi? unsure.gif mersi mult smile.gif

--------------------
RENAULT 19 RT
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bleuindigo
post 8 Jan 2007, 23:38
Post #2

Membru incepator

Am primit rply de la r19 /16v la topicul meu si il voi atasa pentru cei interesati:

Salut!
Cauta scaune de R19 16v, sunt foarte confortabile si bine profilate.
Motivul pentru care nu gasesti scaune pentru el este faptul ca sinele nu sunt in acelasi plan. Cea dinspre mijlocul masinii e mai sus decat cealalta. Si una e mai lunga decat cealalta; sunt decalate si dpdv al paralelismului.
Cred ca ar fi foarte greu sa improvizezi ceva.

--------------------
RENAULT 19 RT
+
Bleuindigo
post 8 Jan 2007, 23:43
Post #3

Membru incepator

Mersi frumos de raspuns ai fost foarte prompt! Poate iti gasesti timp sa imi zici si mie unde as putea gasi scaune de r19/16v ca eu am cutreierat cam toate dezmembrarile astazi. oricum sesizez un interes enorm pentru scaunele de r19 care se potrivesc perfect pe dacie(asa au zis nenii de la dezmembrari) de unde rezulta preturi ireale. scaune de focus am gasit la 2 mil si de r19 stage 1 patate la 3mil.....dubios nu? unsure.gif

--------------------
RENAULT 19 RT
+
Lusyen
post 6 Jun 2011, 15:21
Post #4

Membru incepator

From: Bistrita

Ma intereseaza si pe mine scaunul de la sofer pentru un r19 tse.Se poate stii ce fel de scaune se potrivesc ?

--------------------
Dacia Logan - BN04UXT 2007 Laureat
+
baiatbelea
post 6 Jun 2011, 21:57
Post #5

Membru autentic

am eu un interior de 16v; scaune fata si banchete spate; da-mi un telefon la 0733 182 720 si iti dau mai multe detalii; stima!

--------------------
renault 19 19 cabrio 94
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 08:38
Dacia