Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Teapa la achizitionarea unei masini noi, nu mi-au validat un tichet

nini
post 19 May 2011, 14:44
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare,

nu cred ca sunt primul si nici ultimul care am fost tras pe sfoara de cei de un dealer (nu are rost sa-l mentionez) la achizitionarea unei masini noi prin programul rabla 2011.

Adica :

am prezentat 3 tichete rabla la "foarte amabilele domnisoare " de la reprezentanta si cu putin timp inainte de a-mi ridica actele si masina m-au anuntat ca unul din tichete nu e valid. Deja m-au trecut toate transpiratiile deoarece stiam ca toate sunt valide si deci OK

Dar problema (din cele spuse de dealer ) era ca pentru un tichet CNP-ul fostului proprietar al rablei ar fi fost introdus gresit in sistem la REMAT desi actele erau OK.

Atunci am inceput sa dau din stanga-n dreapta sa gasesc o solutie dar ce sa vezi .......aveau ei solutia pentru mine - sa achizitionez un tichet de la ei !
Degeaba am incercat sa-i fac sa verifice din nou ca mi-au aratat un ecran in care aparea ca "Tichetul e invalid" - eu credul din fire nu am verificat daca datele introduse de ei erau corecte.

Zis si facut. Am cumparat tichetul de la ei urmand ca eu la randul meu sa ma cert cu cei de la Remat pentru corectarea in sistem

In final mi-am luat masina , a fost totul OK iar cand am ajuns acasa le-am solicitat in scris celor de la REMAT si AFM sa-mi dea un raspuns oficial pentru acel tichet .............si bineinteles ca raspunsul a fost -> TICHETUL E VALID IN SISTEM SI CORESPUNDE CU ACTELE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

Concluzie:

- daca se intampla asa ceva verificati ce scrie duduia in calculator pentru ca mirosul banului e mai puternic decat omenia

--------------------
Renault CLIO 19
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj98czh
post 19 May 2011, 14:47
Post #2

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Pai asta este de cand lumea ... nu casti ochii ... casti buzunarul ... asta este ..

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
nini
post 19 May 2011, 14:55
Post #3

Membru incepator

Da ai dreptate.
Dar nu ai cum sa verifici decat daca stai dupa tepari aia si verifici fiecare virgula. Dar ideea e ca m-am pregatit sa verific marfa(masina) nu ce fac cei platiti sa-si faca treaba.

19 May 2011, 14:57:
Pentru cei care achizitioeaza masini noi un sfat:

Puteti scrie mail (cu atasament tichetul scanat) la REMAT (cel ce a eliberat tichetul ) sau sa sune pentru a avea certitudinea ca tichetele sunt valide

This post has been edited by nini: 19 May 2011, 14:57

--------------------
Renault CLIO 19
+
clr
post 19 May 2011, 15:05
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti

Am un coleg care si-a cumparat o masina de nici 2 saptamani. A preferat sa cumpere tichetele de la ei (chiar daca a dat un pic mai mult pe tichet decat avea sanse sa gaseasca pe piata) tocmai pentru a evita astfel de neplaceri.

@nini: nu prea inteleg din ce scrii tu, dar n-ai de gand sa faci nimic? Reclamatie (eventual la firma mama din strainatate), un OPC ceva? Macar niste bonusuri pe la primele revizii ceva daca obtii si tot e ceva.

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
aleksanders
post 19 May 2011, 15:09
Post #5

.

From: ...

mergi inapoi la dealer si le prezinti tichetul sa iti dea banii pe el intrucat te-au mintit si ca el este valabil - bafta

--------------------
. . . - .
....
+
hellcat
post 19 May 2011, 15:22
Post #6

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

Vad ca se vorbeste la plural...si nu cred ca e cazul. Pentru ca daca anunti conducerea acelui dealer s-ar putea sa descoperi ca acel "reprezentant" de vanzari sa actioneze independent, adica de capu' lui.

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
nini
post 19 May 2011, 15:24
Post #7

Membru incepator

Salutare,

norocul meu este ca am deja un posibil client la tichet si poate-l dau zilele urmatoare daca am noroc in aceeasi bani.

Oricum o sa fac aceste sesizari mai intai pe forum si mai apoi o sa incerc si cu ceva mail-uri la ziare ca si ei trebuie sa publice ceva in lipsa de alte scandaluri.

De mers la ei nu mai am de ce deoarece nu am nici o dovada (scrisa sau eligibila) ca mi-au refuzat tichetul. De fapt eu apar inregistrat cu trei tichete la ei . Nimeni nu poate spune in afara de mine ca am avut un al patrulea tichet in ecuatie.

Mersi oricum de reactie tuturor si spuneti si voi la cei care vor achizitiona masini noi ca viata nu e roz chiar daca masina noua iti ia ochii

--------------------
Renault CLIO 19
+
murfi
post 19 May 2011, 15:28
Post #8

Membru autentic

cu cat ai cumparat tichetul de la dealer?

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 08:52
Dacia