sunet urat de la catalizator, este sau nu o problema?
![]() ![]() ![]() |
sunet urat de la catalizator, este sau nu o problema?
speedx265dell |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 30 December 12 From: bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) racord_flexibil_catalizator_bmw_cod_4469771_pret_15971.jpg ( Size: 62.97k ) Number of downloads: 396 |
||
--------------------
Renault
clio 2
1999 1.2 8v 43kw evolution
|
|||
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
In imagine este un racord flexibil, nu este catalizatorul. In interior este cauciuc, exact ca la racordurile flexibile din instalatii sanitare. Posibil sa fie copt si au aparut gauri prin care ies ies gazele producand zgomote. Se poate inlocui. Cred ca rolul lui este de a prelua vibratiile si a reduce zgomotul. Nu cred ca este vinovat de faptul ca functioneaza altfel motorul.
La Symbol nu exista sa ceva montat pe evacuare, ar fi fost bine sa fie, cred ca nu ar mai fi fost asa zgomotos esapamentul. This post has been edited by aurelyan: 15 May 2013, 19:24 |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
speedx265dell |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 30 December 12 From: bucuresti ![]() |
Am inteles. Multumesc frumos pentru explicatie.
|
--------------------
Renault
clio 2
1999 1.2 8v 43kw evolution
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aurelyan @ 15 May 2013, 20:15) La Symbol nu exista sa ceva montat pe evacuare, ar fi fost bine sa fie, cred ca nu ar mai fi fost asa zgomotos esapamentul. Te asigur ca eu il am pe masina... cand am refacut evacuarea era acolo si l-am pastrat si dupa.. |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Are? Nu-mi aduc aminte sa-l fi vazut, chiar m-ai facut curios.
|
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
1r1nel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 29 May 13 From: Pitesti ![]() |
Salut racordul flexibil se schimba usor?adica pot face acasa aceasta operatiune sau e nevoie de service?Al meu e copt,e gaurit peste tot...
|
--------------------
Renault Symbol
Renault Symbol
1.4 8v sedan 2006
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca ai acasa aparat de sudura(preferabil in argon) si ceva indemanare....se poate face!
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
1r1nel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 29 May 13 From: Pitesti ![]() |
Nu ma pricep la sudura..Ai idee cat ma poate costa?Doar sudatul ca racodul l'am cumparat eu.
|
--------------------
Renault Symbol
Renault Symbol
1.4 8v sedan 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:01 |