Sprituitoare parbriz !, Symbol 2010 !
![]() ![]() ![]() |
Sprituitoare parbriz !, Symbol 2010 !
DracusorulViolet |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 10 October 10 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2009 1.5 dCi Expression Don't drive faster then your angel can fly ;) !
|
|||
pegas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 29 September 05 From: IASI ![]() |
cum ai incercat sa o cureti?
lita de cupru subtire, suflat, service. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|
DracusorulViolet |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 10 October 10 From: Timisoara ![]() |
Service-ul ar fi ultima optiune..chiar nu am chef sa le fac vizite ! Am urmarit un tutorial la loganclub si o sa incerc sa le scot ca cel de acolo ! Cand imi ajunge masina acasa o sa merg sa incerc sa-l scot !
De curatat am incercat cu lita, si cu un tub mic care intra fix pe ea si suflam dar cand desfundam o duza..se infunda cealalta ! |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
snake22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 December 08 ![]() |
pune pe cineva sa stea in masina si sa-ti sprituiasca, iar tu in momentul cand sprituieste ii bagi un ac subtire in orificii.in felul asta mobilizezi mizeria iar presiunea spritului o da afara!
![]() |
--------------------
Renault
Clio symbol phase 1
2001
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Stropitoarea iese, insa trebuie aplicata o forta serioasa. Oricum, daca reusesti desfundarea ei, umbla si la sursa, adica curata si vasul.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
DracusorulViolet |
![]()
|
O sa curat si vasul...dar nu pot sa inteleg un lucru..masina mea nu a primit niciodata in acel rezervor apa de la robinet numai lichid de parbriz, cum a ajuns mizerie acolo ? Posibil cand am turnat odata sa fi intrat ceva ? Oricum o sa il curat pt linistea mea sufleteasca
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Cum se poate curata vasul ?
E posibil sa-ti fi intrat vreo frunza atunci cand ai turnat lichid. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
DracusorulViolet |
![]()
|
Am reusit azi sa desfund duza aceea ! Am facut ceva mai simplu..am scos furtunasul din spate de la duza si cu o sticluta de la ceva de par am bagat pe duza si am desfundat-o cu apa si nu mai am probleme ! Cu ocazia asta mi-am "centrat" si zonele in care sa bata ! Ca le cam spalam la alti masinile cand curatam parbrizul !
|
--------------------
Renault
Symbol
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:06 |