ACHIZITIE LAGUNA 2, 2004, 1.8 16v
![]() ![]() ![]() |
ACHIZITIE LAGUNA 2, 2004, 1.8 16v
espacern |
![]()
|
||
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|||
Florin800 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 25 April 11 From: Bucuresti ![]() |
Daca cumperi masina de la o firma trebuie urmati pasii urmatori:
- factura de la firma respectiva; - fisa de imatriculare( la orice chiosc pentru acte auta/inmatriculari); - cu factura, fisa de inmatriculare, balanta fiscala a firmei, cartea de identitate, CUI-ul si J-ul firmei, cerere tip pentru scoaterea din evidenta( se ia de pe loc) se merge la organul fiscal din localitate pentru scoaterea masinii din evidenta( de la impozit ) pe firma respectiva. Toate actele de mai sus original si copie stampilata de firma. Dupa toate astea se inmaneaza fisa de inmatriculare completata si stampilata, si un certificat fiscal( in dublu exemplar) care atesta scoaterea din evidenta. O copie ramane la firma la contabilitate. Pana aici cam e treaba vanzatorului, sau daca nu ai ce face( si te grabesti) ceri o imputernicire de la firma pentru Fisc pe numele tau si te ocupi tu, cum am facut si eu( ma rog, era firma la care lucrez). Cu fisa de inmatriculare, celalta copie de la Fisc, buletin, certificat de casatorie( daca este cazul), cererea de luare in evidenta auto( o iei de pe loc), parca si cartea de identitate de duci din nou la organul fiscal( de care apartii tu) si introduci masina la impozit pe numele tau. Cu fisa de inmatriculare stampilata de organul fiscal de care apartii, buletin, carte de identitate, taxa de certificat de inmatriculare( o platesti la un CEC) si o cerere tip te duci la Politie, sectia Inmatriculari auto pentru schimbarea certificatului de inmatriculare datorita schimbarii proprietarului. Daca vrei, mai platesti si o taxa de numere si schimbi si numerele. Cam asta e. This post has been edited by Florin800: 23 May 2011, 20:57 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003, Break, 1.9 dCi, 120CP
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Florin800 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 25 April 11 From: Bucuresti ![]() |
Da, scuze, uitasem de RCA si autentificarea de la RAR ca acolo inca nu ma ajuns.
La a mea mai am ceva reparatii dupa care trebuie sa fac ITP-ul ca e expirat. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003, Break, 1.9 dCi, 120CP
|
|
catalin8189 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 14 April 08 From: București ![]() |
Aveti idee cat ma costa taxa de poluare la o laguna 2 din 2004 cu motor 1.8 benzina adusa din Spania?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer X
2008 POWEEEEEER!!!
|
|
fazer |
![]()
|
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
QUOTE(catalin8189 @ 24 May 2011, 12:51) Aveti idee cat ma costa taxa de poluare la o laguna 2 din 2004 cu motor 1.8 benzina adusa din Spania? Pai depinde ce euro iese....ar trebui sa fie euro 4,dar cu astia de la RAR nu poti stii niciodata,vezi ca exista un calculator taxe prima inmatriculare, pe Google daca tastezi, o sa vezi ca o sa gasesti un calculator in functie de ce euro este masina,sau uite aci un click.... http://www.perfectauto.ro/calculator-taxa-...matriculare.php Numa bine! |
--------------------
Renault Megane
III 1.5 dci 110 cp Grandtour
2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi
- De ...TM.
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(catalin8189 @ 24 May 2011, 12:51) Aveti idee cat ma costa taxa de poluare la o laguna 2 din 2004 cu motor 1.8 benzina adusa din Spania? Trebuie mai multe detalii:caroserie/cutie viteza/luna de prima inmatriculare pentru constatarea CO2. Am calculat pentru capacitatea cilindrica 1783 si CO2 de 180 daca este norma Euro3=3846E daca este norma Euro4=1555E... Mai mult ca sigur este Euro3!! Sursa calc.ANAF. NB! |
--------------------
.
.
.
|
|
catalin8189 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 14 April 08 From: București ![]() |
Multumesc...inseamna ca mai bine pe Bulgaria cu 500 euro
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer X
2008 POWEEEEEER!!!
|
|
espacern |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
catalin8189 |
![]() ![]()
|
Nu sunt fan inmatriculari pe Bulgaria...dar decat sa dau 3500 euro...pe care nu ii am, mi se pare o solutie de compromis...in speranta ca in 2 - 3 ani asa poate le vine mintea la cap si se scoate taxa asta aberanta...abia atunci poate pe Romania.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer X
2008 POWEEEEEER!!!
|
|
siriteanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
salut .revin cu amanunte.
dupa apropape o zi de umblat pe la ghisee mi-a ramas doar sa inchei o asigurare rca pe numele meu si sa merg vineri la autentificare la rar apoi sa depun dosarul la politia rutiera si in week-end voi face primul drum cu MASINA MEA !!! |
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
Dynamique 2006
-
|
|
fazer |
![]()
|
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
QUOTE(siriteanu @ 25 May 2011, 15:57) salut .revin cu amanunte. dupa apropape o zi de umblat pe la ghisee mi-a ramas doar sa inchei o asigurare rca pe numele meu si sa merg vineri la autentificare la rar apoi sa depun dosarul la politia rutiera si in week-end voi face primul drum cu MASINA MEA !!! Si la cat mai multe drumuri...fara evenimente...!!! |
--------------------
Renault Megane
III 1.5 dci 110 cp Grandtour
2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi
- De ...TM.
|
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
Sa ai parte de ea mult si bine
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
siriteanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
multumesc multumesc multumesc. zic eu ca am ales o masina foarte buna si foarte frumoasa si care FUGEEEE !!!!!!! valeu..... ce-are sub pedaaaala.
dar cred ca la capitolul consum voi fi inspaimantat pe viitor, asa ca .. imi recomanda cineva un gpl, pentru concedii si drumuri mai lungi ? |
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
Dynamique 2006
-
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
Cumpara o tomasetto (secventiala) cu rezervor toroidal ( in locul rotii de rezerva - de 42 de litri, parca mai mare nu e la tomasetto) - crede-ma ca ai sa fii f multumit si de cum fuge si de consum. Ai grija totusi unde montezi instalatia - conteaza foarte mult.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
2006 Expression
- BR-11-PBC Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 09:43 |