Mers neuniform la anumite intervale de turatie, accelereaza in suturi
![]() ![]() ![]() |
Mers neuniform la anumite intervale de turatie, accelereaza in suturi
ovu85 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 28 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III Grandtour Expression
2010
|
|||
snake22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 December 08 ![]() |
salut! si eu ma confrunt cu aceeasi problema. un clio 2 phase 1 1.4 8v...schimbat filtre, reglat tacheti, bujii, filtre gpl(mentionez ca face si pe gpl si pe benzina la fel) si tot nu ii dau de cap... am senzatia ca nici nu mai trage la fel de bine...chiar nimeni nu stie nimic sa ne ajute si pe noi? ...
![]() |
--------------------
Renault
Clio symbol phase 1
2001
|
|
al1n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
fisele le-ati verificat? pot fi cauza de intreruperi in sarcina sau mers mai greoi chiar daca bujiile sunt noi
|
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|
bilstan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Pompa de benzina are debitul corect?
|
--------------------
Renault
clio
1.4 16v-oct 2008
- b-93-KMJ
|
|
mihai leu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
la relanti adica stnd pe loc face le fel? daca la relanti adica stand in parcare face la fel e motoruul adica bobina de inductie verificati-o pocibil, daca face numai in sarcina in mers la accelerari nu este de la motor, agata ambreiajul patineaza la cuplul maxim abreiaj cati km aveti cu masinile?
|
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|
kid2004kid2004 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 15 January 11 ![]() |
salut. si eu am aceeasi problema numai ca la mine in momentul cand motorul ajunge la temperatura optima nu mai trage motorul, devenind foarte inceata masina. La relantiu nu are nici o problema doar in sarcina. nu stiu de la ce poate sa fie. Renault Symbol 1.5 dci. an 2007.
|
--------------------
renault
symbol
2007
- B 101 SER
|
|
cbardan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 25 October 06 ![]() |
Fa intai o diagnoza la masina. Sa nu fie de la valva EGR. (vezi si tutorialul corespunzator).
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003 Authentique
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Au fost verificate si fisele bujiilor ? - ar putea fi util.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
QUOTE(snake22 @ 30 Apr 2011, 02:08) salut! si eu ma confrunt cu aceeasi problema. un clio 2 phase 1 1.4 8v...schimbat filtre, reglat tacheti, bujii, filtre gpl(mentionez ca face si pe gpl si pe benzina la fel) si tot nu ii dau de cap... am senzatia ca nici nu mai trage la fel de bine...chiar nimeni nu stie nimic sa ne ajute si pe noi? ... ![]() cred ca la tine clapeta de acceleratie e de vina. Se gaseste chiar sub filtrul de aer, acolo unde intra cablul de acceleratie. Trebuie data jos, curatata cu solutie, si pusa la loc. Chiar daca nu iti rezolva problema cu turatia, macar iti face masina sa accelereze mai bine (pt ca vad ca te plangi si de acceleratia inceata). |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
macicasan |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 18 January 11 ![]() |
la mine a disparut problema odata cu curatarea injectorului la ultrasunete (monopunct la mine) si schimbarea bujiilor cu cele indicate de producator.
bafta. |
--------------------
renault
clio
1995, 2usi
- cj 02 wtf viata are gust!
clio 1, 1.2, '95 go baby, go! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 08:53 |