Explozie in admisia motorului, 1.4 8v
![]() ![]() ![]() |
Explozie in admisia motorului, 1.4 8v
pegas |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 29 September 05 From: IASI ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|||
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
da, a fost detonatie pe sistemul de admisie.
Cauza, pana la urma, e necunoscuta. Nu am probleme nici cu sonda lamda, nici cu injectoarele, nici cu CB-ul. Acum o luna am fost la ITP si am trecut fara nici o problema. Pe computer au pus-o de 2 ori in 4 saptamani, si nu au gasit absolut nici o buba. In final mi-am rearanjat carcasa filtrului de aer pe suportii sai, folosind insa niste saibe mai mari decat cele din fabrica, carcasa filtrului stand fixa. Acum masina merge ca unsa, ba mai mult are si demaraj mai bun si consum mai mic datorita schimbarii bujiilor. ![]() Singurul fenomen negativ pe care il remarc: uneri, cand dau drumul la A/C, imi tremura schimbatorul de viteze, dar numai la relanti. In mers (cand schimbatorul e in viteza) nu tremura. Nu tremura nici daca ii dau drumul cand masina e la relanti, ci numai daca ii dau drumul in mers (tremura inainte-inapoi). |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
TataluiAlex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 June 11 ![]() |
Buna-ziua
Daca pleaca cineva Vineri in Grecia prin Giurgiu sa ma anunte si pe mine . Multumesc! |
--------------------
Renault
Symbol
2007 dci
|
|
pegas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 29 September 05 From: IASI ![]() |
cred ca ai gresit topicul...
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
...sau a gresit forumul.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.007 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
nu mai fiti carcotasi
tatauialex vezi ca este sectiune specializata "calatorii si intalniri" poate ai acolo raspunsuri |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
TataluiAlex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 June 11 ![]() |
Multumesc mult WOLFIN ,sunt nou pe aici....
|
--------------------
Renault
Symbol
2007 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 13:53 |